Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım kızlık öle kolay bozulmaz tırnağın çizmiş olabilir yada mantar olabilirsinparmağını işaret parmağınızın ilk boğumunun yarısı kadar sokmadıysanız bozulduğunu hiç düşünmüyorum. Genç kızken bende böyle korkmuştum. Evlenince anladımki alakası yok. İçinizi rahat tutun. Öyle kolay bozulan birşey olsa kimse bakire olarak evlenemez.
yok canım bozulmamıştır, takma kafana dert bir cismin zorlaması gerekiyor. Öyle kaşınmayla tırnakla patlıycak kadar basit değil.
genital bölge derken içimi kaşınıyordu????
mantar ve enfeksiyondan dolayı kaşınınca bi güzel kanar ama sizin tırnağım uzun demeniz ve giriş değil girişin az içerisinde bi yerde kaşıntı olduğunu düşünürsek tırnağınızında 3 cm uzun olduğunu düşünürsek parmağınızı da içeri soktuğunuzu düşünürsek bozulmuştur.
Canım napiim ama yaa cahilliğime ver işte ilk defa böyle bişey başıma geldi.geç dalganı sen ama hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?