- 23 Ekim 2023
- 1.134
- 3.646
Duş başlığı mıDuş başlığından sonra şimdi de yastık cıktı iyi mi bi yere giderkene valize duş başlığı + yastık da koycaz mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duş başlığı mıDuş başlığından sonra şimdi de yastık cıktı iyi mi bi yere giderkene valize duş başlığı + yastık da koycaz mecbur
Yastığın suçu neydi?Merhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.
Ben muz olayını unutamıyorumhep bu konulari gorunce aklıma geliyor.Önce duvara sürt sonra kullan sert olmasın diye püf noktalarıda söylemişti.Duş başlığından sonra şimdi de yastık cıktı iyi mi bi yere giderkene valize duş başlığı + yastık da koycaz mecbur
Masturmasyon yastıkla zararsızdırMerhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.
Kızım bunu Freddy huniyle anlattı ya.Lütfen dalga geçmeden cevaplarsanız iyi olur.doktora gitmeme gerek var mı aslında suan gidecek durumda da değilim. Tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Herhangi bir cisim girmeden kesin birsey olmaz mi yani kaşıntı yaa batma yürümekte zorlamanın. Sebebi nedir .lütfen dalga geçmeyenler cevaplarsa sevinirim
Hiç yastıkla 'mastürmasyon' yapmadığım için bir tecrübem yok.Merhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.
Yürümekte zorlanıyor musun ?Lütfen dalga geçmeden cevaplarsanız iyi olur.doktora gitmeme gerek var mı aslında suan gidecek durumda da değilim. Tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Herhangi bir cisim girmeden kesin birsey olmaz mi yani kaşıntı yaa batma yürümekte zorlamanın. Sebebi nedir .lütfen dalga geçmeyenler cevaplarsa sevinirim
Benim büyük büyük nenem öyle taşa sürtünürkene ateşi buldu yaVakit değişti katibem bizim zamanımızda yastık mı vardı biz taşta yatardık hey gidi günler. Yastık bile yara ediyorken kukuyu taşa sürtsen yangın cıkardı katibem. Eski nesilden kimler kaldı be.
Kızım bunu Freddy huniyle anlattı ya.
Yastık kuru olduğu için tahriş olmuştur canım bir dahakine yastığa kayganlaştırıcı jel dök öyle dene.Lütfen dalga geçmeden cevaplarsanız iyi olur.doktora gitmeme gerek var mı aslında suan gidecek durumda da değilim. Tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Herhangi bir cisim girmeden kesin birsey olmaz mi yani kaşıntı yaa batma yürümekte zorlamanın. Sebebi nedir .lütfen dalga geçmeyenler cevaplarsa sevinirim
Surtunmeyle bozulmaz. Tahriş etmissindir.Merhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.