- 17 Nisan 2022
- 134
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi selinnazto
Hayır kalmazsın.merhaba ben cok takıntılıyım ve konuyu sürekli açıyorum farkındayım lütfen kızmayın yardımcı olur musunuz bana ??? İki taraftada sadece iç çamaşırı varsa (ince) zevk suyu akıp hamile bırakır mı ben cok tedirginim kızmayın lutfen aglayacagım
her sitede farklı şeyler yazmıslar ben cok korktum twsekkur edermOlmaz, mümkün değilll. OKB hastasıysan kendini tetikleyecek işlere girme.
bi anlık zevk işte ablaHayır kalmazsın.
Sevişirken takıntılar uçuveriyor heralde
çok uzun surmedi zaten ama sitelerde cidden geçer falan diyolar bosalmadı zaten sadece zevk suyuOlmaz, mümkün değilll. OKB hastasıysan kendini tetikleyecek işlere girme.
Dalga geçiyorlar sadeceher sitede farklı şeyler yazmıslar ben cok korktum twsekkur ederm
Korkutmak için yazıyorlar, iç çamaşırı ile mümkün değil. Biyoloji dersine giriş; gebe kalmak için penisin vajina içine girip boşalması gerekir. Öyle girmeden, külotla olacak iş değil yani sorup durma bunu kimseye daha.her sitede farklı şeyler yazmıslar ben cok korktum twsekkur ederm
Madem okb hastasısın ne halt etmeye böyle işlere bulaşıyosun?
Sen şimdi seyret yazılan cevaplarıKorkutmak için yazıyorlar, iç çamaşırı ile mümkün değil. Biyoloji dersine giriş; gebe kalmak için penisin vajina içine girip boşalması gerekir. Öyle girmeden, külotla olacak iş değil yani sorup durma bunu kimseye daha.
İç çamaşırı var boşalma yok hamile olma ihtimalin sıfır. Bak 1 bile değil "SIFIR".merhaba ben cok takıntılıyım ve konuyu sürekli açıyorum farkındayım lütfen kızmayın yardımcı olur musunuz bana ??? İki taraftada sadece iç çamaşırı varsa (ince) zevk suyu akıp hamile bırakır mı ben cok tedirginim kızmayın lutfen aglayacagım
AĞLAmerhaba ben cok takıntılıyım ve konuyu sürekli açıyorum farkındayım lütfen kızmayın yardımcı olur musunuz bana ??? İki taraftada sadece iç çamaşırı varsa (ince) zevk suyu akıp hamile bırakır mı ben cok tedirginim kızmayın lutfen aglayacagım
çok teşekkür ederim ablaKorkutmak için yazıyorlar, iç çamaşırı ile mümkün değil. Biyoloji dersine giriş; gebe kalmak için penisin vajina içine girip boşalması gerekir. Öyle girmeden, külotla olacak iş değil yani sorup durma bunu kimseye daha.
çok teşekkür ederim abla
Ya tutarsaİç çamaşırı var boşalma yok hamile olma ihtimalin sıfır. Bak 1 bile değil "SIFIR".
İçimden bir ses artık sizlerden birinin doğuracağını ve hepinize musibet olacağını söylüyor bakarsın doğru çıkarçok teşekkür ederim
Ya bu sitede kimse nasıl hamile kalınacağını bilmiyomu herkes bi şekilde hamile kalabileceğine inanıyo. Anlatamıcam şimdi ortaokulda gördük bunları. Hamile değilsin okb için acil psikoloğa gooooomerhaba ben cok takıntılıyım ve konuyu sürekli açıyorum farkındayım lütfen kızmayın yardımcı olur musunuz bana ??? İki taraftada sadece iç çamaşırı varsa (ince) zevk suyu akıp hamile bırakır mı ben cok tedirginim kızmayın lutfen aglayacagım
Kıyamet alametleriİçimden bir ses artık sizlerden birinin doğuracağını ve hepinize musibet olacağını söylüyor bakarsın doğru çıkar