Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlar röfle saçın üstüne boya yapan kimse yokmu hiç???

bazende ne düşünüyorum.ben dip boyamı palette garneır koleston her gittiğimde farklı marka alıyorum ama hep 9.0 9.7 9.5 falan alıyorum kafama göre yani we biliyosun kutudaki gibide sarı olmuyo ama bal rengi gibi bişey oluyo uzasada ben hep dip yapsam sarılar aşşağa geldiğinde dipleri yine açık uçlar daha açık olur oda ii olur diye düşündüm aslında.ama karamelde hala aklımda:97:

rengarenk ben hep mawi toz açıcılar warya onlarla koyu olan yerleri alıp paketliyodum öle tarakla falan ayırmıyodum yani arkamıda arkdaşa diodum koyu yerlere sür paketle.kontrol ediyom sonrasında istediğim sarı olunca yıkıodum.ondan düz sarı gibi duruyo 5 aydır falan sadece dip yapıyorum..

oo çok iyi olur o şekil daha çok seviyorum ben zaten. dip koyu 1 ,2,3 kaç ton koyu olursa olsun uçlar ap açık yani olabilir.saçın yıpranmış durumdamı şuan peki nasıl?eminim sıkılmışındır ama sarıya alışanlar yeniden dönmek istio hemen. demet akalın kullanıodu bi ara böyle bi sarı çook yakışıodu bence.ya yada istersen bi cesaret karamel boya gençsin sonuçta 2yıl sonra falan yine yaparsın nasıl yapıldığını biliosun sonuçta.

oda aklıma nerden esinlendi ece erkenin bu haftaki programındaki saçına bayıldım.ama onun sarısı benimkinden koyu tabi

ecenin saçları bu hafta gerçekten güzeldi dibi koyu sarı gibi.sinem kobalda öyle gibii dipleri kumralmı karamelmi ne yine altta aralarda açık sarılar war.bu şekil çok moda yaa.sen kaç yaşındasın?

maşallah usta olmuşun sen:)peki dibini nasıl yapıodun?üstündende sarı boyamı yapıodun cila gibi.

zaten 2 ayda bir falan dip yapıyrm dipleri boyayınca farklı bi hawa katıyo tabi yani üzerine paket atmıyodum diplerim baktım gözüme uzun görünüyo sarılar arkada kalıyo bidaha paket yapıom.ama dip boyamı kendim yapamıyrm tabiki onuda ark yaptırıym..kendi dip boyamı yapamam önleri yine yaparımda arkalar olmaz basit oda ama herkez yapabilir zor değil kızlar.hee unutmadan bide kuaför röfle yapar ama cilada atıyo.ben cila sewmiyorum.rengi koyultuyo..

ecenin saçları bu hafta gerçekten güzeldi dibi koyu sarı gibi.sinem kobalda öyle gibii dipleri kumralmı karamelmi ne yine altta aralarda açık sarılar war.bu şekil çok moda yaa.sen kaç yaşındasın?

sinem kobalınkide güzel ewet.23 yaşım bukadar saç değiştirmemdenmi sordun yoksa:81:

christina aguilera saçı mübarek :) ya elleme şuna yaaa bu kadar açık bi renk olmasına rağmen parlıyo hala daha ne olsun. çok beğendim ellemee

ewet çok şükür saçlarımın parlaklığı yerinde..ama resimdeki kadar parlak değil tabi normalde orda yapılı en yeni resmim oydu onda onu koydum:79::81:

şey için sordum yaşını o sarıyı herkes kullanamaz olgun gösterir derler ya o yüzden bende 25.bende 17 yaşımdan beri her renk boyadım tabi her renk derken kızıllar çikolata kahveler yok sarı kumral öyle.benim saçım şuan orta boy ve pilatin röfleden kumrala boyanmış akmış durumda uçlarında we aralarında açılmış küllü sarılar war.uzun çok güzeldi duramadım düz perçem kestim sıkıldım kumral boyadım sıkıldım kestirdim biraz öyle.sürekli sıkılıorum we dökülüoda ondan sarıyı bıraktım sebeb omu acaba diip ama hala dökülüo.senin ki dökülürmü sense?bak biride cristina nın saçlarına benzetmiş doğru walla iyi düşün çok güzel saçların.hollywood yıldızlarının saçlarından.en iyisi sarıyı hiç elleme dibini koyu yap ama dibi geldikçe koyu sarı.

bende öle 17 yaşımda saçıma gölge attırmakla başladım sonrada gözüm doymadı.ama karamel we bal köpüğü renklerini hiç kullanmadım en koyu rengim koyu kahweyle kızıl olduama bende saç rengimi çok değiştirdim herkez bana her rengin yakıştığını sölüyo hatta koyu kahweyide beyenen çok oldu.ama en çok sarı gidiyo diolar.sarı saç makyaj ister hep ama bende koyular kızıl,bakır,siyah lar hep makyaj gerektiriyodu nedense.ama yinede karameldede aklım war yani çok kararsızım baksana kimse kıyamıyo saçıma değiştirme diyolar walla çok düşünmem gerek:97::97:

hiç konu açmadım zaten daha yeni yazıorum ben yazmaz sadece okurdum.mesela fatoş seğmenin saçlarını çok beğenirim o renk yapabilsem hemen bende yapcam doğal küllü sarı rus kızlarının saçı gibi.galiba fatoş seğmeninde saçlarını önce seninki gibi açıp küllü kumral geçiolar.bide doğal halinda eskide olsa resim koysan?

benim saçlarım çok fazla dökülmüyo normal düzeyde.bide dip yapınca okadar az dökülüyo ki nedense.ve bazı insanların saçlarıda uzdığında çok dökülüyo benim bi arkdşım sürekli saçını kısa kestirio uzayınca çok döküldüğünü sölüyo:93:ama şimdi herkezin saç dökülme problemi war zaten.ben saç dökülmesinin boyayla bi alakası olduğunu sanmıyorum.tabi oryal hariç.saç uçlarında kırıklar falan oluncada dökülüyo.aslında 2 ayda bir gidip kırıklarımızı aldırmamız gerek.saç kesilince daha sağlıklı görünüyo.ama ben genelde 6 ayda bir falan gidiyorum.

ayy doğal resmim sadece albümlerde war bilgsayarda yokama ben tlfa çekip yüklerim canım bulamam gerek ama.ama bak yinede tarif ediyim saçım küllü kumral..o yuzdende saçım hemen açılıo we açık renkler yüzüme gidio beyaz ten:92::80:

iyi maşallah yaa dökülmüyomuşta sarıya dewam bence:)saçlarının maşasız şekil olarak doğal fotonu koyarmısın dedim canım:)zaten saçın kumralmışki rahat sarı yapabiliosun yoksa zor olurdu.

canım sen ona çikolata kahveyede boyasanda o saç akıcaktır çünkü kendimden biliyorum benim saçlarımda platin sarısıydı ama kendin yapma derim platin rengi saçlar cok kırılgan oluyor malesef yanlıs bi işlem yapıp cok pişman olabilirsin:96:

platin sarısı saçımın üstüne bal rengi kumral yaptırdım ve hiç de akmadı çok hoş olmuştu ama kuaförümde yaptırmıştım. daha sonra kendi koyu kumral saçlarım dipten hafif çıkınca kendi saç rengime boyattım o da süper oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…