Bebek İkinci El Kızma kostüm arıyorum

TuanaCemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
23
1
3
38
Slm kızlar 5 yaşındaki kızımın doğum gününü ilk defa okulda kutlamak istiyorum prenses kostümü istiyor fiyatları çok alamıyorum elinde olupta uygun satmak isteyen olursa alcam waikikide varmış çok güzel ama sezon olmadığı için kalmamış yardimci olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler

Bende prensen sofia var cnm ama 100 den asagi veremem bende 50 60 euro arasi almistim yurtdisindan dilersen fotolariNi atarim benim kizima yaptik bu sene 5 yas konsepti susleride 20 tl ye verebilirim takim halinde 8stersen 10 tane mor fiyonk var evla 5 yasinda yaziyodu sanirim tacli firfirli duvar susleri vardi ben bayagi para vermistim el yapimi olduu icin

Eklentiler

• IMG_20140511_134925-1.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 82
Karismak gibi olmasin ama bence elbiseyi prenses olmak isteyen bu kucuk kiza kiralayin. Minik hayalleri incinmesin. 1 gun giyecek sonucta. Elbise sapasaglam duracak. Cuzi bir miktara kiralanabilir sanki. Ikinizin de affina siginarak yazdim...

CANIM BENİM KIZIM 6 YAŞINDA BUNU GİYMİŞTİ.İSTERSEN 30 TL YE VERİRİM TAÇLA BERABER.

Slm eger istanbulda yasiyorsaniz z bir arkadasm prensesli kostumler satiyor ve taciyla beraber 50 tl hemde 0 lisansli disney urunleri bende kizima aldm cok guzeller eger isterseniz ozelden numarasni yazarim kiziniza nice guzel yaslar olsn ins

Karismak gibi olmasin ama bence elbiseyi prenses olmak isteyen bu kucuk kiza kiralayin. Minik hayalleri incinmesin. 1 gun giyecek sonucta. Elbise sapasaglam duracak. Cuzi bir miktara kiralanabilir sanki. Ikinizin de affina siginarak yazdim...
Kiralamakta pahalı inanın

Bendede kelebek kostümü var ama küçük olur benim de kızım 5 yaş biraz küçük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…