Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlar röfle saçın üstüne boya yapan kimse yokmu hiç???

sense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
60
0
36
İstanbul
platin saçımın üzerine ne renk yapmayılım sizce.bal köpüğü ;küllü kumral..yeşillik yapmasındanda korkuyorum.DEneyen yokmu hiç..yorumlarınızı bekliyorum:97:

evde yapmanı tavsiye etmem canım çünkü farklı yerler farklı renk tutacaktır.Röfleler kapanmayabilir.Ben kuaförde röflemin üzerine kahve boyattım platinler kapanmadı valla :84:
bi de bana kapanır kapanır demişlerdi.kapanmadığını görünce de "bi kerede kapanmaz tabi" dediler.iş bilmiyorum demiyolar da

sen en iiyisi ilk boyama için güvenilir bi kuaföre git.sonra kutu boyayla bulursun o tonları zaten :13:

ya aslında bende tam kapansın istemiyorum aralarda röflelerde parlasın çok koyu olmasın bal köpüğü kumral falan ama işte yeşil olur diye korkuyorum..acaba bal köpüğüyle altın sarısını karıştırsam nasıl olur??bi kuaföre sorsam hiç fenada olmaz aslında..yorum için teşk.minik kelebek:79::79:

Benim arkadaşım kumral boyattı.Platinin üstüne.Süper olmuş bayıldım. Bal köpüğü gibi olmuş akınca :) Ama kuaföre yaptırmalısın canım.

Ha bir de, küllü renklerden uzak dur, yeşillik yapar.

Bende evde röflemin üstüne kumral boyamıstım canım.ama ne acık ne koyu kumral olacak.Tam kumral rengi.Gercektende bır seferde kapanmadı roflelerım aralarda acık kaldı.Sonra 1 ay gectı bır daha kumral yaptım tamamen kapandı bu sefer.Uzuldum basta cunku alışmştım acık renge kumral bı anda cok koyu geldı ama 15 gun ıcerısınde hafıf hafıf acılmalar basladı ve super oldu.Kumral ustune aralara gölgeler atılmış gibi duruyor.Işıltılı oldu :) Tavsıye ederim.

bende röfle üzerine 2 kez boyamıştım.1.platin sarıda karemel boyamıştım palette 2sene önce bakır gibi olmuştu çok güzeldi ama sonra akıp kumral olmuştu güzeldi.2.platin sarının üzerinede küllü kumral yaptım ilk yaptığımda her tarafı kopkoyu oldu sonra yıkandıkça yıkandıkça alttaki sarılar küllü sarı oldu o sarıların rengi çok güzel oldu,doğal sarı gibi bunda garnier küllü kumralla boyamıştım.saçın pilatin olan yeri küllü sarı oluo zamanla koyu olan yerlerde kahverengi.bend eçok araştırmıştım boyamadan önce ama kimseden fikir okuyamamıştım burda bende aldım boyadım pişman olmadım memnunum2ay oldu sanada bi nebze fikir olması için yazdım.

Son düzenleme:
ben sık röflemın uzerıne ton farkını ortadan kaldırmak ve rengı bıraz daha acmak ıcın burada gordugum bır topıkte uygulanan bır yontem koleston 12/0 uyguladım. gercekten de guzel sonuc elde ettım..

ama suan dıplerımı yenı yaptrdım ve tekrar ton farkı var ıyıce acıldı saclarım suan rengını bır ıkı ton kırmak istıyorum dogal gorunmesını ıstıyorum bu yuzden boya yada cıla arastırması ıcındeyım yana yana :)

rengarenkmavi.benim saçlarım bildiğin sapsarı açık platin röfle bende küllü renkler istiyodm ama yeşil olur dediler seninkinde hiç olmamış ne güzel benimkindede olmazmı acaba..

cram.ben bi kaç kez röfleyi kuaförde yaptırdım ama hiçbizaman cila yaptırmadım.biliyosun röfleden sonra genelde cilada atarlar.ama ben koyulaşmasını istemediğim için yaptırmıyodum.civ civ sarısı olsun istiyodum.ama cila nasıl ewde nasıl yapılır bilmiyorum..kuaförlere sormanda fayda war bence..:79:

aslında karamelde aklımda wardı ama turncu olur diyolar.daha önce saçım turuncuydu uzun süre kullandım...bide bugün netten baktım bi boya gördüm palette altın karamel diye herkez çok güzel diyo tatlı bi renk onu merak ettim sanki aradığım rengede yakın

palette altın karamele baktım çok güzel bi renk hatta palette altın karamel konulu başlıkta boyayıp resim koyanlarda war bakarsan.ben palette karamele boyadığımda sibel canın bi ara karamel boyattığı saçın bi ton koyusu olmuştu yanacaksak aşkımız için klibindeki gibi,bide çağla şikelinki gibi sonra tabi aktı biraz kumral olmustu ama istersen akınca bidaha aynı renge boyarsın ya bence beğenirsin o akan rengide.ya kesin konuşmak istemem ama ben 2sinde de pişman olmamıştım renkten sadece sarı halini özlediğim zamanlar olmuştu.acaba kumral boyasan nasıl olur külsüz falan bende yeşerme olmadı gerçekten.bide ilk boyadığımda aksın kumral olsun die sabunlada yıkamıştı hiç yeşillik olmadı.

sana yardımcı olmayı çok istiyorum çünkü böyle bende kararsız kaldığımda fikir çok araştırıyorum en ufak fikre muhtaç oluyorum.sana dicem eğer sarıdan gerçekten sıkıldıysan hiç düşünme ya karamel boya yada kumral.ben karamel boyadığımda çok çok beğenmiştim bide şuan moda çok hoş olur.aktığındada hiç turuncu olmadı kumraldı we açık sarı yerler açık kumraldı.normal kumralda da ilk günler saçların kopkoyu oluo sonra yine alttan sarıların çıkıo küllü sarı oluo.umarım kendimi anlatabilmişimdir.hep markete gidip boyalara bakıodum şunu boyasam nasıl ólur bunu boyasam nasıl die belki 10 defa baktım düşündüm boyalara.karamel tarzı boya yaptım pişman olmadım.dediğim gibi sadece sarılarını özleyebiliosun.karamel boyarsan akınca açık kumral olur,kumral yada küllü boyarsanda küllü sarı olur sarıların.bende öyle oluodu tabi.karar senin ben deneyimlerimi anlattım sadeceee.kimseye kuaför profesyonel gibi söylemiş olmayayım siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben cıla ıslemının nasıl yapıldıgını ogrendım bugunde uygulacagım bakalım evde, ögrenmek ısteyenler '' Röfle sonrası cila işlemi ? '' baslıgıma bakabılırler...

Son düzenleme:

çok tatlısın ya ilgin için teşk.bide açık karamele bakım olumlu geldi aslında benimde düşündüğüm renklerden biriydi şimdi sende böle dedin aklıma yattı:81:aslında ben çok boyadım saçımı ama karemeli hiç denememiştim.önceden benim saçım bakır renkdi sonrasında aktı falan sarıya yakın bi renk oldu sonrasında bende gidip palette açık kumral alıp boyamıştım 2 3ton koyu değişik bişey olmuştu tabi hafif yeşermelerde olmuştu üzülmüştüm..daha sonrasında aktıkça çok açık karamele dönüştü herkez rengimi soruyodu bende beyenydm.gittim kufaöre uçlarına krepe balyaj atmıştım harika olmuştu..tekrar sarıya dönebilicem bi renk olsun istyrm zaten.akınca aralara yine sarı ışık attırırm.resimde koyarım boyayınca

Arkadaslar ben cıla ıslemının nasıl yapıldıgını ogrendım bugunde uygulacagım bakalım evde, ögrenmek ısteyenler '' Röfle sonrası cila işlemi ? '' baslıgıma bakabılırler...

süper umarım güzel olur canım.merak ettim resim koyarsan bizde bakalım minik:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…