Kizlllaarrr yardımcı olur musunuz:(

Sareece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
6
2
1
Bu ay bebek düşünüyorum. Rabbim nasip ederse inşallah. 1 Mayıs adet oldum.. İnternetten son adet tarihini yazarak yumurtlama hesaplaması yaptım 15.gün çıkıyo. Son 3 regli tarihini yazınca da 18.gün çıkıyor hangisi doğrudur anlayamadım:KK43:

Bu ay bebek düşünüyorum. Rabbim nasip ederse inşallah. 1 Mayıs adet oldum.. İnternetten son adet tarihini yazarak yumurtlama hesaplaması yaptım 15.gün çıkıyo. Son 3 regli tarihini yazınca da 18.gün çıkıyor hangisi doğrudur anlayamadım:KK43:
Bunu hesaplama da, kac gunde bir regl gordugunuz onemlidir. Regl dongusu nedir?

Bunu hesaplama da, kac gunde bir regl gordugunuz onemlidir. Regl dongusu nedir?
28 Şubat, 2 Nisan, 1 Mayıs 3 reglinin hesaplarında 18gun cikiyo. Son regl tarihı ise 1 Mayıs. Son adet tarihine göre 15 gün. Genelde 28-29 günde oluyorum

Regliniz duzensiz. 15. inden sonra gun asiri deneme yapin. Spermler 3 gun canli kalabiliyor. Nasibinizde varsa olur. Allah gonlunuze gore versin.

Netteki o hesaplamalara bakma yanılabiliyor,adet döngün 28-29 günde bir ise adet başlangıcını birinci gün sayarak 13-14-15 inci günlere yum.günü olarak dikkat et..

O hafta gun asırı ılıskı yasa su gunmı bu gunmu dıye dertlenme saglık ocagına gdersen bılgı alabılırsın

Back