- 26 Temmuz 2020
- 135
- -26
- 48
- 27
- Konu Sahibi bombabombanoktacom
-
Soruya cevabım evet.
Moralim çok ama çok bozuldu bu yoruma :/Soruya cevabım evet.
Marulu yerken kıtır kıtır, sapına gelince meee. Bazı şeyleri bir şeyleri düşünerek göze alarak yapacaksınız.Moralim çok ama çok bozuldu bu yoruma :/
Sevişmeden önce düşünecektin onu.Moralim çok ama çok bozuldu bu yoruma :/
Sevişmeden önce düşünecektin onu.
Hayır bozulmasa bakire mi olduğunu sanıyodun? Sürtün sürtün bakireyim oh
Sana mı soracağım ne yapacağımı ya da sana mı soracağımı kendimi hangi kalıba sokacağımı? Önce insanlarla hangi üslup ile konuşman gerektiğini öğren hadsiz seni.Banlıyorum seniSevişmeden önce düşünecektin onu.
Hayır bozulmasa bakire mi olduğunu sanıyodun? Sürtün sürtün bakireyim oh
Sorun yaptığım bir konu değil yalnızca hazır hissetmiyordum hepsi bu adet kanı ile de ayırt edilemeyeceği için bilgisi olana sormak istedim.Ne kadar bayılıyorsunuz show yapmaya cevap ver geç yani ne buMarulu yerken kıtır kıtır, sapına gelince meee. Bazı şeyleri bir şeyleri düşünerek göze alarak yapacaksınız.
Hazır hissetmiyordum pek sorun buyduBöyle kerkineceğinize dümdüz ilişkiye girsenize yahu. Size eziyet.
Linç tayfa bunlar tanıştırayım:)Zarın yırtılmamıştır adet olduğunu düşünüyorum ama hala kaygıların varsa özel hastaneye git muayene ol onlar muayene sebebine kasık ağrısı yazar geçerler strese girme ve evlenmeden önce bu korkuların varsa ilişkiye girme.Sorun yaptığım bir konu değil yalnızca hazır hissetmiyordum hepsi bu adet kanı ile de ayırt edilemeyeceği için bilgisi olana sormak istedim.Ne kadar bayılıyorsunuz show yapmaya cevap ver geç yani ne bu
Teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca erkek arkadaşım benden daha stres ve panik yaptığı için sormak istedim.Özel bir muayenehaneye gitmeyi planlıyorum umarım dediğini gibidir :)Linç tayfa bunlar tanıştırayım:)Zarın yırtılmamıştır adet olduğunu düşünüyorum ama hala kaygıların varsa özel hastaneye git muayene ol onlar muayene sebebine kasık ağrısı yazar geçerler strese girme ve evlenmeden önce bu korkuların varsa ilişkiye girme.
İçine sert bir cisim girmediği müddetçe bozulması imkansıza yakın ama içim rahat etsin diyorsan muayene ol.Zaten yarına kalmaz adet olursun göğüs ağrısı ondandır:)Teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca erkek arkadaşım benden daha stres ve panik yaptığı için sormak istedim.Özel bir muayenehaneye gitmeyi planlıyorum umarım dediğini gibidir :)
2021den sürtüşüyor. Tam bir sürtüşme prosuBöyle kerkineceğinize dümdüz ilişkiye girsenize yahu. Size eziyet.
2 Eylül ve 11 eylülde sürtünme yolu ile ilişkim oldu normal şartlarda 10-12 eylülde adet olmam gerekiyordu.Vajina üstüne boşalma olmadı ama sürtünmede olabilme riski okumuştum.Bakireyim ve pcos hastasıyım.Düzensizlik var ama son zamanlarda hiç yoktu.Göğslerimde ve belimde hafif ağrı var ve çok terliyorum.Gebelik testi yapmıştım geçen hafta negatifti.Tecrübesiz ve bilgisiz olduğum için soruyorum gebelik riski var mıdır? Covid alışının ikisini de oldum ondan düzensiz olabiliyor diye okudum.Tecrübeli ablalarım destek olursa memnun olurum
Gerçekleri söyleyince linç tayfa oluyoz2021den sürtüşüyor. Tam bir sürtüşme prosu
Hazır hissetmiyorum deyince ben de yeni yeni keşfediyor sandım.2021den sürtüşüyor. Tam bir sürtüşme prosu
Burdaki bayanlar cok kiskanc kizimizin bekaretini bile kiskaniyor püüüGerçekleri söyleyince linç tayfa oluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?