Kızlık Zarım Bozuldu mu?

cimcime35

Bıldırcın Yumurtası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
Yer
İzmir
Arkadaşlarrr genital bölgemin girişinde 2-3 gündür kaşınma var.dikkatlice hafif kaşıyorum.ama bu sabah uyandığımda çok kaşındı bende kaşıdım tırnağımda uzundur.elime hafif pembe bi renk geldi.sonra ayağa kalkıp ayna karşısına geçtim açtım baktım yere 3 damla kan aktı.kızlar kızlık zarımmı bozuldu benmmmmmmm ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi kadın doğuma git cnm evde boşuna evham yapacağına

Yok ya öyle hemen bozulmazki kızlık zarı parmağın içine yada sert bir cismin girmesi lazım ki bozulsun,tırnakların uzunmuş ya bence tırnağın battıysa ondan kan gelmiştir .Ama endişe ediyorsan bir doktora git o zaman için rahat etsin .

Son düzenleme:
tmm kızlar öyle yapıcam hemen bi doktora gidicem inşallah bişey olmamıştırrrr çok bozuk moralimmmmmmmmmm

Canım kızlık zarı ole kolay bozulmaz sert bır cısım gırmesı sart benımde ergenlık donemınde senın gıbı bır durumun olmustu kendımden supe ederdım hep bozuldumu dıye uzulurdum evlenınce anladımkı bozulmamıs ve o kan gelme olayınıda soleyım buyuk olasılıkla mantar var sende ve kasınınca tahrısten kan gelmıs kızlık zarıyla uzaktan yakından alakalı degıl ıcın rahat olsun

doktora gittim bugün kaşıntı için ilaç yazdı ama kızlığa biz bakmıyoruz özelde muayene olman gerekir dedi.kaç saatte sıra bekledim okadar artık yarın özele gideyim bari ((( buarada hala pembe pembe kan geliyo adet geçen hafta bitti daha tırnağım biyere batıpta tahriş etmiş olsa böyle kan gelmezdi heralde mahvoldum bennn

kızlar başından böyle yada buna benzer bir olay geçen varsa lütfen yazın

parmağını işaret parmağınızın ilk boğumunun yarısı kadar sokmadıysanız bozulduğunu hiç düşünmüyorum. Genç kızken bende böyle korkmuştum. Evlenince anladımki alakası yok. İçinizi rahat tutun. Öyle kolay bozulan birşey olsa kimse bakire olarak evlenemez.

canım kızlık öle kolay bozulmaz tırnağın çizmiş olabilir yada mantar olabilirsin

[SIZE=2]yok canım bozulmamıştır, takma kafana dert bir cismin zorlaması gerekiyor. Öyle kaşınmayla tırnakla patlıycak kadar basit değil.[/SIZE]

yok canım bozulmamıştır, takma kafana dert bir cismin zorlaması gerekiyor. Öyle kaşınmayla tırnakla patlıycak kadar basit değil.

Bir ihtimal çok kaşıdığın için zedelen bölge kanamıştır
Çünkü bende de mantar var ve bazı dönemler çok aşırı kaşınıyor engelleyemiyorum
Kaşıdığım zaman o bölgede tahriş oluyor ve çok hafif kanama ve sızlamaya oluyor.

İnşallah bozulmamıştır kızlık zarın

tabiiki haberdar ederim sizi kızlarr.bugün öğleden sonra özel bi hastaneye gidicem inşallah ordakiler bilgi verir yorumlarınız için çokk saolun kızlarrr iyiki varsınızzz

genital bölge derken içimi kaşınıyordu????

mantar ve enfeksiyondan dolayı kaşınınca bi güzel kanar ama sizin tırnağım uzun demeniz ve giriş değil girişin az içerisinde bi yerde kaşıntı olduğunu düşünürsek tırnağınızında 3 cm uzun olduğunu düşünürsek parmağınızı da içeri soktuğunuzu düşünürsek bozulmuştur.

hu huuuuu yaşasın kızlarrr doktordan geldim şimdi hemen yazayım dedim:))
doktor erkekti utana sıkıla anlattım durumu.sonrada hemşire beni hazırladı açtım kukuyu inceledi doktor.yok dedi bişey kızlığın sağlam en ufak bi hasar yok merak etme dedi kaşıntı içinde krem ve hap verdi. muayeneden çıkarken ağzım kulaklarımda tabiiii

Canım napiim ama yaa cahilliğime ver işte ilk defa böyle bişey başıma geldi.geç dalganı sen ama hıhhh

Canım napiim ama yaa cahilliğime ver işte ilk defa böyle bişey başıma geldi.geç dalganı sen ama hıhhh

canım benim ya estağfurullah dalga geçmedim.
benim bi kere mantar başıma geldi öldüm kaşısam bi türlü kaşımasam bi türlü bi tahriş oldu bi kanadı anlatamam.zaten kızım kızlık zarı malum çok kıymetli.düğünüme de bi hafta var :)
dr. a gittim bana bi melhem bi hap yazdı mantar olmuşsun dedi şükür kurtuldum 2,5 sene önce o bi kereydi :) tabi ki diğer arkadaşlarında dediği gibi bişey girmeden olmaz ondan dedim :)walla seni incitmek için demedim.senin dediklerinle varsayımda bulundum :) çünkü benimde başıma geldiğinde çok cahildim.

ama çok sevindim bak dr .da bişey olmadığını söylemiş .geçmiş olsun

canm ya çok saol ben 3 cm tırnak flan diyince makara yapıyosun sandım hehhe :))) neyse canm benm için tecrübe olmuş oldu.
Kızlarrr laf aramızdaa anneanneme kızlık gittimi acaba diye sorduğumda ağlamıştı dedim tühhhh pisi pisine gittii dedim oda öyle deme hazinen o senin dedi kikikikkikikkikki yerim onu bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…