• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2014 popüler kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar benim de kızım olacak inş Masal koymayı düsünüyoruz eşimde begendi ama argoda boş değersi söz gibi bir anlamı var koyma diyorlar ben de nolursa olsum sonu hep mutlu biten hikayesi olsun masal gibi bi hayatı olsun diye istiyorum baska isim de begenemiyorum ne dersiniZ?
 
kızımın adı Bengisu olsun istiyorum. ama herkes sonuna su koymuşsun der diyorum.Kararsız kaldım.Anlamı ölümsüzlük veren su.Çok kibar bir isim gibi geliyor bana.Elalemin ne dediğine bakarsak zaten işin içinden çıkamayı z:KK43: Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
 
Betül'ü unutmuştum. Güzel isim.
 
hira nur olsun hem anlami var hira magara nur dagin adi birlestir bence ayirma:KK16::KK16:
Nur dağın adı değildir, o dediğiniz Merve, tepe adı. En-Nur Allah'ın 99 isminden biridir ve ilim,ışık anlamına gelir.
 
Arkadaşlar òncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum saglıcakla bebislerinizi alın inşallah burda herkes kız bebek bekliyor sizlere sorum bir oğlum var kız bebeğe nasıl hamile kaldınız bir öneriniz varmı sık ilißki yumurtlama öncesi ilişkiyi kesme bunalrı duydum sizlerde tutuyormu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
Bence bunlara inanmayın. Allahın takdiri kız veya erkek olması. En önemliside sağlıklı olması tabiki
 
Kizimin olursa Rumeysa koycaz eşimin çok istediği isim..
İlk basta Nazli Rumeysa düşündüm tek isim daha güzel geliyor bana..
 
Back
X