• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlar röfle saçın üstüne boya yapan kimse yokmu hiç???

arkadaşlar bugün altın karamel rengine baktım çok hoş bi ren ama saçta çokmu koyu olur dedim karar weremedim..acaba o renk sarıyla karışsa nasıl birenk olur benim saçımda bilen warmı kızlarr :93::77:

evde yapmanı tavsiye etmem canım çünkü farklı yerler farklı renk tutacaktır.Röfleler kapanmayabilir.Ben kuaförde röflemin üzerine kahve boyattım platinler kapanmadı valla :84:
bi de bana kapanır kapanır demişlerdi.kapanmadığını görünce de "bi kerede kapanmaz tabi" dediler.iş bilmiyorum demiyolar da :47:

sen en iiyisi ilk boyama için güvenilir bi kuaföre git.sonra kutu boyayla bulursun o tonları zaten :13:

bende doğum yaptıktan sonra, röfle yaptıra yaptıra nerdeyse platinleşen saçlarımdan bıktım ve illaki koyulaştırmak istedim, hadi bu sefer kendim yapmiim kuaföre gideyim dedim.. ama ordakiler ne kadar güzel oldu deseler bile zaten akar diye çok koyu yaptılar ve yeşile bakıyordu, şimdi iki ay geçti daha iyi oldu akınca, ama diplere ne uygulasam bilmiyorum şimdi..küllümü altınlımı bir kumral yapsam.. deneyimi olan varmı

bende doğum yaptıktan sonra, röfle yaptıra yaptıra nerdeyse platinleşen saçlarımdan bıktım ve illaki koyulaştırmak istedim, hadi bu sefer kendim yapmiim kuaföre gideyim dedim.. ama ordakiler ne kadar güzel oldu deseler bile zaten akar diye çok koyu yaptılar ve yeşile bakıyordu, şimdi iki ay geçti daha iyi oldu akınca, ama diplere ne uygulasam bilmiyorum şimdi..küllümü altınlımı bir kumral yapsam.. deneyimi olan varmı

saçının şimdiki rengini görsek daha iyi olu ama yinede karamel tonlarında tüm saçına uygulayabilirsin ..

Benim tercihim küllü sarı.eğer saçların koyuysa diplerini ancak o renk açar gibi geldi bana

kızlar slm, bnm de saçlarım sarıydı.. hepsine orial başılıp boyanıodu, aslında başlarda çok güzel bi renkti falan ama, zmnla çok yıprandı.. kopuşmalar başladı falan... bende sıkılmıştım ve kumrala geri dönmeyi düşünüodum. eski sarılarımı kapatır diye düşündüm walla. diplerimde çıkmıştı. önce küllü kumral vurdum evde kendim, ve hiç beğenmedim yeşillikler oldu gibi geldi.. üzerinden 1 hafta geçti, açık kumral vurdum, bu seferde diplerde kızıllık, eski sarılarda uçlarda sarı parlayan kahve oldu.. kafayı sıyırıcam.. napmalıyım.. yardım:26:

Back