Kızlık zarından kan gelmedi

Sansarsrmu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
52
0
23
2 aylık evliyim ve bu zamana kadar eşimle ilişkiye giremedim hep sürtünme yoluyla oldu en son doktora gittigimde vajinusmus olmadıgımı kendimi kastıgımı söyledi parmak egzersizi verdi aslında penisi giriş kısmına alabiliyorum ama iteceği zaman çok kasılıyorum boşalınca hep dışarı boşalırdı dün tekrar denedik ve bir şeyler oldugunu hissettim en sonunda boşalmış ama ben hissetmedim hatta sordum boşaldın mı diye kalktıktan sonra herhangi bir yerime bulaşmamıştı ve kızlık zarı bozuldu mu neden kan gelmedi diye bakarken ıkındım ve içeriden sıvı geldi bu içime girdigini mi gösterir

Ilişkiye girerken çok kasılıyorum ve acı duyuyorum bu yüzden orada ne hissettiğimi bilemiyorum bu kadar ters tepki verilmesine anlam veremedim

Bozulması için kan gelmek zorunda değil. 😌 doktora gidip öğrenebilirsin hani. Girmis ve rahatmış demek ki esneksin yani saçma sapan hiç sevişmemiş mi bu adam nasıl anlamıyor.

Eşime sordugumda da bilmiyorum diyor yani içime girmese o sıvı o şekilde gelir mi eşim içine girdiysem kızlık zarından niye kan gelmedi diye soruyor
Hanımefendi tamam siz kastığınız korktuğunuz için anlamadınız ama eşiniz? O nasıl bilmiyorum diyor Allah askına

X