yazının devamı da vardı da bulamadım yorumlar arasında.
nasıl anlıyorlar?Bi erkek zaten bunu anlar kan gelse de gelmese de. Hiç kimseye kendini bu derece küçük düşürtme. İspatlamak zorunda da değilsin
Ne bileyim çoğu aynı şeyi söylüyor. Mesela bi arkadaşım dikim yaptırmıştı anlamıştı çocuk bunu nasıl bilmiyorumnasıl anlıyorlar?
Şöyle adamlar için kendinizi hirpaliyorsunuz... Yapmasaymis madem. Neden ileri gitmiş bissi olmaz bissi olmaz diye. Hem ileri boyuttaki bir iliskide zaten esnekmis varmış yokmuş bir anlami kalmıyor.isin kotusu sevgilim ona bu konuda yalan söylediğimi kizlik zarım ilk geceden bozulurdu olsaydi diye düşünüyor..
Benim de ilk ilişkimde ne kan gelmişti ne de canım yanmıştı. ne kadar zorlanırsa o kadar kötü oluyor demekki.Ben ilk ilişkimi vajinismus tedavisi sonrasında yaşadım.Tedavide kasmamayı öğrenince tabii aparatlarla tedavi görmeme rağmen kan falan gelmedi ilk ilişkide de öyle keza.Zaten kan eşittir kendini kasmak demektir.Normalde kan gelmezmiş senelerdir yanlış bilgilendirilmişiz
zarf atmış bence arkadaşınıza çocuk.Ne bileyim çoğu aynı şeyi söylüyor. Mesela bi arkadaşım dikim yaptırmıştı anlamıştı çocuk bunu nasıl bilmiyorum
Sonra zaten iki aya boşandılar ama çoğu da bunu iddia ediyo zarf attı büyük ihtimal iki tarafa da oldu olanBenim de ilk ilişkimde ne kan gelmişti ne de canım yanmıştı. ne kadar zorlanırsa o kadar kötü oluyor demekki.
zarf atmış bence arkadaşınıza çocuk.
her kadının o bölgeleri farklı farklıyken nasıl anlıyoruz diyebiliyorlar anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?