• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarım Bozuldu mu?

canm ya çok saol ben 3 cm tırnak flan diyince makara yapıyosun sandım hehhe :))) neyse canm benm için tecrübe olmuş oldu.
Kızlarrr laf aramızdaa anneanneme kızlık gittimi acaba diye sorduğumda ağlamıştı :52: :52: dedim tühhhh pisi pisine gittii dedim:( oda öyle deme hazinen o senin dedi kikikikkikikkikki yerim onu bennnnn :52: :52: :52:

hani uzatanlar oluyor ya uzun uzun oluyor çok çirkin bi örnek olcak ama bülent ersoy mesela :27:

yazık ya ağlatma anneni.elbette en değerli hazinemiz ve en değerli çeyizimiz.
.aslına bakarsan kızlık zarı nın bir işlevi var.biz evli olmadığımız için ( gerçi ben evliyim)kızlık zarı yanlış hatırlamıyorsam dışarı etkenlerden korumak için.evlenince birliktelik olduğu için pis herşeyi atıyoruz.yani atıyorum rahme vajinaya zararlı olan şeyleri.öyle biliyorum.
anlicağın rabbim herşeyi öyle bir düzene oturtmuş ki akıl erdirmek mümkün değil.

ama anneni üzme.yazık kadıncağız üzüntüden ne hale gelmiştir.dr. bişey yok dedi öyle bozulmazmış annecim de.durumu anlat rahat etsin. :70:

hani uzatanlar oluyor ya uzun uzun oluyor çok çirkin bi örnek olcak ama bülent ersoy mesela :27:

yazık ya ağlatma anneni.elbette en değerli hazinemiz ve en değerli çeyizimiz.
.aslına bakarsan kızlık zarı nın bir işlevi var.biz evli olmadığımız için ( gerçi ben evliyim)kızlık zarı yanlış hatırlamıyorsam dışarı etkenlerden korumak için.evlenince birliktelik olduğu için pis herşeyi atıyoruz.yani atıyorum rahme vajinaya zararlı olan şeyleri.öyle biliyorum.
anlicağın rabbim herşeyi öyle bir düzene oturtmuş ki akıl erdirmek mümkün değil.

ama anneni üzme.yazık kadıncağız üzüntüden ne hale gelmiştir.dr. bişey yok dedi öyle bozulmazmış annecim de.durumu anlat rahat etsin. :70:

yok canm zaten hemen söyledim ona sevindi:))) annem değil buarada anneannem ağlayan kıyamam yaaaa :1: ya ama harbide o bülent ersoyun tırnaklarına çok şaşırıyorummm:s nasıl kullanabiliyo ya nasıl telefon tuşlarına basıyo saçını elleyebiliyo o tırnaklarla anlayamıyorumS:

Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :58:

yok canım ya öyle kolaymıy mış tırnakla kaşıyıp bozmak sadece orayı hassaslaştırmışsındır oda kanamıştır,,öyle basit degil korkmaaa:86:

belki zarın girişe yakın olabilir.ama kasımayla yırtılacak kadar narin bir yapı değil orası.

Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :58:

anlattıklarınız bozulduğunu söylüyor...
yine de varsayımla olmaz, gözle muayene gerekir. bir uzmana görünün.

hu huuuuu yaşasın kızlarrr doktordan geldim şimdi hemen yazayım dedim:))
doktor erkekti utana sıkıla anlattım durumu.sonrada hemşire beni hazırladı açtım kukuyu inceledi doktor.yok dedi bişey kızlığın sağlam en ufak bi hasar yok merak etme dedi kaşıntı içinde krem ve hap verdi. muayeneden çıkarken ağzım kulaklarımda tabiiii :10: :10: :10: :10:

:64::64::64::64::64::64::64:
:71::71::71::71::71::71::71:

Cimcime cok gecmis olsun canim senin icin cok sevindim arkadasim. Nette oyle seyler yaziyorki kizlik zari ile alakali spor yapmakla bisiklete binmekle vs. Seylerle bozulacagi yaziyor ben iliski yasamadim ama korkuyorum kucukken bisey oldmu yanlislikla zarar verdim mi diye kafama takiyorum sen doktora gittigin icin sormak istedim ben ayna yardimiyla cok afedersiniz bakmaya calistim idrar deliginin altinda ikininca acilan cok afedersiniz bir delik var orasi kizik zarimi oluyor? Daha oncede sormustum ama herkes farkli cevaplar veriyor nettede doktorlar farkli cevaplar vermis kizlik zarinin kucik dudaklara bagli oldugu yaziyor kimi rezimlerde de kizlik zari idrar deligine bagli gozukuyor hangisi dogru bilgi verirseniz cok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

boşuna endişe yapma bu şekilde bozulması imkansız
tırnağın çizmiştir dokuyu
ondan kanamıştır

kızlık zarı öyle kolay bozulmaz ..
sen kılcal damarı zedelemişsindir ,oradan akmıştır kan ..

Bence de korkmana gerek yok anlattıpın kadarıyla.Çünkü zar vajinanın bir kaç cm içersinde.Arkadaşlarında dediği gibi sert bir cisim ile girilmeden bir problem olmaz.

Cimcime cok gecmis olsun canim senin icin cok sevindim arkadasim. Nette oyle seyler yaziyorki kizlik zari ile alakali spor yapmakla bisiklete binmekle vs. Seylerle bozulacagi yaziyor ben iliski yasamadim ama korkuyorum kucukken bisey oldmu yanlislikla zarar verdim mi diye kafama takiyorum sen doktora gittigin icin sormak istedim ben ayna yardimiyla cok afedersiniz bakmaya calistim idrar deliginin altinda ikininca acilan cok afedersiniz bir delik var orasi kizik zarimi oluyor? Daha oncede sormustum ama herkes farkli cevaplar veriyor nettede doktorlar farkli cevaplar vermis kizlik zarinin kucik dudaklara bagli oldugu yaziyor kimi rezimlerde de kizlik zari idrar deligine bagli gozukuyor hangisi dogru bilgi verirseniz cok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

Canım benm çok saolll...:)
inan bana korktuğumuz kadar kolay bozulan bişey değilmiş bunu anladım.doktorda dedi öyle kolay bozulurmu hiç dedi..vajinismus olanlar var okadar evli olduğu halde zorlasalar bile aylarca bozulmayanlar var..ama illa çok merak ediyosan özel bi polikliniğe git kadın doğum bölümü olan.orda doktora muayene ettir.sağlık güvencen varsa para alınmıyor artık özeldede karşılıyor devlet

yaklaşık bi 2-3 santim kadr içine bişey girmediyse sorun olmaz ki kızlık zarı denilen şeyi gercek bi zar gibi hayal etme..

kızlık zarı bizim vajina bölgesindeki kasların genişleme sırasındaki yırtılma.. cok fazla çeşidi waarr.. en isi bi doktor artık her özel
polikinlikte de bakıyolar..

sen sıkma canııııı... :34:

yaklaşık bi 2-3 santim kadr içine bişey girmediyse sorun olmaz ki kızlık zarı denilen şeyi gercek bi zar gibi hayal etme..

kızlık zarı bizim vajina bölgesindeki kasların genişleme sırasındaki yırtılma.. cok fazla çeşidi waarr.. en isi bi doktor artık her özel
polikinlikte de bakıyolar..

sen sıkma canııııı... :34:

yokk şekerim sonuçlandı zaten burayada yazmıştım çoktan muayenemi oldum bişiiicik yokmuşş :23:

Cimcime cok tesekkur ederim arkadasim. Sen doktora gittigin icin bilgin vardircok afedersin idrar deliginin altinda ikininca acilan bir aciklik var orasimi kizlik zari oluyor bilgilendirirsen cok memnun olurum lutfen kusura bakmayin arkadaslar.

Arkadaşlar benimde bir sorum olacam ben eskiden hasta olmadığım zamanlarda mastürba... yapmıştım ama yüzeysel sonra peçete ile sildiğimde kan gördüm o günden sonra adet ol.aya başladım acaba o adet kanı mıydı yoksa ... :( ama cisim sokmadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama acı hic olmadi

Lütfen cevap verin kafayı yiycem aklımdan hic cikmiyo

Back