Kızlık zarımı kendim bozmak istiyorum

Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Kızlık zarını neyle bozmayı düşünüyorsun!!!

Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Istediğin gibi bozabilirsin hastanelik bir durum olmaz
heyy allahım 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlık zarına silahlar ateş etmeyeceksen ya da neşter gibi kesici aletle deşmeyeceksen kan kaybından ölmezsinn. Herhangi bişeyle bozabilirsin anacım

bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acab
Ceyizimde bu olay icin 25 adet kova vardı.Baktim ki 26.kovadayim kan revan icindeyim hastaneye gittik🤦‍♀️ sonra ögrendim ki bozulurken kurdele merasimi yok diye böyle olmuş.
İhmal etmeyin.

O kadar kanayacak olursa acır zaten sen de devam edemezsin. Ama bu yapmak istediğine emin ol

X