Kilot olmadan nasıl yapıyorsun yastık leş gibi kuku kokar yaMerhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.
Bu kadar korkuya keske bi adama sürtunseydiDonsuz şekilde yastıga sürtünüyor
Sürtünmekten kukuyu yara ediyor
Acıyınca kızlık gitti sanıyor
Yaw hepsini geçtim yazmayı da beceremiyor
Veled dalin amin
Ella da kullanır bu bak da görBu kadar korkuya keske bi adama sürtunseydi
Ben bile bakireyken zevk nasıl alınır bilmezdim millet zarlı zarlı neler yapıyor şaştım kaldım dkfkkfkf.Donsuz şekilde yastıga sürtünüyor
Sürtünmekten kukuyu yara ediyor
Acıyınca kızlık gitti sanıyor
Yaw hepsini geçtim yazmayı da beceremiyor
Veled dalin amin
Millet yastiga yorgana sürüyo bakBen bile bakireyken zevk nasıl alınır bilmezdim millet zarlı zarlı neler yapıyor şaştım kaldım dkfkkfkf.
Duş başlığından sonra şimdi de yastık cıktı iyi miMillet yastiga yorgana sürüyo bak
Valla misafirlikte herkes yastigini kendi gotursun
Vakit değişti katibem bizim zamanımızda yastık mı vardı biz taşta yatardık hey gidi günler. Yastık bile yara ediyorken kukuyu taşa sürtsen yangın cıkardı katibem. Eski nesilden kimler kaldı be.Ben bile bakireyken zevk nasıl alınır bilmezdim millet zarlı zarlı neler yapıyor şaştım kaldım dkfkkfkf.
Yoğ yoğ kuku değmiş bir yastığın kokusunu burnun olmasa bile alırdınheryere sürtmeyin be kardeşim ya
hafta sonu misafirliğe gitmiştim genç çocukları vardı acaba yastığım travmaya uğramış bir yastık mı abovv
Ayyy bilemiyorum bir fena oldum bayilazammmYoğ yoğ kuku değmiş bir yastığın kokusunu burnun olmasa bile alırdın