• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlar röfle saçın üstüne boya yapan kimse yokmu hiç???

tşkler canım.senlede hep aynı anda burda oluyoruz bak şuan sende burdasın dünde burdaydın ama msjımı görmedin.açık karamelede baktım güzel bi renk alırken bakarsın kutusuna orda saçların boyadan sonra şu renk olur dediği yere hangisi sarıdan sonra en çok hoşuna giderse alırsın karamel maramel işte beğenirsin zaten saçını çok boyarmışın o yöndende cesursun benim gibi:)marke ne alcaksın loreal a tam tutuo diolar sen ne alıosun?organic al ok.ben bide şu palette açıcı röfle setinden yapmıştım şaçlarımı platin sarı yapıodu burda çok kişi yapmış turuncu olmu bende hep okudum amaaan dedim aldım çok güzel yaptı hiç turunculuk olmadı.

kristen dunstla naz elmasın saçlarına baksana netten çok hoş çok yakışıo nazınki daha koyu tabi.sende turuncu kullandım demiştin galiba?saçların uzunmu,sarılarının dibi geldimi?sarında güzelmiş ya civciv sarısı.

ha ewet sonra sarıya dönmeside kolay oluo ben karamel boyadıktan 1sene sonra küllü kumrala boyadıııım paltebin parıltılı bi rengine boyadııım baya koyulaşmıştı ama platin röfle yapılabilmişti.

ya canım ben gördüm dün seni ama çıkıp girdikten sonra görüyrm msjları yeniliyorum sayfayı yine görünmüyo.:43:ben daha önce lorael 1 bekere kullandım alakası olmayan bi renk çıktı.loraelden soğudum o yüzden..sence hangi markaanın karameli daha açıktır ki..:61: kolestonu sewiyorum oda koyu yapıyo diyolar

benim annemdede röfle var oda garnierin boyalarini kullaniyor
sari tonlarini ve simdiye kadar hic yesillenmedi
ve bence en güzeli findik rengi oluyor röflenin üzerine :D

ben platinden döndüm sonra bin pişman oldum valla saçları yıprattım tekrar sarıya dönünce... benim tawsiyem röfleden dönme

ben platinden döndüm sonra bin pişman oldum valla saçları yıprattım tekrar sarıya dönünce... benim tawsiyem röfleden dönme

bu hatayı ben de yaptım hem de utanmadan iki kez :37: ve pişman oldum şimdi yine röfleye dönücem. ilkini kuaförde boyattım baya koyu boyamıştı kapansın die ama zamanla akıp oturdu. tabi 4 ay durabildim o koyu renkle ve yine röfle yaptırdım yandım piştim :))) ikincisini kendim boyadım küllüyle röfleli yerler allahtan öyle sık kalın değildi yoksa çok kötü durcaktı rengi bi tuhaf oldu röflelerin tabi üstüste boyayınca fena durmadı. hazır röfleliysen değiştirme yazık etme röfleye bee :59:

sense saçlarını görmedik ciwciw sarısı yazmışın eğer çok güzelse yine ciwciw sarısı yapsan. okumuşundur herkeste sarı saçlarına dönmeye çalışıo tekrar diğer başlıklarda.karamelde 3 4 yıldır çok popüler çok hoş ama sarınında yeri ayrı iyce bi düşün.boya markasıda hiç bilmiorum ki en açık hangisi olur?acabaa?koleston natural yada garnier naturallerin karamelleri nasıl olur acaba ben 2 sinde kullandım kumrallarını koleston çok koyu olmamıştı.ha bide burda barbieweken isimli bi üye war ve bugüne kadar boyadığım tüm saç renklerim die bi başlık açmıştı onun resimlerinede bakıp karar werebilirsin.

Son düzenleme:
ayy aslında benim ilk boyadığım saç rengi sarıydı sonrasında bi anda kestane kızıla boyamıştım 1 sene falan kullandım sonrada gittim turuncu bakıra boyattım kuaförde 6 aya yakında onu kullandım daha sonrada komik gelicek kzlar ama koleston koyu kahwe boyadım onuda 7 aya yakın kullandım sonra tekrar saçlarımı açtırıp bakıra yine boyattım:61: en sonunda oda aktı falan zaten yazmıştım msjıda okumuşsunuzdur kumral en son 1.5 senedir böleyim..we yeni nişanım oldu elbisemde saçlarım harika durdu seneyede düğün war ondanda sarı olmak istemiyorum wakit war yani kendmi bu yüzden alıştırmak istiyorum aslında ama çok haklısınız sarı genelde wazgeçilmez oluyo:74:

ayy aslında benim ilk boyadığım saç rengi sarıydı sonrasında bi anda kestane kızıla boyamıştım 1 sene falan kullandım sonrada gittim turuncu bakıra boyattım kuaförde 6 aya yakında onu kullandım daha sonrada komik gelicek kzlar ama koleston koyu kahwe boyadım onuda 7 aya yakın kullandım sonra tekrar saçlarımı açtırıp bakıra yine boyattım:61: en sonunda oda aktı falan zaten yazmıştım msjıda okumuşsunuzdur kumral en son 1.5 senedir böleyim..we yeni nişanım oldu elbisemde saçlarım harika durdu seneyede düğün war ondanda sarı olmak istemiyorum wakit war yani kendmi bu yüzden alıştırmak istiyorum aslında ama çok haklısınız sarı genelde wazgeçilmez oluyo:74:

sarı gelin aman.. diyorum ozaman sana burdan :))) bende sarı gelin oldum iyiki de olmuşum sarı saç kadar güzeli varmı yaa.emin olmadan bişey yapma sakın. üzülürsün :43:

ben sık röflemın uzerıne ton farkını ortadan kaldırmak ve rengı bıraz daha acmak ıcın burada gordugum bır topıkte uygulanan bır yontem koleston 12/0 uyguladım. gercekten de guzel sonuc elde ettım..

ama suan dıplerımı yenı yaptrdım ve tekrar ton farkı var ıyıce acıldı saclarım suan rengını bır ıkı ton kırmak istıyorum dogal gorunmesını ıstıyorum bu yuzden boya yada cıla arastırması ıcındeyım yana yana :)

12 yi tüm saça uyguladın sanırım. aradaki saçların ne renkti ya miniikkelebek bu bilgiye ihtiyaç duyabilir. oda aradakilerin koyu olduğunu düşünüyo ve açmak istiyo. 12 röfleye değdiğinde rengi bozulmadımı peki?

kızlar resimimi:80::79: koydum ama umarım becerebilmişimdir..

Eklentiler

• $CIMG2062.jpg
    $CIMG2062.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
rengarenk mavi seni arıyodum bende karşılaşamık bu sefer sicektim...resim koydum tabi ayrıca orda saçım yapılı normalde kıwırcık değil yani düz..ne diyosun:87:

inanmıyoruuum saçların resmen ciwciw sarısıymış we tüm olarak.sarı sewen kimse saçını boyama der bence.bu saça warya naparsan yap tutar gibi karameller yani çünkü bazı renkleri tutturmak için önce açmak gerekio ya.

herkez diyo zaten nasıl kıycan diye biz bu renk istiyrz sen ne istiyosun iye ama biliyosun insan uzun süre kullanınca sıkılyo bilmiyorum ne yapcam:97::97:

ya iddaalı bi rengin warmış bence çok çok iyi düşün bu rengi bidaha 2 yıl yakalamazsın dönersen.ewet canım anladım yapılmış olduğunu.düz doğalkende çok daha güzeldir.karamel renk daha iyi olur bence karamelde akarsa kumral kalır.karamel yakışır.

ayrıca merak edenler warsa kızlar saçlarımın sarılığını kendim yaptım hep ewde dip boyamda dahil..sadece ilk döndüğümde kuaföre 1 kere röfle yaptırdım tabikide bu kadar açık değidi sonrasında hep kendim boyadım..:87:

peki açıcıylamı açtın tüp boyalarlamı ?şu yönden şanslısın saçın ala bula olmaz çünkü her tarafı sarıymış dimi.ister kumral ister karamel hangisini boyarsan boya sadece ilk günler koyu olur 3 4 yıkamadan sonra yine açık kumral doğal sarı olur bence.saçını gören dier arkadaşlar ne dicek acaba du bakalım

ya iddaalı bi rengin warmış bence çok çok iyi düşün bu rengi bidaha 2 yıl yakalamazsın dönersen.ewet canım anladım yapılmış olduğunu.düz doğalkende çok daha güzeldir.karamel renk daha iyi olur bence karamelde akarsa kumral kalır.karamel yakışır.

bazende ne düşünüyorum.ben dip boyamı palette garneır koleston her gittiğimde farklı marka alıyorum ama hep 9.0 9.7 9.5 falan alıyorum kafama göre yani we biliyosun kutudaki gibide sarı olmuyo ama bal rengi gibi bişey oluyo uzasada ben hep dip yapsam sarılar aşşağa geldiğinde dipleri yine açık uçlar daha açık olur oda ii olur diye düşündüm aslında.ama karamelde hala aklımda:97:

Back