Kızlık zarında yarı bölme cinsel ilişkiyi etkilermi?

denzylmz2222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
33
2
Kızlık zarım yarı bölmeli aynadan baktığımda görülüyor tamamen değil kalp şeklinde gibi cinsel ilişki sırasında bi sıkıntı yaratırmı?

Ya cevap vermeyin şuna ya. Şikayet edin fake hesap. Yok zarı parçalıymış yok duş alırken vajinasına baskı uygulamış morarmış yok vajina kıllarını nasıl alırmış ahahahah bu nasıl fantezi dünyası evladım.

Peki. Kendinden emin olmadan, yeterince tahrik olmadan merak uğruna deneme bir şeyler.
Yok kendimden eminim zatende sadece ekstra bi ağrı acı kanama olurmu diye internette tam kaptmadığı için sıkıntı olmaz yazıyodu ama rahat olamadım

Fake değilim istiyosan instagramımı veriyim sıkıntı yok güya yardım öneri sitesi cidden çok önyargılısınız.

Ya dün hesap açmışsın açar açmaz kendini şaşırmışlar gibi 3 konunun 3ünü de cinsellik bölümünde açmışsın. Tek konu aslında vajina. Her şey vajinada geçiyor

Ya dün hesap açmışsın açar açmaz kendini şaşırmışlar gibi 3 konunun 3ünü de cinsellik bölümünde açmışsın. Tek konu aslında vajina. Her şey vajinada geçiyor
Evet yaşım küçük 18 yaşındayım ve tedirginim siteyi benden daha büyük tecrübeli kişiler vardır yardım alırım diye yükledim?Nevar bunda yani?

Onu sizin kendiniz bakarak anlamanız çok zor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çok merak ediyorsanız bir doktora sorun ama kendiniz bakarak anlamanız pek mümkün değil.

Onu sizin kendiniz bakarak anlamanız çok zor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çok merak ediyorsanız bir doktora sorun ama kendiniz bakarak anlamanız pek mümkün değil.
Doktora gidemem ama çömelince aynaya bakınca rahat gözüküyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…