burda erkeklere milli kızlara f.... derler eger bakir degilse ama kesinlikle yapmıştır burası böyleAnladım ama bakirse günahına girmiş olursunuz öğrenmeye çalışın bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda erkeklere milli kızlara f.... derler eger bakir degilse ama kesinlikle yapmıştır burası böyleAnladım ama bakirse günahına girmiş olursunuz öğrenmeye çalışın bence.
Çok baskıcı bi aileniz varsa Kandırmaca gibi olacak ama adetinize denk getirin başka çareniz yok gibiişte bende bundan korkuyorum söylersem beni direk öldürürler annem babam birşey yapmasada dayılarım amcalarım yaşatmaz ve yakında evlenicem bu ortaya çıkarsa daha kötü sessiz sedasız halletmem gerekiyor ama burda yapmıyorlar başka biyerede gitme imkanım yok
Getir bana üstten yama yapim..
Arma falan moda oldu istersen armalı bi model yaparım..
Sil demiştim silmemissinburda erkeklere milli kızlara f.......şe derler eger bakir degilse ama kesinlikle yapmıştır burası böyle
derler
burda erkeklere milli kızlara f....e derler eger bakir degilse ama kesinlikle yapmıştır burası böyle
Herkesin kanamıyormuş ki boşuna ameliyat olmayın benceben yıllar önce bi hata yaptım ve cok pişmanım nisanda beni istemeye gelecekler ve ne yapacağımı bilmiyorum kırsehirde yasıyorum burda kalıcı kızlık zarı dikimi yapılıyor mu bilen varmı yardımcı olabilir misiniz lütfen
Canım, birşey sorcamSenınde çocuğun var yapma .
Canım, birşey sorcam
" frendschämen"nedemek
Nedense bu kızlık zarı dikim konularında dikkatimi hep şu çekiyor: çok pişmanım. Gerdek gecesi aklında bekaretini alan adamla yaşadığın unutulmaz an olurken sen çok sevdiğini söylediğin kocana bakire taklidi yapacaksın. Bu hiç canını acıtmayacak mı? Hiç merhamet yok mu sizde?Bencede yaptir kurtul. Ben sahsen yaptigim hatadan okadar pismanimki deli gbi pismanimve bu pismanligim kendim icin. Cunku suanda evlenecegim insani cok seviyorum ve ilk iliskimi onla yasamayi cok isterdim ilk gecemde acaba ne dicem nolcak diye dusunmek yerine onunla yasiycagim o unutulmaz ani dusunmek isterdim. Evlenen diger arkadaslarim gbi olmak isterdim. Keske bakire olsayfim keske okadar pismanimki. Sirf bu yuzden bakireymis gbi olmak icin diktirmem lazim ve sevdigim insanla bunu yasmak istiyorum
Aynen böyle düşünüyorum. Kuldan saklarsın belki ama herseyi gören Allah'ın hesabından korkmak nerede. ?Nedense bu kızlık zarı dikim konularında dikkatimi hep şu çekiyor: çok pişmanım. Gerdek gecesi aklında bekaretini alan adamla yaşadığın unutulmaz an olurken sen çok sevdiğini söylediğin kocana bakire taklidi yapacaksın. Bu hiç canını acıtmayacak mı? Hiç merhamet yok mu sizde?
tamam, anladım, canım ama zannedersem o "fremdschämen" olması gerekiyor yani m ile, fremd.Merhaba , başka birinin yerine utanmak demek .
Tam
tamam, anladım, canım ama zannedersem o "fremdschämen" olması gerekiyor yani m ile, fremd.
Madem kısasa kısas. O zaman ileride kocanın yapacağı hataları, söylediği yalanları görmezden geleceksin. Yalanın büyüğü sende çünkü. Aynaya bakmadan ufak sorunlardan bile büyük tartışmalar çıkaran cazgır kadınların sayısı oldukça fazla anlaşılan. Sözüm ortaya. Dileyen alınsın.Bekaret konusunda dikkatini ceken seyin pismanlik olmasi cok normal tatlim. İnsanlar lisman olduklarini dile getiriyo napsaydik iyiki yapmisimmi drseydik. Dikkat edersen beb kocama bakire taklidi yapinca canm acimiycak demedim kendim icin dusundugumde boyle dedim. Asil vicdansiz sizlersiniz ya dusenede bi tekme atan. Kusurlari kapatmanin degilde kusurlari elestirmenin onculerisiniz. Peki yorum yapmak zorndamiydiniz yani suan elestiri yapin diyemi gorevlendirildiniz neden her halta karisiyosunuz acabaa?