Canım senin başına gelenin bi benzeri benim de başıma gelmişti. Biz de eşimle evlenmeden önce sürtünme şeklinde ilişki yaşıyoduk. Sonra acaba bozulur mu bozuldu mu diye doktora gittim, doktor bana zorlanma olmuş çentikli bi yapısı var dedi. Tabi ben iyice panikleyip başka bi doktora göründüm, o da kızlık zarınızda hiçbi problem yok, ilk ilişkinizde de kanamanız olur korkucak bi durum yok demişti. Zaten evlendik ve ilk ilişkimizde de kanamam oldu, üstelik canım da yanmıştı :26: Zaten sonradan anladım ki, zarın yırtılması içeriye tam anlamıyla giriş olmadığı sürece mümkün değil. Öyle sürtünmeyle, çarpmayla olacak kadar kolay bi iş değil
yüzeysel nasıl birlikte oluyosunuz ya yuh yani resmen birliktelik işte sex yani ha sex yapmışsın tam anlamıyla ha yüzeysel yapmışsın
evlilik dışı cinsel ilişkiye kesinlikle karşı olduğum halde burada size şunu sormak istiyorum:size neeee?????yüzeysel nasıl birlikte oluyosunuz ya yuh yani resmen birliktelik işte sex yani ha sex yapmışsın tam anlamıyla ha yüzeysel yapmışsın
sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz ...ilk gittiğin doktorun kesinlikle maddi çıkar sağlamak amacıyla öyle konuştuğunu düşünüyorum...iyikide hemen karar verip operasyon yaptırmamışsın..
evlilik dışı cinsel ilişkiye kesinlikle karşı olduğum halde burada size şunu sormak istiyorum:size neeee?????
zaten çokta ınandırıcı gelmemıstı bende kanama olmadı dıyorum. kanama olmadan nasıl yırtılıyorsa esnek mı dıyorum hayır dıyor. dedıklerı çelişkiliydı zaten. sanırım boyle ınandırdıklarına ınandırıp dıkıyor para alıyor bu da bılınen bır doktor guya. bakırköyde yerı
canım ben sana açık açık sölüyüm kendimden örnek verererk insan kendini inceliyo mutlaka kızlık zarı dediğin ilk grirşte gözl görülen ama doktorun anladığı bişi ben kendiminkinde üç tane çentik var senin saat hesabına göre saat on ve iki ve altı hizalarında eşimlede senin yaşadıklarını yaşadım ha ayrıca asla kızlık zarını sorun etmedi öle mutlaka olacak kanıcakkkk demedi hatta benden çok bilgiliydi ama ben yinede ilişki yaşamadım ilk gece sebebine ve sonunda yani ilk gecede kanamam da oldu hatta bi hafta leke leke sürdü canımda yandı geçenlerde kontrol ettim gözümle o çentikler daha çok açılmış eskiye nazaran zati o çentikte olmasa nası adet görecezz kii doktorun bundan bahsetmiştirrrrrrrr. rahat ol ve bu kanama konusunda o arkadaşını bilgilendirrrrrrr
ohooo ben kucuklugumden beri bisiklet selesine kackez civileme dalıs yaptım acaba sayamam yani...
ne kadar centilmişdir kimbilir... surtmeye ortmeye centiliyosa bana ne oldu kimbilir hala da bisiklete binerim ve aynı sekilde duserim ve acayip de acır..
bu kk psikolojimi bozuyo bazen yeminle tırstım doktora mı gitsem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?