hanımefendi doktor bi arkadaşımın dediğine göre yazıyorum gerçi öğrenciği tam olarak bitmedi ama
şimdi şöyle bişey var bu ameliyatlar zarı eski haline getirmez sadece bi baskı durumunda kanayacak duruma getirir bunu bi doktor 1 sn lik bakışıyla anlayabilir başka birininde yapması gerek sadece dikilmiş bi zar la karşılaştırmak ve bakire bi zarın yırtılmasıyla gelen kanın rengiyle dikilmiş bi zarın kanamasıyla gelen kanın rengi bile farklı olduğunu söylüyolar
yani bi erkek eğer şüpheliyse ve tecrübeliyse bunu çok rahat anlayabilir
Olabilir canım, sen şahsi fikrini paylaşmışsın ben de şahsi fikrimi belirttim.Eski haline getirmez belki ama anca o gece durumu kurtarır...Bekaret yüzünden cinayetlerin işlendiği bi ülkedeyiz sonuçta...Tamam tasvip de etmiyorum ama malesef toplum kızlarımızı bunu yapmaya zorluyor...Her sevgilim versin ama karım bakire olsun mantığı yüzünden...Ama çok mantıksız son söylediğin...Sonuçta ikisi de doku yırtılması ve doku kanaması...Dikiş açılması değil...
Olabilir canım, sen şahsi fikrini paylaşmışsın ben de şahsi fikrimi belirttim.Eski haline getirmez belki ama anca o gece durumu kurtarır...Bekaret yüzünden cinayetlerin işlendiği bi ülkedeyiz sonuçta...Tamam tasvip de etmiyorum ama malesef toplum kızlarımızı bunu yapmaya zorluyor...Her sevgilim versin ama karım bakire olsun mantığı yüzünden...Ama çok mantıksız son söylediğin...Sonuçta ikisi de doku yırtılması ve doku kanaması...Dikiş açılması değil...
arkadaşlar bunu burdan açıklıyorumm evlendiğiniz gece oturuyorsunuz sıcak suyun içine dikişleriniz patlıyor güzelce kanda geliyo ve anlaşılıyo kızlık zarınızın dikilip dikilmediği . eğer diktirmemişseniz kan gelmez ay şimdi erkekler bunu okursa gözleri açılacak ama zaten doktorlr bunu çok iyi bilirler
Biri de ciksin desin ki;
ben hata yaptim, birine guvendim, sonra evlenmek icin operasyon gecirmek zorunda kaldim;
genc kizlarimiz siz benim dustugum hataya sakin dusmeyin, erkeklerin evlenme vaadiyle soyledigi her yalana inanmayin;
once okulunuzu okuyun, mesleginizi elinize alin sonra birseyler yasayin.
Iste o zaman cok daha farkli bakabilirim.
Burada konu acip , ay ben diktirdim sekerim sende yap, rolunu iyi oyna , birsey anlamaz, birsey anlasilmaz diyenlerin samimiyetine hic mi hic inanmiyorum. Bana gore her seyi yasayip ben bakireyim diyenler de ayni kafadan.
Inanmasam da anlasilsin anlasilmasin bize ne degil mi? Her koyun kendi bacagindan asilir degil mi? Bir gun soylenen yalanlar mutlaka ortaya cikar degil mi??
Eeee o zaman bize ne, sahiden...:26:
P.S.Tecavuz ve kaza ile bir sekilde basina gelenleri bunlarin disinda tutuyorum. Evlilik disi iliski yasayip gogsunu gere gere ben bakire degilim diyenleri de...
hak edip etmemek bakirelik ya da bakirlik ile mi oluyor?
siz bu dünyada ne için yasadgınızın farkına varın ..
bu kızlık zarı zerre umrumda degl diktirmek o yüzden koymuyor bize sizi niye bu kadar geriyor anlamıyorum ..
olaya bak ya konu acın arkadas . aile üzerine etkisi vs vs . diye sizin derdiniz yok mu tek derdiniz biz kalmışız ..
hak edip etmemek bakirelik ya da bakirlik ile mi oluyor?
siz bu dünyada ne için yasadgınızın farkına varın ..
bu kızlık zarı zerre umrumda degl diktirmek o yüzden koymuyor bize sizi niye bu kadar geriyor anlamıyorum ..
olaya bak ya konu acın arkadas . aile üzerine etkisi vs vs . diye sizin derdiniz yok mu tek derdiniz biz kalmışız ..
Sen bdv bölümünde açtığın konuyu neden gerçekler ortaya çıkınca apar topar sildirdin burada farklı orada farklı anlatmıştın ve buradan alıntılar başlayınca sildirmiştin. Orada anlattığın ve burada anlattığın gelişen olaylar bir birinden farklıydı kendinize bile dürüst değilsiniz ki ?
Ne yapmaya çalışıyorsun Sen erkek misin Bİ de gülüyorsun kimse hadi sıcak suya otur sana test yapicam demez onu diyen adamin alni karislanir güvenmeyen adam İŞİ bunlar..Senin ya da yakininin başına gelir se o zaman da güler sın artik:).
Kocasının kandırılmasının derdi sizi niye gerdi ? Karı koca arasına girip fitne fesatlık yapacağınıza gidin acaba ben aldatlıyor muyum diye düşünün. İşiniz gücünüz yok sanırım burda oyalanıyorsunuz. Allah size akıl fikir versin. Madem sataşacaksınız mantıklı cümleler kurun yok kocanız bozulmamış zar görmüştür yok fotografla kıyaslasın. Sizin kocanız da belki sizle evlenmeden önce başkasının bekaretini alıp sizle evlenmiştir ilki değilsinizdir onun belki?doktorların söylediğinin aksine öyle zor bişey değil bunu anlamak için illa doktor olmak yada ileri düzey tıp bilgisine sahip olmak gerekmez
her ameliyat daha doğrusu her işlemde iz kaldığı gibi kızlık zarını dikiminden sonrada az da olsa iz kalır bunlar çıplak gözle çok rahat görülebilr
erkeğin tek yapması gereken kızlık zarı bozulmamış bi kadının genital bölge fotoğrafına bakıp ikisini karşılaştırmak
tabi doktorlar genelde hastaları rahatlatmak ve gelir kaybına uğramamak için sadece doktorlar anlayabilir diyo ancak o kadar zor değil bunu anlamak
uzun lafın kısası koçişleriniz eğer şüphelenirse ki bu kızlık zarı dikimleri artık çok yaygınlaştı bunu anlar