Kızlık zarı

tutuncuzehra

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
3
0
16
İstanbul
iyi gunler ben 21 yaşında bir bayanım asıl srn bende degil benim kardeşimde bu konu hakknda bilgim olmadıgı için size danışmak istedim..

18 yaşında bir erkek kardeşim var ve 17 yaşındada bir kız arkadaşı var . yaklaşık bir ay önce ilişkiye girmişler banada zor durumda kalınca söledi kızdım ona ama yardımcıda olamadım tabi . bu kız arkadaşıyla ayın 1 inde ilişkiye girmiş ve ilişki sırasında kız arkadaşında ilk oldugu konusunda şuphe duyuyor fazla rahatmış kız , kan gelmiş ama bu kan saatlerce surmuş hatta 1 2 gun fln ve cok agrılı olmuş ama ilişkiye girdikleri gunun akşamı kız arkadaşı adet oldgunu sölemiş bu adetin ilişki ile one geldigini demiş ve ilişkiye girmeden önce sordugunda ise daha 5 gun var demiş ve aradan 28 gun gecti kız arkadaşının karnı agrıyomus suan yani bir iki gune adet olacakmış kız sorum su olacak ;
kız arkadaşı adet oldugunu bildigi halde kardeşimi kandırmak için ilşkiye girmiş olabilirmi yani o kan kızlık zarı kanı degilde adet kanı olabilirmi acaba böle bi yanıltma mumkunmu ??
ilişki ile adet duzeni degişirmi ?
ilişkiye girmek adeti öne alırmı ?

Aslında sorunun cevabı kardeşinde canim
Kızsa zaten belli olurdu degilsede aynı sekilde
Bunu bütün erkekler anlar kardeşinin yası
Küçük diyeceğim ama belliki bunu yaptığına
Göre küçük degil dolayısıyla anlaması gerek
Bu dedigin anca filmlerde olur

Normalde erkegin bakire olup olmadigini iliski sirasinda bile anlamasi gerek cunku ilk giriste rahat bi sekilde girmez zorlar ama bakire degilse cok rahat bi sekilde olur ayrica adet kaniyla o kan cok farkli dir kizlik kani hafif pembemsi olur adet kani koyudur dedigim gibi kardesiniz cok kucukmus anlamamis olabilir kiz adet kanini yutturmus olabilir oda bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…