ya iddaalı bi rengin warmış bence çok çok iyi düşün bu rengi bidaha 2 yıl yakalamazsın dönersen.ewet canım anladım yapılmış olduğunu.düz doğalkende çok daha güzeldir.karamel renk daha iyi olur bence karamelde akarsa kumral kalır.karamel yakışır.
peki açıcıylamı açtın tüp boyalarlamı ?şu yönden şanslısın saçın ala bula olmaz çünkü her tarafı sarıymış dimi.ister kumral ister karamel hangisini boyarsan boya sadece ilk günler koyu olur 3 4 yıkamadan sonra yine açık kumral doğal sarı olur bence.saçını gören dier arkadaşlar ne dicek acaba du bakalım
oo çok iyi olur o şekil daha çok seviyorum ben zaten. dip koyu 1 ,2,3 kaç ton koyu olursa olsun uçlar ap açık yani olabilir.saçın yıpranmış durumdamı şuan peki nasıl?eminim sıkılmışındır ama sarıya alışanlar yeniden dönmek istio hemen. demet akalın kullanıodu bi ara böyle bi sarı çook yakışıodu bence.ya yada istersen bi cesaret karamel boya gençsin sonuçta 2yıl sonra falan yine yaparsın nasıl yapıldığını biliosun sonuçta.
maşallah usta olmuşun sen:)peki dibini nasıl yapıodun?üstündende sarı boyamı yapıodun cila gibi.
ecenin saçları bu hafta gerçekten güzeldi dibi koyu sarı gibi.sinem kobalda öyle gibii dipleri kumralmı karamelmi ne yine altta aralarda açık sarılar war.bu şekil çok moda yaa.sen kaç yaşındasın?
demet akalının wuracak klibini google yaz bak aynı senin saç rengin çok güzel.bu saçların dibi gelincede çok güzel oluooo.
kızlar resimimi:80::79: koydum ama umarım becerebilmişimdir..
christina aguilera saçı mübarek :) ya elleme şuna yaaa bu kadar açık bi renk olmasına rağmen parlıyo hala daha ne olsun. çok beğendim ellemee
şey için sordum yaşını o sarıyı herkes kullanamaz olgun gösterir derler ya o yüzden bende 25.bende 17 yaşımdan beri her renk boyadım tabi her renk derken kızıllar çikolata kahveler yok sarı kumral öyle.benim saçım şuan orta boy ve pilatin röfleden kumrala boyanmış akmış durumda uçlarında we aralarında açılmış küllü sarılar war.uzun çok güzeldi duramadım düz perçem kestim sıkıldım kumral boyadım sıkıldım kestirdim biraz öyle.sürekli sıkılıorum we dökülüoda ondan sarıyı bıraktım sebeb omu acaba diip ama hala dökülüo.senin ki dökülürmü sense?bak biride cristina nın saçlarına benzetmiş doğru walla iyi düşün çok güzel saçların.hollywood yıldızlarının saçlarından.en iyisi sarıyı hiç elleme dibini koyu yap ama dibi geldikçe koyu sarı.
hiç konu açmadım zaten daha yeni yazıorum ben yazmaz sadece okurdum.mesela fatoş seğmenin saçlarını çok beğenirim o renk yapabilsem hemen bende yapcam doğal küllü sarı rus kızlarının saçı gibi.galiba fatoş seğmeninde saçlarını önce seninki gibi açıp küllü kumral geçiolar.bide doğal halinda eskide olsa resim koysan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?