- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Rica ederim canım, ama n ile kesinlikle yanlış, fremd =yabancı, bașkası yerine. ☺Evet bazı yerlerde n dıye geciyor bazı m ama sanırım m çoğunlukta . Sağol canım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım, ama n ile kesinlikle yanlış, fremd =yabancı, bașkası yerine. ☺Evet bazı yerlerde n dıye geciyor bazı m ama sanırım m çoğunlukta . Sağol canım .
Beyaz perde ?Ya iyi lütfen bana yardımcı olun hic ilişkiye girmedim ama sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ondan sonra kahverengi akıntı geldi ama araya 1 gün girdikten sonra geldi bugünde aynadan kendime bakınca beyaz sanki perdeden birşey gördüm bu normal mi kizligimq zarar gelmis midir
Sadece surtunme mi oldu? Hafifte olsa bu surtunme sirasinda aci hissettin mi?Ya iyi lütfen bana yardımcı olun hic ilişkiye girmedim ama sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ondan sonra kahverengi akıntı geldi ama araya 1 gün girdikten sonra geldi bugünde aynadan kendime bakınca beyaz sanki perdeden birşey gördüm bu normal mi kizligimq zarar gelmis midir
HayırSadece surtunme mi oldu? Hafifte olsa bu surtunme sirasinda aci hissettin mi?
Yani bazen sürtünme zannedip hafif iceri girmis olabiliyor.o yuzden sordum. Ek olarak o kan rengi kahverengi olmaz..