- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.477
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
O zaman benden neden öyle bi kan oldu anlamadım psikolpjim alt üst oldu olcakPembe.
Tamamen bozulunca da kıpkırmızı kanama oluyor. Yani en azından bende öyle olmuştu.
Ya korkma bastırmayla bozulmaz sal artık.
Düşünmeyin. İlişkinizde kanama olacak rahat olunO zaman benden neden öyle bi kan oldu anlamadım psikolpjim alt üst oldu olcak
Kizlik zarının yapısal bütünlüğü bozulması ne demek?Kızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Eskilerin tabiriyle kusurlu, önceden başkasıyla birlikte olmuş demek mi oluyo
Ben yakında evlenicem çok korkuyorum kan gelmezse diye
EvtKizlik zarının yapısal bütünlüğü bozulması ne demek?
Cinsel birliktelik yaşadınız mı demek?
Gelmezse gelmesin. İlk ilişkisinde kanaması olmayan çok kadın var. Ne var bunda?İnşallah
Evet neden öyle oluyorGelmezse gelmesin. İlk ilişkisinde kanaması olmayan çok kadın var. Ne var bunda?
Yapıyla ve ıslanmayla alakalı.Evet neden öyle oluyor
O halde evleneceğiniz kişi bilmiyor
Sorunuz ve konunun özü anlaşılan farklı.Kızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Eskilerin tabiriyle kusurlu, önceden başkasıyla birlikte olmuş demek mi oluyo
Ben yakında evlenicem çok korkuyorum kan gelmezse diye
Hayır cinsel bi birliktelik olmadı. Erkek cinsel organı ile benim vajnmda birleşme olmadıSorunuz ve konunun özü anlaşılan farklı.
Soru sorarken bambaşka sormuşsunuz. Açık açık sordum size cinsel birliktelik mi yaşadınız dedim evet demişsiniz. Kanama oldu ise bir kere olur
Ben 5 yıldır evliyim durup durup kamama olmuyor tabii ki sorunuzun içeriği ve konunuz çok farklı resmen kafa karışıklığı fake bir konu bu anlasilan
Nasıl bir fikir? Şey gibi mi kızlık zarı dikimi? Eğer diyorsanız ki benim kızlık zarım bozuldu, gidip diktirin. He illa da bakireyim derseniz ki bakire değilsiniz,tam ıslanma olmadan birleşme aşamasına geçin o zorlama ile illa ki kanama olacaktır.Başka fikri olan
Neden olmadığımı düşündünüz anlamadım???Nasıl bir fikir? Şey gibi mi kızlık zarı dikimi? Eğer diyorsanız ki benim kızlık zarım bozuldu, gidip diktirin. He illa da bakireyim derseniz ki bakire değilsiniz,tam ıslanma olmadan birleşme aşamasına geçin o zorlama ile illa ki kanama olacaktır.
Bundan iyisi gelir mi,sanmam.skskdn
bakire olmadığımı neden düşündünüzNasıl bir fikir? Şey gibi mi kızlık zarı dikimi? Eğer diyorsanız ki benim kızlık zarım bozuldu, gidip diktirin. He illa da bakireyim derseniz ki bakire değilsiniz,tam ıslanma olmadan birleşme aşamasına geçin o zorlama ile illa ki kanama olacaktır.
Senin ne işin var buralardaNasıl bir fikir? Şey gibi mi kızlık zarı dikimi? Eğer diyorsanız ki benim kızlık zarım bozuldu, gidip diktirin. He illa da bakireyim derseniz ki bakire değilsiniz,tam ıslanma olmadan birleşme aşamasına geçin o zorlama ile illa ki kanama olacaktır.
Bir birliktelik yaşamadıysan sorun etme ayrıca açıkça konuş partnerinle bu konudaki fikrini öğrenbakire olmadığımı neden düşündünüz
Valla da billa da bana bir penis girişi olmadı da ben kan gelmezse diye korkuyorumBir birliktelik yaşamadıysan sorun etme ayrıca açıkça konuş partnerinle bu konudaki fikrini öğren
Bu konuda hassas biri ile mi evlemıyorsunuz o yüzden dert ettinizse bir sorun olmazValla da billa da bana bir penis girişi olmadı da ben kan gelmezse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?