Kan geldiği için bozulmuş ya da zedelenmiş olabilir. Emin olmak için jinekolojik muayene olmalısınız.
Bunu buraya anlattığım gibi doktora anlatıp muayene olmaya utanıyorum o yüzden buraya yazmıştım.Kan geldiği için bozulmuş ya da zedelenmiş olabilir. Emin olmak için jinekolojik muayene olmalısınız.
Evet öyle bir şey olmadı bozulması için girmiş olması gerekirdi değil mi?Sanmıyorum. İçinize giriş olmamış
Sürtünme ile de zedelenebilir. En kesin yanıt jinekolojik muayene.Bunu buraya anlattığım gibi doktora anlatıp muayene olmaya utanıyorum o yüzden buraya yazmıştım.
İnternette arttığımda zedelenme ve bozulma farklı şeyler. Zedelenmeyse eğer endişelenmemeli miyim bozulması için çünkü tam olarak girmiş olması gerekirdi değil miSürtünme ile de zedelenebilir. En kesin yanıt jinekolojik muayene.
Zarın yapısı ve konumu kişiye göre değişir. Bozulmuş ta olabilir. Dediğim gibi siz muayene olun.İnternette arttığımda zedelenme ve bozulma farklı şeyler. Zedelenmeyse eğer endişelenmemeli miyim bozulması için çünkü tam olarak girmiş olması gerekirdi değil mi
Umarım bozulma olmamıştır zorlamadan dolayı böyle birşey olmuştur gerçekten çok üzgünümZarın yapısı ve konumu kişiye göre değişir. Bozulmuş ta olabilir. Dediğim gibi siz muayene olun.
Bunu buraya anlattığım gibi doktora anlatıp muayene olmaya utanıyorum o yüzden buraya yazmıştım.
Hayır içine girmedi sadece sürtünme olduİçine mi soktu
Sürtünme ne seviye de oldu ? İçeri doğru sürtünme ve zorlanma olduysa zedelenmiş olabilirHayır içine girmedi sadece sürtünme oldu
Teşekkür ederim içimi rahatlatacak şeyler yazdığınız için gerçekten birazda olsa içime su serpti diyebilirim bende başta buna yordum ama işte kafama takıldı ister istemez. Tekrar asla böyle birşeyin olmasına izin vermem zaten bu konuda dersimi aldım.bence birşey olmamıştır için rahat olsun içinde bir miktar adet kanaması kalmıştır o an akmıştır psikolojini böyle şeyler için bozma kendi iyiliğin için dikkat et derim