• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarım Bozuldu mu?

dışını kaşımakla bozulmaz fakat içeriden kaşıdıysanız böyle bir ihtimal var. sonuçta 3 damla kan az değil çıktığı yeri görmediyseniz.

Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK58:
Ya benide küçükken kardeşim eskimiş Bir koltuğa itti minderi falan eskiydi demirleri bile minderden hissediliyordu ortasında altımda pedim vardı düştüm ama cok acıdı bozulma olmuş mudur Adetliydim kan zaten vardı bilmiyorum yani üzerinde pijama pes çamaşır falan vardı

bi kadın doğuma git cnm evde boşuna evham yapacağına

Ya benide küçükken kardeşim eskimiş Bir koltuğa itti minderi falan eskiydi demirleri bile minderden hissediliyordu ortasında altımda pedim vardı düştüm ama cok acıdı bozulma olmuş mudur Adetliydim kan zaten vardı bilmiyorum yani üzerinde pijama pes çamaşır falan vardı
@ci
Yok ya öyle hemen bozulmazki kızlık zarı parmağın içine yada sert bir cismin girmesi lazım ki bozulsun,tırnakların uzunmuş ya bence tırnağın battıysa ondan kan gelmiştir .Ama endişe ediyorsan bir doktora git o zaman için rahat etsin .

Back