Merhaba arkadaşlar,biraz büyütüyo olabilirim ama küçükken ben denize girerken vajinamı çok sert bi şekilde kayaya çarptım sonrasında fazla dikkat etmeden denize girdim kan gelip gelmediğini bilmiyorum o zaman ki aklımla bakmamıştım.Ama şimdi düşünmeye başladım herhangi bir zarar gelmişmidir diye.Doktora göstermek istiyorum ama kızlık zarını kontrol ederkende kanama oluyomus bakire olup olmadığını anlamak için o yüzdende pek cesaret edemiyorum.Sizce napmalıyım kızlık zarıma herhangi bir zarar gelmiş olabilir mi ?
Arkadaşım o kızlık zarı dediğin şey öyle vajinanı vurmanla çarpmanla yırtılacak ya da zarar görecek birşey değil.Kızlık zarını muayene ederken de zarı yırtan ya da bozan doktor da duymadım henüz.Bu korkularından uzaklaş bence..
bencede korkmana gerek yok kızlık zarı öyle kolay bozulacak bişey deil çünkü ben evlendiğimde iki ay vajinismusla uğraştım ve o süreçte kadın doğumcuda muayene etti sadece baktı ve kızlık zarın bozulmamış duruyor dedi aklında şüphe kalmaması açısından ve psikolojik açıdan rahatlamak için bi kadın doğumcuya gidip muayene olabilirsin doktorun yapacağı şey sadece dış dudakları çekip bakmak kızlık zarın bozulmaz muayeneyle hiç korkma
Canım kızlık zarı öyle kolay kolay,çarpma,düşmeyle bozulacak bir yapıda değil,normalde bile ilk gecemizde nasıl zorlanıyoruz ki hiç sanmıyorum,doğuştan yok değilse eğer gayet de yerindedir endişe etme ama aklına takılıyorsa mutlaka doktora gitmelisin.
Bencede doktora gitmelisin, yanlış duymuşsun dr muayenesinde kesinlikle bir zarar gelmez zaten doktorlar baktıklarında anlıyorlar. ayrıca böyle endişeyle yaşanmaz, yarın öbürgün kısmetin çıkar evleneceğin zaman iyice strese girersin ne gerek var üzülme canım. hem olmuşsa bir zarar gelmişse bu tip kazalarda doktorun sana önerebileceği bir çözüm de olabilir.
hiç korkma. ben küçükken okulda bi çocuk bacak arama tekme atmıştı, benden biraz kan bile gelmişti. annem çok korktu beni doktora götürdü doktor baktı. ben bu olayı yeni anladım birkaç sene önce, annem zarıma baktırmış meğer. şimdi de evliyim zarıma bir şey olmamış anladım öyle kolay bozulacak bir şey değil, doktorda da bir şey olmaz merak etme