Peki sürtünürken kıvılcım çıktı mı?Öncelikle yargılamadan yorumlarda bulunursanız sevinirim. Gerçekten son zamanlarda bundan başka bir şey düşünemez oldum. Ben 24 yaşındayım ve evli değilim bir erkek arkadaşım var. Adetimin bitiminden 3 gün sonra biz sürtünme şeklinde tam bir birleşme olmadan temasla yakınlaşmamız oldu. Ve koyu renkte bir miktar kana oldu ben bunu 3 4 saat sonra fark ettim. O gün oldu ve bir daha belirgin bir kanama olmadı. Sizce kızlık zarım bozulmuş olabilir mi yada zedelenmiş? adetimin bitiminden yakın bir zamanda böyle birşey olduğu için akıntı da olmuş olabilir mi? Lütfen bir fikri olan yardımcı olabilir mi?
bende de kanama olmadı saçma sapan adetler evlendiğimde korkmuştum ama olmadı kanamaBence bişi olmamıştır. Çünkü giriş olmamış şu kızlık zarı kn olaylarına çok takılmayın. Benim hiç kanamadi çünkü. Bazilarinin kanamiyor yani.
Allah allah ya ben de yakında evlenicem ve bundan açıkçası korkuyorum ya kan gelmezse diyebende de kanama olmadı saçma sapan adetler evlendiğimde korkmuştum ama olmadı kanama
Geldi benimkiBakire değilsiniz.
Hayır asıl sen benimkisin.Geldi benimki
Ayşegül yeminle obsesiflikte kimse eline su dökemezAllah allah ya ben de yakında evlenicem ve bundan açıkçası korkuyorum ya kan gelmezse diye
Napiyim kız allah allah hahahahahahaAyşegül yeminle obsesiflikte kimse eline su dökemez
Diyelim kan gelmedi nooolacak. Herkeş şorul şorul kanamıyor neticede.Napiyim kız allah allah hahahahahaha
Valla bilmiyom nolcak aslında nişanlım bunu takan birisi de değil ama o an soru işareti oluşur mu bilemedimDiyelim kan gelmedi nooolacak. Herkeş şorul şorul kanamıyor neticede.
Sana güvenmesi gerekir. Kimsenin aklına karpuz kabuğu düşürme.Valla bilmiyom nolcak aslında nişanlım bunu takan birisi de değil ama o an soru işareti oluşur mu bilemedim
Güvenmezse kapı orada hahahahaSana güvenmesi gerekir. Kimsenin aklına karpuz kabuğu düşürme.
Oh be ha şöyleGüvenmezse kapı orada hahahaha
Tabiki aci hissetmeli ve zorlandiginizi hissetmelisiniz oyle kolayina bozulmuyorEvet öyle bir şey olmadı bozulması için girmiş olması gerekirdi değil mi?
Öncelikle yargılamadan yorumlarda bulunursanız sevinirim. Gerçekten son zamanlarda bundan başka bir şey düşünemez oldum. Ben 24 yaşındayım ve evli değilim bir erkek arkadaşım var. Adetimin bitiminden 3 gün sonra biz sürtünme şeklinde tam bir birleşme olmadan temasla yakınlaşmamız oldu. Ve koyu renkte bir miktar kana oldu ben bunu 3 4 saat sonra fark ettim. O gün oldu ve bir daha belirgin bir kanama olmadı. Sizce kızlık zarım bozulmuş olabilir mi yada zedelenmiş? adetimin bitiminden yakın bir zamanda böyle birşey olduğu için akıntı da olmuş olabilir mi? Lütfen bir fikri olan yardımcı olabilir mi?
O korkuyu ben de yaşadım eşim anlayışlı olduğu için sorun etmedi çok şükür her insanın kızlık zarı aynı değil her insan da anlayışlı değil o da bir gerçekAllah allah ya ben de yakında evlenicem ve bundan açıkçası korkuyorum ya kan gelmezse diye