Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlar röfle saçın üstüne boya yapan kimse yokmu hiç???

arkadaşlar bugün altın karamel rengine baktım çok hoş bi ren ama saçta çokmu koyu olur dedim karar weremedim..acaba o renk sarıyla karışsa nasıl birenk olur benim saçımda bilen warmı kızlarr :93:

bende doğum yaptıktan sonra, röfle yaptıra yaptıra nerdeyse platinleşen saçlarımdan bıktım ve illaki koyulaştırmak istedim, hadi bu sefer kendim yapmiim kuaföre gideyim dedim.. ama ordakiler ne kadar güzel oldu deseler bile zaten akar diye çok koyu yaptılar ve yeşile bakıyordu, şimdi iki ay geçti daha iyi oldu akınca, ama diplere ne uygulasam bilmiyorum şimdi..küllümü altınlımı bir kumral yapsam.. deneyimi olan varmı

saçının şimdiki rengini görsek daha iyi olu ama yinede karamel tonlarında tüm saçına uygulayabilirsin ..

Benim tercihim küllü sarı.eğer saçların koyuysa diplerini ancak o renk açar gibi geldi bana

kızlar slm, bnm de saçlarım sarıydı.. hepsine orial başılıp boyanıodu, aslında başlarda çok güzel bi renkti falan ama, zmnla çok yıprandı.. kopuşmalar başladı falan... bende sıkılmıştım ve kumrala geri dönmeyi düşünüodum. eski sarılarımı kapatır diye düşündüm walla. diplerimde çıkmıştı. önce küllü kumral vurdum evde kendim, ve hiç beğenmedim yeşillikler oldu gibi geldi.. üzerinden 1 hafta geçti, açık kumral vurdum, bu seferde diplerde kızıllık, eski sarılarda uçlarda sarı parlayan kahve oldu.. kafayı sıyırıcam.. napmalıyım.. yardım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…