ben platinden döndüm sonra bin pişman oldum valla saçları yıprattım tekrar sarıya dönünce... benim tawsiyem röfleden dönme
ayy aslında benim ilk boyadığım saç rengi sarıydı sonrasında bi anda kestane kızıla boyamıştım 1 sene falan kullandım sonrada gittim turuncu bakıra boyattım kuaförde 6 aya yakında onu kullandım daha sonrada komik gelicek kzlar ama koleston koyu kahwe boyadım onuda 7 aya yakın kullandım sonra tekrar saçlarımı açtırıp bakıra yine boyattımen sonunda oda aktı falan zaten yazmıştım msjıda okumuşsunuzdur kumral en son 1.5 senedir böleyim..we yeni nişanım oldu elbisemde saçlarım harika durdu seneyede düğün war ondanda sarı olmak istemiyorum wakit war yani kendmi bu yüzden alıştırmak istiyorum aslında ama çok haklısınız sarı genelde wazgeçilmez oluyo
ben sık röflemın uzerıne ton farkını ortadan kaldırmak ve rengı bıraz daha acmak ıcın burada gordugum bır topıkte uygulanan bır yontem koleston 12/0 uyguladım. gercekten de guzel sonuc elde ettım..
ama suan dıplerımı yenı yaptrdım ve tekrar ton farkı var ıyıce acıldı saclarım suan rengını bır ıkı ton kırmak istıyorum dogal gorunmesını ıstıyorum bu yuzden boya yada cıla arastırması ıcındeyım yana yana :)
ya iddaalı bi rengin warmış bence çok çok iyi düşün bu rengi bidaha 2 yıl yakalamazsın dönersen.ewet canım anladım yapılmış olduğunu.düz doğalkende çok daha güzeldir.karamel renk daha iyi olur bence karamelde akarsa kumral kalır.karamel yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?