• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaföre saçlarımı açtırdım ve.....

canım çok üzüldüm ya :50:kusura bakma ama kuaförçok tırıt yapmış aynen sen evde yapsan bunu yapardın yani ne bu daha yeni boyatmışsın ama hala arada koyuluklar var üstü koyu ortası açık ucu tekrar koyu gibi olmuş ne biçim açmış kuaför bunu anlamadım ... kusura bakma canım bu arada ... bide o elindeki 6 dan hemen kurtul ve bi daha da alma hazır açtırmışken saçını 6 saçını çok koyu yapar ... benim saçım sarıydı kumral olsun istedim 7(kumral)ye boyadım topiktede dedim keşke siyaha boyasaydım daha açık bi renk olurdu yani :50: 10 dk beklettim saçımda sonuç kopkoyu iğrenç bi şey ... markası da loreal kızlar o markadan alırken çok dikkat edin aşırı koyu tutuyor loreal alacaksanız aklınızdaki tonun 3-4 ton açığını alın bence :50:

haklısın canım ne denilebilir k, en iyisi denilende bunu yaptı ya pes..inanın 25 tane elemanı var kuaförün,millet sırada birde anlaamadım gitti...
6 ya kuaför boyadı ama ne marka kullanıyorlarsa bilemicem 6 dedi ama bu 6.11 dir yoğun küllü kumral sanırım ki ,saçımda iken yeşerdi daha..bugün 2 kez yıkadım beyaz sabunla bakımda yaptım akıyor giitgide turunculuklar bayağı azalmış gibi gördüm akşam saati sarı ışıkta ama belli olmaz... ben akınca saçımdaki loreal majirel 9.11 ile byarım ki kalan bakırlık ta gitsin..sonrasında düşünürüm artık ..yine yeşillenirmiyim bilmem loreal majirell 9.11 ile:( koyultmak istemiyorum bu kadar açılıp ,saçım yorulmuşken hemde...
senin boyadığın marka çabuk akar amonyaksız o ,korkma.2 haftada yaklaşık akar gider saçından...

sevgili nil böyle bir talihsizlik yaşamana üzüldüm dün okumadım konunu okusaydım boyatmadan önce açma işlemini daha az volümle tekrar yapsın derdim çünki iyi açamamış saçını ilk resimde gördüğüm kadarıyla ...saç açıldığı zaman üste yapılan boya çok hızlı akıyor zaten yeşil oldu diye üzülme
saç ta açma işlemi yapıldıysa 2-3 boyamadan sonra balyaj yapılıyor sanırım çünki boya çok hızlı akıyor açılan saçta...

sorma canım burnumdan geldi inan....tekrar açılma olayı olursa saçım yanabilir,aşırı yıpranır yanmasa bile bunu göze alamam..baştan önlemini almalıydı kuaför,çok güvendiğim bir yerdi bu kuaför kesimleri vs harika ama bu olmadı :( bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum..artık ne ile boyoyayacağımkorkar oldum yeşillik mi olur turunculuk mu olur korku ile,ama kuaförede güvenim işim zor yani:( tşk ederim kızlar ...

sevgili nil böyle bir talihsizlik yaşamana üzüldüm dün okumadım konunu okusaydım boyatmadan önce açma işlemini daha az volümle tekrar yapsın derdim çünki iyi açamamış saçını ilk resimde gördüğüm kadarıyla ...saç açıldığı zaman üste yapılan boya çok hızlı akıyor zaten yeşil oldu diye üzülme
saç ta açma işlemi yapıldıysa 2-3 boyamadan sonra balyaj yapılıyor sanırım çünki boya çok hızlı akıyor açılan saçta...

bak canım bu arkadaşta fark etmiş güzel açamamış yani saçını ... bide benimde umudum o sonuçta saç açılmışsa aynen boya akıyor ama o açma işlemi kalıyor ve o açılmış saçındaki turunculuklarda akacak zamanla istediğin renk olacağından eminim sadece işte bu ilk zamanlar sıkıntılı geçecek :50: bende dertliyim :50:

Back