- Konu Sahibi karamel661
-
Eski sevgilimle yuzeysel surtunme ile bir seyler yasamistik. Hatam cok buyuk biliyorum. Ama bir keresinde koltukta siyah bir sivi gordum. Cok kafama takiyorum. Kizlik zari muayenesine de gitmeye cesaret edemiyorum. 18 yasindayim henuz. Ve beni bekleyen onemli bir hedefim var. Kizlik zarim bozulmus mudur sizce ? Kafama takmaktan hicbir sey yapamaz oldum
Vajinana girdimi peki hiç içine
Kızlık zarı seni bekleyen önemli hedefine ulaşmana engel mi, ben bunu anlamadım :44:
Sürtünme yoluyla kızlık zarına bişey olmaz.
Eğer penis vajinanın yarısından çoğuna girmediyse tabi :26:
[SUP]Her cevap için aynı isimde ayrı konu açıyorsun sanırım. Biraz sakin olur musun? [/SUP]
Hayir ben hicbir sey hissetmedim. Aci felan da duymadim. Ayrilirken de gel seni patlatiyim felan demisti istesem yapamaz miyim demisti sonra ayrildik zaten
Hayir ben hicbir sey hissetmedim. Aci felan da duymadim. Ayrilirken de gel seni patlatiyim felan demisti istesem yapamaz miyim demisti sonra ayrildik zaten
Ay insan mı bu ya iğrenç herif
Bazı şeyleri çok çabuk tüketiyorsunuz
sen 18 yaşında bir kızsın böyle şeylerle uğraşıp kafana takacak kadar yaşamışsın.
yazık ediyorsunuz kendinize.
her şey zamanı gelince güzel,
bu yaşta uğraştıgın şeyler cok farklı olmalıydı.
Kızlar B'nde size bişey sorcam sürtünme yolu ile olan beraberlikte gebelik olur mu?
Ne yapmaliyim simdi :'(
Olabilir. Vajinana bosaldi mi ?
her önüne gelenle sevgili olmayın mesela
ders olsun en azından bu size bir daha aynı hataları yapmayın.
kafanıza takmakla hiçbir şey düzelmez.
üniversite sınavlarına hazırlanın, düşünecek daha önemli şeyleriniz olsun.
bu yaşlarda erkeklere güvenip böyle şeyler de yaşamayın.
hata yapma yaşlarıdır çünkü
sonra çok pişman olursunuz da bu günleri ararsınız.
bana kalırsa ucuz kurtulmuşsunuz hatta.
Gel seni patlatıyım derken.Neyin kafası bu ya :) Balon musun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?