bende röfle üzerine 2 kez boyamıştım.1.platin sarıda karemel boyamıştım palette 2sene önce bakır gibi olmuştu çok güzeldi ama sonra akıp kumral olmuştu güzeldi.2.platin sarının üzerinede küllü kumral yaptım ilk yaptığımda her tarafı kopkoyu oldu sonra yıkandıkça yıkandıkça alttaki sarılar küllü sarı oldu o sarıların rengi çok güzel oldu,doğal sarı gibi bunda garnier küllü kumralla boyamıştım.saçın pilatin olan yeri küllü sarı oluo zamanla koyu olan yerlerde kahverengi.bend eçok araştırmıştım boyamadan önce ama kimseden fikir okuyamamıştım burda bende aldım boyadım pişman olmadım memnunum2ay oldu sanada bi nebze fikir olması için yazdım.
sana yardımcı olmayı çok istiyorum çünkü böyle bende kararsız kaldığımda fikir çok araştırıyorum en ufak fikre muhtaç oluyorum.sana dicem eğer sarıdan gerçekten sıkıldıysan hiç düşünme ya karamel boya yada kumral.ben karamel boyadığımda çok çok beğenmiştim bide şuan moda çok hoş olur.aktığındada hiç turuncu olmadı kumraldı we açık sarı yerler açık kumraldı.normal kumralda da ilk günler saçların kopkoyu oluo sonra yine alttan sarıların çıkıo küllü sarı oluo.umarım kendimi anlatabilmişimdir.hep markete gidip boyalara bakıodum şunu boyasam nasıl ólur bunu boyasam nasıl die belki 10 defa baktım düşündüm boyalara.karamel tarzı boya yaptım pişman olmadım.dediğim gibi sadece sarılarını özleyebiliosun.karamel boyarsan akınca açık kumral olur,kumral yada küllü boyarsanda küllü sarı olur sarıların.bende öyle oluodu tabi.karar senin ben deneyimlerimi anlattım sadeceee.kimseye kuaför profesyonel gibi söylemiş olmayayım siz bilirsiniz.
Arkadaslar ben cıla ıslemının nasıl yapıldıgını ogrendım bugunde uygulacagım bakalım evde, ögrenmek ısteyenler '' Röfle sonrası cila işlemi ? '' baslıgıma bakabılırler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?