• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı :/

Ecolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
57
0
26
Bayburt
merhaba kızlar benim bi sorunum var ergenliğe girmeden önce vajınamdakı kaşıntı sebebiyle kaşırken benden bir pedi dolduracak kadar kan geldi hatta adet oldgumu sanmştım ama adet deglmiş tabı o zaman farkında deglim ben kızlık zarı falan ama şimdi korkuyorum acaba herhangi bi vajına damar yırtılması falanmıydı kızlık zarım yırtılmşmıdır yardımınıza ihtiyacım var :/

kaşırken ne kadar derine indin yada inebilirsin ki parmagının oraya girmesi gerek anlamadım yani nasıl anlamazsınki jinekolojik muayene olmanda yarar var kesin sonuç için..

Sen git bir muayene ol ..
Biz bişey söleyemeyiz şimdi başına dert açabilir sonradan.
Ama yani acır illaki hem o çok içeride içeriside kaşınırmı ki :26:
Benm hiç kaşınmıyorda ... ancak işte afedersiniz tüy olan yerler kaşıntı oluyor o kadar içeri olmuyor
O kadar derine indiyseniz tırnağınızda varsa zedelenmiş dicem ama pedi doldurcak şekildeymiş .. bilmiyorum canım sen bence git muayene ol :50:

gelebilir hatta 3-4 gun süredebilir kişiden kişiye değişkenlik gösterir. ama kızlık zarının bozulması kolay değil o yüzden sanmıyorum bozulsun...

evet 3-4 gün sürüyor hatta yoğun bile gelebilir. kendimden biliyorum,benimde 3 gün gelmişti ve çok yoğundu hatta eşim bile şaşırdı. Velasıl nasıl o zman bunu annene söylemedin? ve nasıl o zaman bir jinekolog'a gidilmedi ?

Herneyse tabi olan olmuş,bence her ihtimale karşı bir muayneye git ilerde sorun yaşamak istemiyorsan..

tatlım ben vajinismus biri olarak o kadar çok ödev yaptım ki bunlar parmak ödevleridir ona rağmen kan geldi hayatı kendine zehir etme aklında süphe varsa dr git ama bence birşey olmamıştır .

kizlik zari o kadar basit delinecegini sanmiyorum benim bi arkadasim bisikletten dusmustu onunda vajinasindan kan gelmisti dr gitti kizlikla bi alakasinin olmadigini soyledi seninkide boyle bisey olabilir ama icini rahatlatmak istiyorsan sende dr git:44::44:

Back