• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlllaarrrr Revindell de aldı halılarını en sonunda :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Canlarım daha önce mobilyalarımın resimlerini yayınlamıştım, görmeyen yada hatırlamayan arkadaşlar burdan bakabilir; olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/358710-bursali-bacilarim-mobilyalari-aldik-kadar-tuttu.html

ışte bunlarda halılarım..

Bu yatak odası için 3 parça halılardan kızlar; (yatak odam siyah-beyaz) eeee beşiktaşlıyız nede olsa :hooray:
2441.jpg

Bu kırmızı koltuklarımı aldığım halı (oturma odam 4m2) :asigim:
2461.jpg

Buda salonum için aldığım halı ; ( 2 tane 6 m2) :asigim:
2519.jpg

Mutfağım için ve kolidorlar içinde yolluk şeklinde aldım kızlar toplamda 9 parça halı aldım bahariyenin halıları toplamda 1435 TL tuttu hepsi... :sm_cool: :dance:

Son düzenleme:
en güzel günlerinde kullan inşallah canım benim fikir ediniyorum bende alışverişi henüz yapmadığımız için :)

canım çok güzeller bu arad bedava almışşsın ben sadece salon halısı aldım:) resmini eklerim 1tl mye nişanlım duymasınnn senin fiyatları valla:))) güzel günlerde kullanın inşş

canım çok güzeller bu arad bedava almışşsın ben sadece salon halısı aldım:) resmini eklerim 1tl mye nişanlım duymasınnn senin fiyatları valla:))) güzel günlerde kullanın inşş

canım burası annemin sürekli alışveriş yaptığı bir yer o yüzden indirim yaptılar kaydirigubbakcemile5 hoş indirimsiz fiyatı 1750 tl idi..

Back