- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.477
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Biraz dikkatli birisidir çünkü bu konuları konuştuğumz zaman bir birlikteliğim olmadığını kendisine söyledim ben.Bu konuda hassas biri ile mi evlemıyorsunuz o yüzden dert ettinizse bir sorun olmaz
Ya tecrübem de yok ki bu konuyla alakalıBenim kanamam olmadı. Yapısal olarak bazı kadınlarda olmuyor.
Birleşme olmamış neyini dert ettiniz herkes acik açık demiş başka fikir ne meselaBaşka fikri olan
Tecrüben olsa zaten emin olurdun?Ya tecrübem de yok ki bu konuyla alakalı
Yok yok olmadı. Ama ertesi günü oram yandı nedenseBirleşme olmamış neyini dert ettiniz herkes acik açık demiş başka fikir ne mesela
Git seviş kanın rengi kırmızımı mor mu turuncu mu gör mu diyelim
İnşallah o kısma gelmeyiz gerçekten dayanamamTecrüben olsa zaten emin olurdun?
Boşuna kafana takma. Kanamazsa ve eşin şüphelenirse ki çok ayıp, aç YouTube 'dan kızlık zarının yapısıyla ilgili videolar izlettir. İkna olmazsan doktora gidelim de. Sonra da terk et. Haketmis olur çünkü.
Kızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Eskilerin tabiriyle kusurlu, önceden başkasıyla birlikte olmuş demek mi oluyo
Ben yakında evlenicem çok korkuyorum kan gelmezse diye
Hayır ilişki yaşamadım ama daha önce biriyle sadece yakınlaşmam oldu. Herhangi bir penis girişi olmadı. Ama eve gittiğimde çok az bir kan gördüm adetimin de 6.günüydü. Kahverengi geliyordu ama eve gelince kan görünce bi şok oldum sonrasında ertesi günü oram yanıyodu ama içime giriş olmadı parmak da girmediHerkes, ilk iliskide kanamak zorunda degil. Zar esnek bir yapidir ve yapisal olarak zaten butunluk icermez. (Birileri duzeltmeden ek yapayim, bazi kisilerde zar tamamen kapali olabilir ama bu cok nadir bir durumdur)
Daha once iliski yasayip insanlara bakire taklidi yapmiyorsaniz kuruntu etmeniz anlamsiz.
Zarın yırtılması için oram dediğiniz yere sert bir cismin girmesi gerekiyor.Hayır ilişki yaşamadım ama daha önce biriyle sadece yakınlaşmam oldu. Herhangi bir penis girişi olmadı. Ama eve gittiğimde çok az bir kan gördüm adetimin de 6.günüydü. Kahverengi geliyordu ama eve gelince kan görünce bi şok oldum sonrasında ertesi günü oram yanıyodu ama içime giriş olmadı parmak da girmedi
Demin kafamı karıştırdın :))Zarın yırtılması için oram dediğiniz yere sert bir cismin girmesi gerekiyor.
Siz zamanında birisi ile cinsel anlamda yakınlaşmışsınız yani bakire sayılmazsınız. Bakire demek sadece kızlık zarı bozulmamış demek değil yani. En azından ben bu şekilde biliyorum.Demin kafamı karıştırdın :))
O zaman birisi ile öpüşünce de bakire sayılmaz mı bi insan :)Siz zamanında birisi ile cinsel anlamda yakınlaşmışsınız yani bakire sayılmazsınız. Bakire demek sadece kızlık zarı bozulmamış demek değil yani. En azından ben bu şekilde biliyorum.
Onu da siz araştırın ne dersiniz? Uykum geldi hiiiç anlatamayacağım.O zaman birisi ile öpüşünce de bakire sayılmaz mı bi insan :)
Şaka gibisiniz.başka fikri olan
Sanırım evlilil arifesinde olduğum için böyle düşünmeye bailadımSize bu korkuyu veren kişi hangi mağarada yaşıyor ? Yıl 2023 halen kızlık zarı konuşuluyor.
kızlık zarının cesıtlerı var kan gelmemesi kusurlu oldugunu göstermez . hatta bazı kızlık zarları geridedir sadece dogumda bozulurKızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Tşklerkızlık zarının cesıtlerı var kan gelmemesi kusurlu oldugunu göstermez . hatta bazı kızlık zarları geridedir sadece dogumda bozulur
Yıl olmuş 2023. Bazı insanlar da zar bile yok. İlişki de zorlama sebebi ile kan geliyor aslında yada gelmiyor. Kusurlu ne demek yaaaa ifrit oluyorum yine herşeyi yaşayıp zar durunca kendilerini pür pak sanmıyorlar mı aman amannnnKızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?