• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarım

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
merhaba

kızlar konuyu uzatmadan direk anlatmak istiyorum. ben 2 yıl öncesınde nişanlanıp ayrıldım evlenmemıze 6 ay kala bazı nedenlerden dolayı yuzugu attım. nişanlımla yüzeysel olarak bir şey yaşıyordum. fakat her zaman bende ilk gecye onem veren bırıyım bu yuzden ilişki yaşamadım. fakat afedersınız surtunme gbı nedenlerden dolayı hymenın zarar görebılecegını okuyunca çok şaşırdım. bılmıyordum çünkü şu an 2 senedır duzgun gıden bir beraberlıgım var allah kısmet ederse nişanlanacagım bu olayları erkek arkdasımla konusunca ben ılk geceye önem verırım mutlaka kanama olcak dedı ben ona bakıre oldugum soyledım oyleyım de zaten fakat kafamı karıstıran ılıskı yasamadan hymenın nasıl zarar görebılecegıydı. hem kızlık zarımın tıpını ögrenmek hem de ıcımdekı supheyı rahatlatmak ıcın dun doktora gttım ozel bır klınık. doktor muayene sonucu bana bakıresın dedı anamotık olarak. fakat kızlık zarının saat yonune göre tarıf edıldıgını anlattı bıraz bılıyordum zaten sadece saat 4 yonunde yırtılma var dedı. ben şok oldum doktor hanım ben ılıskıye gırmedım acı olmadı kanamam olmadı bu arada kızlık zarım anuler tipiymiş esnek değilmiş yanı. nasıl böyle bir şey olabılır dedım. ınanamadım pekı ılerde ılk gecemde kanama olucak mı dedım garantı veremem dedı. pekı ılerde eşim benı doktora goturse ne olur dedım çentik oldugunu soyler dedı ıyıce kafam karıstı yanı. netten arastırdıgıma göre anotomik olarak bakire olmak esnek kızlık zarında olurmuş yha bır çok arkadasımız ılk gecenın oyle basıt bır sey oldgnu hıc acımadan gececgını soylemedı kı ben ılıskı yaşamadım bır de burası dıkım yapıyormus ben dıkım konusunda konustum fıyat soyledı kesın kanar falan dedı. doktoru deneme amaçlı sordum bunları yha acıkcası ben doktora ınanmadım para almak ıcın mı bunları soyledı bılmyrm bu gun baska doktora gıdecegım bır çok evlı bayan arkdslarım var burda kızlık zarı bu kadar kolay bozulan bır sey mı ustelık hadı dedıgı dogru dıyelım dıger yerler duruyor oralar yırtıldıgı zaman kanaması gerekmez mı

bence de başka bi doktora daha git... esnek olmayan kızlık zarı ilk gece mutlaka kanar canım...saat yönü 4 yırtılmasını falan ilk defa duyuyorum..yırtıldıysa neden kanamadı o zaman..saçmalamış sanki doktor biraz...başka birine daha görün derim...

canım ben sana açık açık sölüyüm kendimden örnek verererk insan kendini inceliyo mutlaka kızlık zarı dediğin ilk grirşte gözl görülen ama doktorun anladığı bişi ben kendiminkinde üç tane çentik var senin saat hesabına göre saat on ve iki ve altı hizalarında eşimlede senin yaşadıklarını yaşadım ha ayrıca asla kızlık zarını sorun etmedi öle mutlaka olacak kanıcakkkk demedi hatta benden çok bilgiliydi ama ben yinede ilişki yaşamadım ilk gece sebebine ve sonunda yani ilk gecede kanamam da oldu hatta bi hafta leke leke sürdü canımda yandı geçenlerde kontrol ettim gözümle o çentikler daha çok açılmış eskiye nazaran zati o çentikte olmasa nası adet görecezz kii doktorun bundan bahsetmiştirrrrrrrr. rahat ol ve bu kanama konusunda o arkadaşını bilgilendirrrrrrr:47:

kızlar bugun baska bır doktora gıttım ozel klınıkdi kızlık zarın zarar görmemiş dedı ve afedersınız canımı da acıttı bakıyım derken demek baya ılerdeymıs bakiresin dedı hatta rapor bıle yazdı bende ılk beraberlgmde kanar mı dedım kızlık zarının tıpıne göre dedı kanamazsa esnekdır dedı. demek kı dıger doktor bunu para ıcın boyle dedı bır nevi yalan soyledı ALLAHA havale edıyorum bu tur ınsanları.

Canım senin başına gelenin bi benzeri benim de başıma gelmişti. Biz de eşimle evlenmeden önce sürtünme şeklinde ilişki yaşıyoduk. Sonra acaba bozulur mu bozuldu mu diye doktora gittim, doktor bana zorlanma olmuş çentikli bi yapısı var dedi. Tabi ben iyice panikleyip başka bi doktora göründüm, o da kızlık zarınızda hiçbi problem yok, ilk ilişkinizde de kanamanız olur korkucak bi durum yok demişti. Zaten evlendik ve ilk ilişkimizde de kanamam oldu, üstelik canım da yanmıştı :26: Zaten sonradan anladım ki, zarın yırtılması içeriye tam anlamıyla giriş olmadığı sürece mümkün değil. Öyle sürtünmeyle, çarpmayla olacak kadar kolay bi iş değil :19:

Canım senin başına gelenin bi benzeri benim de başıma gelmişti. Biz de eşimle evlenmeden önce sürtünme şeklinde ilişki yaşıyoduk. Sonra acaba bozulur mu bozuldu mu diye doktora gittim, doktor bana zorlanma olmuş çentikli bi yapısı var dedi. Tabi ben iyice panikleyip başka bi doktora göründüm, o da kızlık zarınızda hiçbi problem yok, ilk ilişkinizde de kanamanız olur korkucak bi durum yok demişti. Zaten evlendik ve ilk ilişkimizde de kanamam oldu, üstelik canım da yanmıştı :26: Zaten sonradan anladım ki, zarın yırtılması içeriye tam anlamıyla giriş olmadığı sürece mümkün değil. Öyle sürtünmeyle, çarpmayla olacak kadar kolay bi iş değil :19:

aynı olayı bende yaşadım canım malesef yapı olarak da biraz paniğimdir. ıkıncı doktor da bana bakıresın dedı yazı da
yazdı. yha ben hala korkuyorum. nıye boyle oldum bılmyorum. gerçekten bakarken bıle canım yandı. sanırım ilişkide
daha cok canım yanıcak bunun korkusu da var zaten

sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz ...ilk gittiğin doktorun kesinlikle maddi çıkar sağlamak amacıyla öyle konuştuğunu düşünüyorum...iyikide hemen karar verip operasyon yaptırmamışsın..

yüzeysel nasıl birlikte oluyosunuz ya yuh yani resmen birliktelik işte sex yani ha sex yapmışsın tam anlamıyla ha yüzeysel yapmışsın:19:

yüzeysel nasıl birlikte oluyosunuz ya yuh yani resmen birliktelik işte sex yani ha sex yapmışsın tam anlamıyla ha yüzeysel yapmışsın:19:

yha allah aşkına ben bir ilişki mi yaşadım dedım sıze yazdıklarımı ıyı okuyun bence ve ben normal bır erkek arkdasımla yaşamadım bunları evlencegım adamla yaşadım snra bazı nedenlerden dolayı bttı. hemen sorgulayın sız ben sıze bır sey sordum yargılamak kımseye dusmez.

evlilik dışı cinsel ilişkiye kesinlikle karşı olduğum halde burada size şunu sormak istiyorum:size neeee?????

sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz ...ilk gittiğin doktorun kesinlikle maddi çıkar sağlamak amacıyla öyle konuştuğunu düşünüyorum...iyikide hemen karar verip operasyon yaptırmamışsın..

zaten çokta ınandırıcı gelmemıstı bende kanama olmadı dıyorum. kanama olmadan nasıl yırtılıyorsa esnek mı dıyorum hayır dıyor. dedıklerı çelişkiliydı zaten. sanırım boyle ınandırdıklarına ınandırıp dıkıyor para alıyor bu da bılınen bır doktor guya. bakırköyde yerı

zaten çokta ınandırıcı gelmemıstı bende kanama olmadı dıyorum. kanama olmadan nasıl yırtılıyorsa esnek mı dıyorum hayır dıyor. dedıklerı çelişkiliydı zaten. sanırım boyle ınandırdıklarına ınandırıp dıkıyor para alıyor bu da bılınen bır doktor guya. bakırköyde yerı

olabilir ...artık insanlarımız para için herşeyi yapar hale geldi..

canım ben sana açık açık sölüyüm kendimden örnek verererk insan kendini inceliyo mutlaka kızlık zarı dediğin ilk grirşte gözl görülen ama doktorun anladığı bişi ben kendiminkinde üç tane çentik var senin saat hesabına göre saat on ve iki ve altı hizalarında eşimlede senin yaşadıklarını yaşadım ha ayrıca asla kızlık zarını sorun etmedi öle mutlaka olacak kanıcakkkk demedi hatta benden çok bilgiliydi ama ben yinede ilişki yaşamadım ilk gece sebebine ve sonunda yani ilk gecede kanamam da oldu hatta bi hafta leke leke sürdü canımda yandı geçenlerde kontrol ettim gözümle o çentikler daha çok açılmış eskiye nazaran zati o çentikte olmasa nası adet görecezz kii doktorun bundan bahsetmiştirrrrrrrr. rahat ol ve bu kanama konusunda o arkadaşını bilgilendirrrrrrr:47:

gözünle nasıl baktın oraya nasıl güldüm kafan kopar be eğil eğil bak :60:

ilk geceye önem veriyorum diyorsun yüzeysel ilişki yaşıyorsun o önemsiz bşymi..
sürtünmeyle bozulmaz merak etme.. ilişkiye girmeye kalksan bile zor bozuluyor..

ohooo ben kucuklugumden beri bisiklet selesine kackez civileme dalıs yaptım acaba sayamam yani...

ne kadar centilmişdir kimbilir... surtmeye ortmeye centiliyosa bana ne oldu kimbilir hala da bisiklete binerim ve aynı sekilde duserim ve acayip de acır..

bu kk psikolojimi bozuyo bazen yeminle tırstım doktora mı gitsem :18:

ohooo ben kucuklugumden beri bisiklet selesine kackez civileme dalıs yaptım acaba sayamam yani...

ne kadar centilmişdir kimbilir... surtmeye ortmeye centiliyosa bana ne oldu kimbilir hala da bisiklete binerim ve aynı sekilde duserim ve acayip de acır..

bu kk psikolojimi bozuyo bazen yeminle tırstım doktora mı gitsem :18:

yha bende zaten nette okuyarak korktum. bende kucukken cok hareketlıydım. ama oyle şeylerden bozulmayacagını bugun daha ıyı anladım doktor muayene ederken bıle canım acıdı onun acısı daha fazladır tırsıyorum sımdıden.

Back