• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari :(((

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
34
İstanbul
Eski sevgilimle yuzeysel surtunme ile bir seyler yasamistik. Hatam cok buyuk biliyorum. Ama bir keresinde koltukta siyah bir sivi gordum. Cok kafama takiyorum. Kizlik zari muayenesine de gitmeye cesaret edemiyorum. 18 yasindayim henuz. Ve beni bekleyen onemli bir hedefim var. Kizlik zarim bozulmus mudur sizce ? Kafama takmaktan hicbir sey yapamaz oldum

Eski sevgilimle yuzeysel surtunme ile bir seyler yasamistik. Hatam cok buyuk biliyorum. Ama bir keresinde koltukta siyah bir sivi gordum. Cok kafama takiyorum. Kizlik zari muayenesine de gitmeye cesaret edemiyorum. 18 yasindayim henuz. Ve beni bekleyen onemli bir hedefim var. Kizlik zarim bozulmus mudur sizce ? Kafama takmaktan hicbir sey yapamaz oldum

Vajinana girdimi peki hiç içine

Kızlık zarı seni bekleyen önemli hedefine ulaşmana engel mi, ben bunu anlamadım :44:
Sürtünme yoluyla kızlık zarına bişey olmaz.
Eğer penis vajinanın yarısından çoğuna girmediyse tabi :26:

[SUP]Her cevap için aynı isimde ayrı konu açıyorsun sanırım. Biraz sakin olur musun? [/SUP]

Kızlık zarı seni bekleyen önemli hedefine ulaşmana engel mi, ben bunu anlamadım :44:
Sürtünme yoluyla kızlık zarına bişey olmaz.
Eğer penis vajinanın yarısından çoğuna girmediyse tabi :26:

Hayir ben hicbir sey hissetmedim. Aci felan da duymadim. Ayrilirken de gel seni patlatiyim felan demisti istesem yapamaz miyim demisti sonra ayrildik zaten :(

Hayir ben hicbir sey hissetmedim. Aci felan da duymadim. Ayrilirken de gel seni patlatiyim felan demisti istesem yapamaz miyim demisti sonra ayrildik zaten :(

Balon mu patlatıyor yaaa ne biçim laf o öyle :47:
Kızlık zarın yerindedir merak etme. Bundan sonra ilişki yaşayacağın insanlara dikkat etsen daha iyi olur senin için.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir tabirdir ya!
Yaşın çok küçük aklını başına al bundan sonra okuluna derslerine odaklan. Herşeyin zamanı var.

Ay insan mı bu ya iğrenç herif :53:

Benim psikolojimi o bozdu canim. Hastalik hastasi oldum. Bana bir gram saygisi yoktu. Hata yaptim. Ve bu soyledigi daha ne ki neler neler dedi gururuma dokunacak seyler. Benden soguman lazim gerizekali baskasiyla da yapma seni s... atar dedi. Cok aptalsin dedi. Kizkardeslerimle kendini nasil bir tutarsin onlar herseyim dedi...

Bazı şeyleri çok çabuk tüketiyorsunuz
sen 18 yaşında bir kızsın böyle şeylerle uğraşıp kafana takacak kadar yaşamışsın.
yazık ediyorsunuz kendinize.
her şey zamanı gelince güzel,
bu yaşta uğraştıgın şeyler cok farklı olmalıydı.

Bazı şeyleri çok çabuk tüketiyorsunuz
sen 18 yaşında bir kızsın böyle şeylerle uğraşıp kafana takacak kadar yaşamışsın.
yazık ediyorsunuz kendinize.
her şey zamanı gelince güzel,
bu yaşta uğraştıgın şeyler cok farklı olmalıydı.

Ne yapmaliyim simdi :'(

Ne yapmaliyim simdi :'(

her önüne gelenle sevgili olmayın mesela
ders olsun en azından bu size bir daha aynı hataları yapmayın.
kafanıza takmakla hiçbir şey düzelmez.
üniversite sınavlarına hazırlanın, düşünecek daha önemli şeyleriniz olsun.
bu yaşlarda erkeklere güvenip böyle şeyler de yaşamayın.
hata yapma yaşlarıdır çünkü
sonra çok pişman olursunuz da bu günleri ararsınız.
bana kalırsa ucuz kurtulmuşsunuz hatta.

her önüne gelenle sevgili olmayın mesela
ders olsun en azından bu size bir daha aynı hataları yapmayın.
kafanıza takmakla hiçbir şey düzelmez.
üniversite sınavlarına hazırlanın, düşünecek daha önemli şeyleriniz olsun.
bu yaşlarda erkeklere güvenip böyle şeyler de yaşamayın.
hata yapma yaşlarıdır çünkü
sonra çok pişman olursunuz da bu günleri ararsınız.
bana kalırsa ucuz kurtulmuşsunuz hatta.

Haklisiniz. Zaten her onume gelenle sevgili olan bir tip degilim ama gozumu boyadi iste. Hep dershaneden arabayla aliyordu senin icin herkesi silerim. Oyle bir dunya yok askim bende ilki olan seylerin sonu olmaz felan aptallikla kandim bende safim

Back