• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyım korkuyorum acaba kızlık zarım bozuldu mu?

Sonucu kötü biliyorsun o zaman neden yaparsın ki ?
Hadi yaptın o kadar ileri gitmeyeceksin. Soyunduk azıcık soktu falan.. Bir an kendini tutamasa adam ne olacak ?
Bunu yapanlar 18-19 yaşında ki kızlar olsa korksa deriz ki yaşı küçük . Ama yapan nişanlı, kocaman kadın olunca olmuyor.
2 yaşında yegenim biberi aldı eline oynuyor bende biber aldım masadan yiyorum 'Hala o acı yeme onu ' diyor . :)
O çocuk bile biliyor sonucunun ne olduğunu..
Ailenize, size ters gelen şeyleri yapmayın . Sonunda üzülen yine siz oluyorsunuz kardeşim..

Burdan okuyunca fazla yükleniyoruz gibi gözüküyor ama değil, sonra o zar gidince hayatlarına son vermeye kalkıyorlar, Dünya'nın sonu gelmiş gibi davranıyorlar.
Madem bu kadar yıkılacaklar o zaman cinsellik yaşamayacaklar, korkarak cinsellik yaşanmaz, aklında soru işaretleri oluşacaksa, terk edilme olasılığını düşünmüyorsanız ilişki yaşanmaz.

Cinsellik iki kişinin hür iradesi ve isteğiyle yaşanır, birlikte olduktan 1 saat sonra bile ayrılmayı Göze alarak yaşayacaksınız.
Ama siz benle beraber olursa beni bırakmaz, beni daha çok sever, bağlanır, evleniriz yuvamız olur diye düşünerek birlikte olursanız kusura bakmayın sonu hüsran.
Sizle birlikte olurken bunun vaadini vermiyorlar, veriyorlarsa da erkek bu, cinsellik söz konusuysa Dünya'nın tapusunu bile Vaad eder.

Mune bekaretimi dusunmuyorm artk olan oldu bundan sonra ondan başkasıyla olamam zaten düşüncesi bile iğrenç geliyor ailem ve öteki dünyadan korkuyorum artk bu konuda ve canm yanıyor ondan baskasyla olamam ben ama o belkide ilk olduğunu bile düşünmüyor çok kötüym kaldiramiyorm

Back