- 3 Ocak 2011
- 441
- 9
- 318
- 40
yha bende zaten nette okuyarak korktum. bende kucukken cok hareketlıydım. ama oyle şeylerden bozulmayacagını bugun daha ıyı anladım doktor muayene ederken bıle canım acıdı onun acısı daha fazladır tırsıyorum sımdıden.
yha bende zaten nette okuyarak korktum. bende kucukken cok hareketlıydım. ama oyle şeylerden bozulmayacagını bugun daha ıyı anladım doktor muayene ederken bıle canım acıdı onun acısı daha fazladır tırsıyorum sımdıden.
ilk geceye önem veriyorum diyorsun yüzeysel ilişki yaşıyorsun o önemsiz bşymi..
sürtünmeyle bozulmaz merak etme.. ilişkiye girmeye kalksan bile zor bozuluyor..
ohooo ben kucuklugumden beri bisiklet selesine kackez civileme dalıs yaptım acaba sayamam yani...
ne kadar centilmişdir kimbilir... surtmeye ortmeye centiliyosa bana ne oldu kimbilir hala da bisiklete binerim ve aynı sekilde duserim ve acayip de acır..
bu kk psikolojimi bozuyo bazen yeminle tırstım doktora mı gitsem :18:
ben bacagımı biraz fazla kaldırsam bile acıyo.. evliligi dusununce de acıyo...
vajinismus falan nette okudukça böle oldum.. psikolojik galiba yada bende bişey var
doktora gittim tümsek varmıs, ucu yanmıs falan gibi bişelerle konu acarsam sasmıcam
ne doktorlarımız varmıs bravo demeden de edmiyorum
Bu sözü bi tanıdığımdan duydum ama o an sormaya utandım, zor bozuluyordan kastınız nedir ?yani birleşme esnasında erkek kızlık zarını hissetmez diye biliyorum da :44:
ben de merdivenden popo üstü düşünce bozulan kızlık zarı hikayeleriyle büyüdüm ne zarmış ruh sağlığı bırakmıyo hiçbirimizdebi ara ben de gidip kontrol ettirsem mi demiştim YOK ARTIK dedim sonra kendi kendime :97: kan yok bişey yok bisiklet selesinden korktum yani bu kadar olur
nette bazı şeyleri okumak olumsuz etkiliyor gerçekten vajinismus yapar bişey değil insanıhatta ben evde kalmış bir kız kurusu olarak potansiyel vajinismusluyum diyebilirim bi tanıdığımın jinekolojik muayenisini yaptırmak için doktora gitmiştik ben bekleme salonunda beklerken içeriden canının yanıp bağırdığını duydum ... o günden beri etkisi var üzerimde :26: ileride muayene olamayacağım bişey değil... Gitmez olaydım :44:
insan bilmediği şeyden korkar... fazla araştırmak da iyi değil bazen... sordukça aldığın cevaplar, tesadüfen yaşadıkların falan bilinçaltına depolanıyo hep
ben klozete oturup hamile kalan bile duyduysam merdivenden dusup de bozulan neden olmasın
cidden yahu bu kadar takmazdım ama artık resmen psikolojim cokecek bu zar yuzunden benim.. evlensem de bi anlasam içim rahatlasa diyorum
sonrada yahu o kadar seleye daldın centildiyse yandın işte diyorum anlatamazsın da adama derdini
anneme sordum bende az once dayanamayıp.. o da aynısını soledi, manyakmısın o kadar kolay bişey mi o bozulcak dedi kucukken bizide korkuturlardı bisiklete binince dedi
centilmeyide ilk defa duymus..
pc yi saklıcam giremicen bidaha bozdun iyice psikolojini diyo
.ben klozete oturup hamile kalan bile duyduysam merdivenden dusup de bozulan neden olmasın
cidden yahu bu kadar takmazdım ama artık resmen psikolojim cokecek bu zar yuzunden benim.. evlensem de bi anlasam içim rahatlasa diyorum
sonrada yahu o kadar seleye daldın centildiyse yandın işte diyorum anlatamazsın da adama derdini
anneme sordum bende az once dayanamayıp.. o da aynısını soledi, manyakmısın o kadar kolay bişey mi o bozulcak dedi kucukken bizide korkuturlardı bisiklete binince dedi
centilmeyide ilk defa duymus..
pc yi saklıcam giremicen bidaha bozdun iyice psikolojini diyo
canım bende ilk gittiğin doktor para için yok çentik var vs demiş.birde dikerken kanar demiş.önce yırtacak sonra dikecekti demek. tövbe tövbe.
kızlık zarı öyle kolay yırtılmaz diye düşünürdüm.bende çocukluğumda hopladım zıpladım, düştüm neler neler.......
evlendim. inanın korkmadım. eşimi çok seviyordum. hem bana yaklaşımı, eşimin beni incitmeyeceğini bilmem korkularımı yenmeme neden olmuştu.
ve inan nasıl oldu ben bile anlamadım
ağrı-acı yok hiçbirşey yok....
ya meğer hemen girişteymiş dedim.
oysa öyle değilmiş tabi. sonraki denemelerde biraz acımaya başladı. ve 6-7 sefer daha birazcık kanla devam etti.
bence sevdiğiniz insan yanınızdaysa ve kendinizdn eminseniz böyle şeyleri çok kafaya takmayın.bırakın zaman göstersin. hem yüzeysel birliktelikte zarın bozulması imkansız. kan da gelmediyse bakiresiniz demektir.
relax ol canım. kasma bu kadar..........
canım 6-7 sefer daha kan geldi demişsin. bu hep böyle midir. yoksa bazı kişilerde mi böyle oluyor acaba ?
selancim sözlerim sana değil erkeklere olucak aslında. ben bu konuları bu kadar çok irdeleyen erkeklere sinir oluyorum. heleki yok illakide kanama olcak bakire olmalı diyenlere dahada tepkiliyim. çünkü bunu bekleyenler genelde her naneyi yemiş olanlar oluyor.genelliklede kendi egosuyla sorunu olanlar. diyemiyorlarki beceriksizsem hatun anlarda başkasına gözü gönlü kayar. bu yüzden gözü açılmamış hatun arıyorlar böylece başka bir şey bilmediğinden kendininkinin iyi olduğunu düşünecek ve yetinecek.
bende ilk geceye önem verenlerdenim ancak tek eşlilikte benim için çok çok önemli bir mevzuydu. bu sebepten dolayıda erkek arkadaşlarımda hep soruşturmuştum, eğerki öğünüyor ediyorsa at gitsin yaptım resmen ve şu anki eşimide buna göre seçtim. lütfen artık bu tarz heriflere taviz vermeyin kızlar. mademki onlar açmamış gonca istiyor bizim eksiğimiz ne ? neden kirli çamaşırla yetinelim ?biz iffetimizi korumayı başarıyorsak onlarda yapmalı. neymiş erkek nefsiymiş de, onların ihtiyaçlarıymışta. sığınmak isteyene hikayede limanda çok zaten. kadınlarda durum aynı değilmiş MİŞ. hiç kusura bakmasın kimse heleki östrojen hormon seviyesinin yüksek olduğu hatunda o ihtiyaç erkeğinkinin çok daha üstüki buda bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış durumda. tabi birde üzerine Türk gelenekleriyle, erkek analarının tavrıda eklenince iyice durumdan sıvışcak ortamı buluyorlar. neyse feminist damarım kabardı.
ilk gece olayına gelince canının yanması acı ve ağrı eşiğine göre değişen bir durum canım benim hiç acım vs. olmadı. kanamaysa kişiden kişiye değişiyor. kendimden bir örnek vereyim sana çok çabuk toparlanan bir zara sahiptim ve sonunda doktor müdahalesiyle zardan kurtuldum. çünkü her defasında kendi kendini resmen onarıyordu.ve her sonrakinde yine bakire gibi oluyordum
baştada dediğim gibi sözlerim sana değil selencim lütfen beni yanlış anlama.
ben yine de bu forumda okuduğum insanların tecrubelerine dayanarak şöyle diyebilirim ki nice ileri görüşlü insan ilk gece olunca ilerleyen zamanlarda gerçek yüzlerini gösteriyorlar. yapmaz dediğin umursamadığın akrabalar bile araya giriyor. hatta okuduysan çoğu insanın eşi de böyle durumlarda kendi tarafını seçiyor. dilerim bu kimsenin başına gelmez.
sen de kendince haklısın bir yerde ama insanın aklına kızlık zarı hakkında soru soran birinin bu tarz sorunlar yaşadığı gelir. nihayetinde internet üzerinden bizim yorumlarımızı sormuşsun hiçbirimiz seni de tanımıyoruz. daha önce dediğim gibi bu tarz sorun yaşamadığım için ben kendi adıma söyleyeyim :) sadece akıl yürütmede bulundum. inşallah sorunsuz bir nişanlılık ve ilk gece geçirirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?