• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızzlarr yardıımmm

dusler_yalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
1
0
1
36
Merhaba ben 1 yıllık evliyim eşimle 3 sene flört ettik severek isteyerek evlendik fakat cinsel hayatımız berbat evlendiğimizden beri hiç birşey yolunda gitmiyor :( başlarda daha iyiydik gitgide kötüleşiyor artık ayda 1 e düştük benim hiç birşey hissetmemem de cabası.ne klitoral orgazm olabildim ne de vajinal orgazm şimdiye kadar yeterince istekli olmadığı için.Kocam bana göre yeterince özen göstermiyor önsevişme çok kısa sürüyor artı erken boşalma da var onda evlendiğimizden beri.hemen olsun bitsin telaşında ilişkinin.(bende isteksizim çok meraklı değilim ama herkes çocuk düşünmüyor musunuz daha deyince hepten sıkıntıya düşüyorum bilmiyorlar ki ne hallerdeyiz evliliğim yolunda gitmiyor psikolojisi de var tabi) :(benden gelen normal vajina sıvısını görünce boşaldığımı sanıyor(kaç kere hiç birşey hissedemiyorum dememe rağmen)bu aralar eşimin aklına bile gelmiyor ilişki.bu da benim çok zoruma gidiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojim bozuldu resmen.bu yüzden bu aralar çok kavga ediyoruz ben de artık öfke patlaması oldu bazen çok agresif olup bağırıp çağırıp hakaretler edebiliyorum malesef.bu arada kiradayız maddi yönden de çok rahat değiliz belki bununda stresi sıkıntısı yorgunluk olabilir anlamaya çalışıyorum onu ama o beni hiç anlamıyor evlenmeden önce çok istekliydim bende kendime şaşırıyorum diyor.hoca ya gittim büyü var sizde dedi(biliyorsunuz artık büyüler nete bile düştü)terapiste de gitmek istiyorum fakat eşim sorunları kabul etmiyor bile gereksiz görüyor doktara gitmeyi birazda ben ondan beni düşünüp evliliğimizi düşünüp adım atmasını bekliyorum ama malesef umrunda bile değil :( 1 yılda ne hallere geldik ya bıktım ya bütün heyecanı kaybetmiş gibiyiz hiç böyle hayal etmemiştim oysa ki evliliğimizi tamamen hayal kırıklığı oldu.benim gibi böyle sorunlar yaşayan var mı ya yoksa tek miyim dertleşmeye ihtiyacım var :(

Can'ım benim aynı sorun şuan da yazılanlara bakılırsa bir çok evli insan var hatta üstüne basa basa söylüyeyim yeni evliler de daha fazla aynı sorunu bende bir yere fikir almak istiyorum diye yazmıştım bizimde 7 yıl birlikteliğimiz oldu şuan 23 yaşındayım lisede başlamıştık anlıcağın çok sevdik kvga gürültü derken bırakamadık birbirimizi 7 yılı doldurup okulumda bitince nişanlandık bir sene kadar da nişanlı kaldık eşim memurluğu rline aldığı ilk yıl da da kendi düğünümüzü kendimiz yaptık kimseden destek almadan az boz borcun altına girmedik herşeyin iyisi olsun diye çabaladıkça daha çok açıldık maddi açıdan ama sevgimiz o konuda büyÜk olduğundan çalışıyoruz öderiz dedik evlendik sık iliikiye girdik ilk aylarda balayını da çok mükemmel geçirdik 2-3 ay geçti o kadar 7 yılın son safhalarında ergenliği atlatmaya başlarken hayalini kurduğumuz o ilişki bozulmaya başladı söyleki ayda bir olmaya başladı şuan borçlarımıx hala var ondan mıdır isteksizliği kafaya takıyor da mı oluyor bilmiyorum sevdiğini biliyorum istediğini bir türlü kestiremediğim için bende bıraktım aklıma getirip moral bozmamaya çalışıyorum

aylar önce açılmış.
kimse sallayıp cevap yazmamış.
biri de yeni üye olup nedense bu konuyu bulup cevap yazası gelmiş.
ben de şu köşeye oturup aptal taklidi yapıyım madem.

Sen ne demek istiyorsun hayırdır arkadaşım işine baksana sen sıkıntı dert her ne dersen adına kadın yazıyor görüp yazmıyorsun başkası cevap yazınca sana mı dokunuyorda dile getiriyorsun.

Back