o kim oluyor da mahcup oluyorsun ya alt üstü sevgili parçası. neden iyice tanımadan birlikte oluyorsunuz ya kafa yapısı çok önemli bu tarz birleşimler için.
Merhaba arkadaşlar sevgilimle aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu ben hayatımda hiç kimse ile yakinlasmadim ilk defa bir erkek penisini vajinaya sokmaya çalıştı ve ilk sokmaya çalıştığında çok canım acıdı ve çok ağladım bayılacak gibi oldum tam ucunu soktu sadece gece bişey yoktu ama sabah kalktıgımda yürüyemedim kasiklarim çok ağırdı ve adetim bitmesine rağmen çok hafif bir pembe leke geldi daha sonra bisey olmamıştır diyerek biraz biraz ucunu sokmaya devam etti sonra bir gün hepsini soktu ve kanama olmadi ertesi gün doktora gittiğimde doktor kızlık zarımın hala durduğunu esnek ölebileceğini söyledi daha sonra iliskiye devam ettik ama her soktuğunda vajinamin en gerisine baskı yaptığında canım çok ağrıyordu geçen gün çok baskı yaptı ve pembe leke geldi ertesi gün yine oraya baskı yaptı ve pembe leke yine geldi sizce kızlık zarım bozulmuşmudur çünkü artık oraya baskı yapsada canım acımıyor ve artık pembe leke gelmiyor.. isin kotusu sevgilim ona bu konuda yalan söylediğimi kizlik zarım ilk geceden bozulurdu olsaydi diye düşünüyor.. Benimde hayatımda ilk defa yakınlastigim sadece sevgilim oldu kimsenin elini bile tutmadım ilk onla yaşadım herşeyi ama o bu konuda bana inanmıyor sizce kızlık zarım bu şekilde yırtılmış olabilir mi..?
Gece soktu sabah soktu hepsini soktu ee bekaret nasıl bozulmasın? Zar olayından bahsetmiyorum kelime anlamından bahsediyorum. Ordan 2 damla kan akmasa bakiremi sanacaktın kendini? O sevgilim dediğin herifte defalarca sefasını sürdü şimdi başından atmaya çalışıyor gibi seni. Dikkat et hamile bile kalabilirsin.