• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarım gitti mi? bozulmamıştır demii

ebru453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
14
0
1
Ankara
Adetim 5 gün sürüyor yeni adetten kesildim. Bugün 6. Günüm.Bugün kasiniyodu bende kaşıdım ama hızlıca sonra kanamam başladı birazda içten geldiği için kaşıntım girdi parmağımı önceden de olmustu. Ama onda kan ve acı gelmemişti sadece parmağımı soktum ama hepsini değil. Neyse işte ben anneme dedm o da adetin başlamıştır bendede olurdu öyle bişiy olmaz dedi. İç çamaşırımın üstünden kaşıdım ama biraz girdi içine ama hepsi değil sonra kanamam oldu ama taze kanda değildi. Önceden çok sert darbe almıştım. 2 kez . 14 yaşındayım çok korkuyom bozulacağı varsa bozulsunda bu kadar erken olmasın ya :-(((( ağlıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Adetim 5 gün sürüyor yeni adetten kesildim. Bugün 6. Günüm.Bugün kasiniyodu bende kaşıdım ama hızlıca sonra kanamam başladı birazda içten geldiği için kaşıntım girdi parmağımı önceden de olmustu. Ama onda kan ve acı gelmemişti sadece parmağımı soktum ama hepsini değil. Neyse işte ben anneme dedm o da adetin başlamıştır bendede olurdu öyle bişiy olmaz dedi. İç çamaşırımın üstünden kaşıdım ama biraz girdi içine ama hepsi değil sonra kanamam oldu ama taze kanda değildi. Önceden çok sert darbe almıştım. 2 kez . 14 yaşındayım çok korkuyom bozulacağı varsa bozulsunda bu kadar erken olmasın ya :-(((( ağlıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

daha 14 yasındasın bozulursa bozulsun. nekadar onemsızlestırıyorsun tamam kızlık zarı hayatın anlamı degıl olmamalıda ama uslubun bunu yazış seklın cok tuhaf :) ilgıncsın cıdden..burda soracagına doktora gıt..

Al bir de buradan yak.... Canm diğer darbelerde kan geldimi. Zedelenmiş olabilir..

Son düzenleme:
Ya büyüdüğüm zaman evleneceğim kişi istemezse ? Bende tek başıma ölürüm ama gerçi daha bunlara var ama çok istiyorum jinekologa gitmeyi annem bişiy olmamistir diyo e bende hastaneye tek başıma gitmedim yoluda bilmiyorum

Son düzenleme:

Çok hafife alma bu konuyu ilerde hayatini mafedebilirsin o yüzden zamanı geldiğinde yaşarsın hepsini anlacigim..

Bozulmus olama ihtimali cok az cunku o, icerde hemen disinda degil. Ki bozulsa bile o kadar uzulme artik bu tur durumlar icin kizlik zari tamir etmek icin ameliyat yapan doktorlar var. Korka olur mu.

Nasıl kaşıyorsunuz bir anlasam o kadar içi kaşınır mı yaaa

:))) evlenınce bunu yapmak için ugrasıyoruz olmuyor :(( tuaff işte .. bırsey olmamıstır evham yapıp pisikolojik sıkıntıya gerek yok bence

hatırlamaya çalışın belki daha önceden kulağınızı da kaşımışsınızdır, kulak zarınız da gitmiştir :KK59:

Back