Kızlık Zarım

Şimdi bi de acıyacak stresine girme sakınnn, acı dediysek öyle dayanılmaz bi acı değil tabiki, sadece ilk girişte o anlık bişey. Sonrası çorap söküğü

ben bacagımı biraz fazla kaldırsam bile acıyo.. evliligi dusununce de acıyo...

vajinismus falan nette okudukça böle oldum.. psikolojik galiba yada bende bişey var

doktora gittim tümsek varmıs, ucu yanmıs falan gibi bişelerle konu acarsam sasmıcam

ne doktorlarımız varmıs bravo demeden de edmiyorum

ilk geceye önem veriyorum diyorsun yüzeysel ilişki yaşıyorsun o önemsiz bşymi..
sürtünmeyle bozulmaz merak etme.. ilişkiye girmeye kalksan bile zor bozuluyor..

Bu sözü bi tanıdığımdan duydum ama o an sormaya utandım, zor bozuluyordan kastınız nedir ? yani birleşme esnasında erkek kızlık zarını hissetmez diye biliyorum da :44:

ben de merdivenden popo üstü düşünce bozulan kızlık zarı hikayeleriyle büyüdüm ne zarmış ruh sağlığı bırakmıyo hiçbirimizde bi ara ben de gidip kontrol ettirsem mi demiştim YOK ARTIK dedim sonra kendi kendime :97: kan yok bişey yok bisiklet selesinden korktum yani bu kadar olur

nette bazı şeyleri okumak olumsuz etkiliyor gerçekten vajinismus yapar bişey değil insanı hatta ben evde kalmış bir kız kurusu olarak potansiyel vajinismusluyum diyebilirim bi tanıdığımın jinekolojik muayenisini yaptırmak için doktora gitmiştik ben bekleme salonunda beklerken içeriden canının yanıp bağırdığını duydum ... o günden beri etkisi var üzerimde :26: ileride muayene olamayacağım bişey değil... Gitmez olaydım :44:

insan bilmediği şeyden korkar... fazla araştırmak da iyi değil bazen... sordukça aldığın cevaplar, tesadüfen yaşadıkların falan bilinçaltına depolanıyo hep

ben klozete oturup hamile kalan bile duyduysam merdivenden dusup de bozulan neden olmasın

cidden yahu bu kadar takmazdım ama artık resmen psikolojim cokecek bu zar yuzunden benim.. evlensem de bi anlasam içim rahatlasa diyorum

sonrada yahu o kadar seleye daldın centildiyse yandın işte diyorum anlatamazsın da adama derdini

anneme sordum bende az once dayanamayıp.. o da aynısını soledi, manyakmısın o kadar kolay bişey mi o bozulcak dedi kucukken bizide korkuturlardı bisiklete binince dedi

centilmeyide ilk defa duymus..

pc yi saklıcam giremicen bidaha bozdun iyice psikolojini diyo

kaç yaşında insanım ben bile hala korkuyorum peeesss ve bu korku sebepsiz oluyo... ama bilinçaltıyla alakalı olduğuna inanıyorum. çünkü sebep yokken ya kanamazsa diye takan çoook insan gördüm... kan gelmedi yaşanan vahşetleri duymaktan oluyo, hani kıza inanmıyorlar da sonradan zarın esnekliğinden kan gelmediği çıkıyor ya ortaya, bunları duyunca ya gelmezse diye başlıyoruz yazık bize yaa

evet hamamı da dudum tuvaletten hamile kalınabiliri de ay gülüyoruz ama olmalı bi de bak gene vesvese geldi

bu konudan fazla anlamadığım için çok fazla fikir veremiyorum üzgünüm. ama çok tuhaf geldi bana ya kanayacak yapıdadır evet bakiresiniz korkmayın kanar der ya da değilsiniz der, bu söylediğini bilemedim... başka doktora git istersen yoksa kurtulamazsın bu kuruntudan bence. ne demek kanamayabilir... olabilir olmayabilir böyle bilgi mi olur ya da ben bilgisizim

Yıl 2011 hala kadınlar erkekleri mutlu etmek adına vajinasındaki et parçasını kafasına takıyor.Sen sonuçta kimseyle ilişkiye girmemişsin eşinin isteğide bu.Neden korkuyorsunki?Sana güvenmesi gerek sana güvenmeyen adamla neden evleniceksin?

.yorumlarını okudukça hakkaten güldüm..klozete oturup hamile kalma hikayeleri haydar dümen de fazlasıyla var...ki insanlarıda fazla suçlamamak lazım bu konuda..cinsellik konusunda hiçbirimizin bilgisi yok, hep kulaktan duyma bilgiler..kendimizin bir bildiği olmadığı için çocuklarımızada bişey anlatamıyoruz, yada anlatmaya çekiniyoruz veya önyargılıyız...kendim için konuşayım ben kızımla bu konuları halen konuşamıyorum..şimdi sen annene " anne , umumi tuvalette klozete oturdum , hamile kalma riskim ne " diye sorsan annen sana şöyle bir endişe ve korku ile bakmazmı..benim kızım bana bu soruyu sorsa "noluyo ulenn" derdim bi kendi kendime....ama öğrenicez yavaş yavaş...öğrenmeye mecburuz..öğrenmeliyizki çocuklarımız böyle yalan yanlış bilgilerle beyinlerini doldurmasınlar..bir forumda çıkıp bir soru sorduklarında onun bunun maskarası olmasınlar.... .

canım bende ilk gittiğin doktor para için yok çentik var vs demiş.birde dikerken kanar demiş.önce yırtacak sonra dikecekti demek. tövbe tövbe.

kızlık zarı öyle kolay yırtılmaz diye düşünürdüm.bende çocukluğumda hopladım zıpladım, düştüm neler neler.......
evlendim. inanın korkmadım. eşimi çok seviyordum. hem bana yaklaşımı, eşimin beni incitmeyeceğini bilmem korkularımı yenmeme neden olmuştu.
ve inan nasıl oldu ben bile anlamadım
ağrı-acı yok hiçbirşey yok....
ya meğer hemen girişteymiş dedim.
oysa öyle değilmiş tabi. sonraki denemelerde biraz acımaya başladı. ve 6-7 sefer daha birazcık kanla devam etti.

bence sevdiğiniz insan yanınızdaysa ve kendinizdn eminseniz böyle şeyleri çok kafaya takmayın.bırakın zaman göstersin. hem yüzeysel birliktelikte zarın bozulması imkansız. kan da gelmediyse bakiresiniz demektir.
relax ol canım. kasma bu kadar..........

canım 6-7 sefer daha kan geldi demişsin. bu hep böyle midir. yoksa bazı kişilerde mi böyle oluyor acaba ?

canım 6-7 sefer daha kan geldi demişsin. bu hep böyle midir. yoksa bazı kişilerde mi böyle oluyor acaba ?

çoğu kişiden aynı şeyleri duydum. bende bu şekilde oldu ama kişiden kişiye dağişir diye düşünüyorum.
tabi vakit geldiğinde sakin olmak herşeyin kolay-sorunsuz geçmesini sağlayacaktır.

kızlar bu konuları aslında cıddı bır beraberlıgınız varsa sevgılınız ya da sözlunuzle konusmanız gerek ben 2.5 yıldır bırıyle bırlıkteyım ıns bu yaz dugunum olucak ve ben konusabıldım bugun actım konuyu ılk gece ben cok korkarım dedım o da bana guven elımden gelenı yapacagım dedı korkun olmasın snra vajınusmus olursun dedı kendımızı kasmamak gerek sonucta sevıyoruz sevdgımızle ınsanla yaşıyoruz bunları. kızlar bırde ozel hastaneler kontrol yapmıyor ancak ozel muayenehane de yapıyorlar. aman giden olursa dıkkat etsın doktorların bazıları dikmek için yalan söylüyorlar.

kızlar bakire birinde kızlık zarı tipi belirlenez mi ilk gittgim doktor söyledi fakat ikinci doktor yırtılmadan bılenemez dedi. aslında gördugunde esnek mı dgl mı anlayamazmıydı

kızlar bakire birinde kızlık zarı tipi belirlenez mi ilk gittgim doktor söyledi fakat ikinci doktor yırtılmadan bılenemez dedi. aslında gördugunde esnek mı dgl mı anlayamazmıydı

çeşit çeşit kızlık zarı vardır. hatta kimisi tamamen girişi kapatmış durumda bile olmaktadır. bizim zar diye söylediğimiz kulak soğan zarı gibi incecik ve bir yere gerili bir şey değildir. iç alanın dardır ilişkiyle genişler. içeriye doğru bir hareket olmadığı sürece vajin ağzında yırtık oluşmaz. bazı kızların doğuştan çentiklidir ki bu da vajin ağzının yapısıyla ilgilidir. kimisi esnek yapıdadır bakiredir ama o şekilde zar bozulmadan hamile bile kalabilir çünkü yolu geniştir. kimisi dardır yani yeterince esnekliğe sahip değildir. bu yüzden doktor müdahalesi ile zar ortadan kaldırılabilir. yani sen hiç ilişki yaşamasan da zorlama olmasa da ilk seferde kan gelmemesi senin bakire olmadığını göstermez. ayrıca zarın daha önceden dikilip dikilmediği anlaşılamaz ençok 1 hafta önce yapılmış bir müdahale ya da cinsel ilişki belirlenebilir. evli ve 2. bebeğime hamile biri olarak bu senin yaşadıklarını yaşamasam da evlenmeden önce merak edenlerdenim ve eşimle o zaman nişanlıyken tüm bu merak ettiklerimi paylaşmıştım ve o da ne kadar gereksiz işlerle uğraştığımı söylemişti insan tabi korkularla büyütülüyor. canım acıyacak mı nasıl olacak diye kendine sormadan edemiyor. ama üstüme vazife olmasa da söylemeden geçemeyeceğim bir erkek karşıdakinden bekaret beklemeden önce kendi bekaretini sorgulamalı. yani türkiyedeki her erkek bakire kızla evlenmek istiyorsa ve bu her erkek de evlenmeden önce hayatını yaşamak istiyorsa (burada kimseyi hedef almıyorum) o zaman kimse bakire değil gibi bir sonuç çıkar ki BU DA İMKANSIZ. yani sen nişanlanmadan önce arkadaşına bir sor bakalım ailesine çarşaf gösterecek mi diye. bu tarz şeyler başka şeylerin de habercisi olabilir. birazcık relaks! :)

selancim sözlerim sana değil erkeklere olucak aslında. ben bu konuları bu kadar çok irdeleyen erkeklere sinir oluyorum. heleki yok illakide kanama olcak bakire olmalı diyenlere dahada tepkiliyim. çünkü bunu bekleyenler genelde her naneyi yemiş olanlar oluyor.genelliklede kendi egosuyla sorunu olanlar. diyemiyorlarki beceriksizsem hatun anlarda başkasına gözü gönlü kayar. bu yüzden gözü açılmamış hatun arıyorlar böylece başka bir şey bilmediğinden kendininkinin iyi olduğunu düşünecek ve yetinecek.
bende ilk geceye önem verenlerdenim ancak tek eşlilikte benim için çok çok önemli bir mevzuydu. bu sebepten dolayıda erkek arkadaşlarımda hep soruşturmuştum, eğerki öğünüyor ediyorsa at gitsin yaptım resmen ve şu anki eşimide buna göre seçtim. lütfen artık bu tarz heriflere taviz vermeyin kızlar. mademki onlar açmamış gonca istiyor bizim eksiğimiz ne ? neden kirli çamaşırla yetinelim ? biz iffetimizi korumayı başarıyorsak onlarda yapmalı. neymiş erkek nefsiymiş de, onların ihtiyaçlarıymışta. sığınmak isteyene hikayede limanda çok zaten. kadınlarda durum aynı değilmiş MİŞ. hiç kusura bakmasın kimse heleki östrojen hormon seviyesinin yüksek olduğu hatunda o ihtiyaç erkeğinkinin çok daha üstüki buda bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış durumda. tabi birde üzerine Türk gelenekleriyle, erkek analarının tavrıda eklenince iyice durumdan sıvışcak ortamı buluyorlar. neyse feminist damarım kabardı.
ilk gece olayına gelince canının yanması acı ve ağrı eşiğine göre değişen bir durum canım benim hiç acım vs. olmadı. kanamaysa kişiden kişiye değişiyor. kendimden bir örnek vereyim sana çok çabuk toparlanan bir zara sahiptim ve sonunda doktor müdahalesiyle zardan kurtuldum. çünkü her defasında kendi kendini resmen onarıyordu.ve her sonrakinde yine bakire gibi oluyordum
baştada dediğim gibi sözlerim sana değil selencim lütfen beni yanlış anlama.

malesef türk erkeklerının hepsı demıyım ama çoğu ılk geceye onem verıyor. bakire olmasına bır cok arkadasımdan bılıyorum bunları. sımdı artık bu zamanda beraberlıgı olmamış bır erkek bulmak çok çok zor. ama bayanlardan ıstenıyor bu ben dun kendısıne de soyledım eğer bu konuda bana güvenmiyorsan şüphe duyuyorsan evlenme dedım ılk gece kanama olucak esnek olmadgı surece esnekse de bu benım sucum dgl. aılesı de aksıne ıleri görüşlü insanlar. aılesı boyle olaylara asla karısmaz cok saçmada zaten bu çarşaf olayları ıkı kişinin arasında olan bır şey özeli aileler karısması saçma.

ben yine de bu forumda okuduğum insanların tecrubelerine dayanarak şöyle diyebilirim ki nice ileri görüşlü insan ilk gece olunca ilerleyen zamanlarda gerçek yüzlerini gösteriyorlar. yapmaz dediğin umursamadığın akrabalar bile araya giriyor. hatta okuduysan çoğu insanın eşi de böyle durumlarda kendi tarafını seçiyor. dilerim bu kimsenin başına gelmez.

herkesın aıle yapısı farklıdır ben sözlümle 2.5 yıldır beraberım aılesını akrabalarını ıyı tanıyorum allaha şükürler olsun ılerı göruslu ve anlayıslı ınsanlar. aılelermzde ıyı anlasır sözlum bana guvendıkten sonra arada guven olduktan sonra sorun olmaz kı aramızda guven var.
benım sormak ıstedgm konu bu dgldı sadece bakıre kızlarda kızlık zarı tıpı belırlenemez mı dıye sormstum konu baska yerlere gttı.

sen de kendince haklısın bir yerde ama insanın aklına kızlık zarı hakkında soru soran birinin bu tarz sorunlar yaşadığı gelir. nihayetinde internet üzerinden bizim yorumlarımızı sormuşsun hiçbirimiz seni de tanımıyoruz. daha önce dediğim gibi bu tarz sorun yaşamadığım için ben kendi adıma söyleyeyim :) sadece akıl yürütmede bulundum. inşallah sorunsuz bir nişanlılık ve ilk gece geçirirsin .

ben en son sorumda kendımle ılgılı bır soru sordum bunu merakımdan sözlümle falan alakası yok. insanın bedenını vucudunu tanıması gerek ben ılıskı yasamadgm ıcın bılemyrm bunları o yuzden evlı arkadaslar da yardım ıstedım hepsı bu ama olayları nereye getırdınız bravoo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…