canm ya çok saol ben 3 cm tırnak flan diyince makara yapıyosun sandım hehhe :))) neyse canm benm için tecrübe olmuş oldu.
Kızlarrr laf aramızdaa anneanneme kızlık gittimi acaba diye sorduğumda ağlamıştıdedim tühhhh pisi pisine gittii dedim oda öyle deme hazinen o senin dedi kikikikkikikkikki yerim onu bennnnn
hani uzatanlar oluyor ya uzun uzun oluyor çok çirkin bi örnek olcak ama bülent ersoy mesela
yazık ya ağlatma anneni.elbette en değerli hazinemiz ve en değerli çeyizimiz.
.aslına bakarsan kızlık zarı nın bir işlevi var.biz evli olmadığımız için ( gerçi ben evliyim)kızlık zarı yanlış hatırlamıyorsam dışarı etkenlerden korumak için.evlenince birliktelik olduğu için pis herşeyi atıyoruz.yani atıyorum rahme vajinaya zararlı olan şeyleri.öyle biliyorum.
anlicağın rabbim herşeyi öyle bir düzene oturtmuş ki akıl erdirmek mümkün değil.
ama anneni üzme.yazık kadıncağız üzüntüden ne hale gelmiştir.dr. bişey yok dedi öyle bozulmazmış annecim de.durumu anlat rahat etsin.
Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hu huuuuu yaşasın kızlarrr doktordan geldim şimdi hemen yazayım dedim:))
doktor erkekti utana sıkıla anlattım durumu.sonrada hemşire beni hazırladı açtım kukuyu inceledi doktor.yok dedi bişey kızlığın sağlam en ufak bi hasar yok merak etme dedi kaşıntı içinde krem ve hap verdi. muayeneden çıkarken ağzım kulaklarımda tabiiii
Cimcime cok gecmis olsun canim senin icin cok sevindim arkadasim. Nette oyle seyler yaziyorki kizlik zari ile alakali spor yapmakla bisiklete binmekle vs. Seylerle bozulacagi yaziyor ben iliski yasamadim ama korkuyorum kucukken bisey oldmu yanlislikla zarar verdim mi diye kafama takiyorum sen doktora gittigin icin sormak istedim ben ayna yardimiyla cok afedersiniz bakmaya calistim idrar deliginin altinda ikininca acilan cok afedersiniz bir delik var orasi kizik zarimi oluyor? Daha oncede sormustum ama herkes farkli cevaplar veriyor nettede doktorlar farkli cevaplar vermis kizlik zarinin kucik dudaklara bagli oldugu yaziyor kimi rezimlerde de kizlik zari idrar deligine bagli gozukuyor hangisi dogru bilgi verirseniz cok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
yaklaşık bi 2-3 santim kadr içine bişey girmediyse sorun olmaz ki kızlık zarı denilen şeyi gercek bi zar gibi hayal etme..
kızlık zarı bizim vajina bölgesindeki kasların genişleme sırasındaki yırtılma.. cok fazla çeşidi waarr.. en isi bi doktor artık her özel
polikinlikte de bakıyolar..
sen sıkma canııııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?