Regl değil ya alakası yok hatta HamilesinizKendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
HaklısınızMadem korkuyorsunuz o zaman cinsellik yaşamayın kardeşim ondan sonra gelip buraya yok sürtündük yok eli şeyime kaçtı
Tayitin arasindan sperm girmisdir, kesin hamilesinizKendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Çok küçüksün.. Kendini sıkıntıya sokacak şeylerden uzak dur olur mu17 bunun için muanneye de gittim yasal olmadığı için muanne etmedi bir kaç soru sadece birşey falan soktunmu diye bende hayır dedim okadar
Bundan sonra gerçektende asla teşekkür ederimÇok küçüksün.. Kendini sıkıntıya sokacak şeylerden uzak dur olur mu
Komik değil diTayitin arasindan sperm girmisdir, kesin hamilesiniz
Haklısınız özür dilerimÇamaşırınız bile çıkmamış kızlık zarınız nasıl bozulsun. Daha kendi bedeninizi tanımıyorsunuz 17 yaşında tecrübesiz olmanız geçerli bir sebep dahil bu cehalet için. Biraz araştırın bir şeyler yaşıyorsunuz madem
Ben o şekilde hamile kaldimKomik değil di
Geçmiş olsunBen o şekilde hamile kaldim
Muanne değil muayene. Otur derslerine çalış17 bunun için muanneye de gittim yasal olmadığı için muanne etmedi bir kaç soru sadece birşey falan soktunmu diye bende hayır dedim okadar
Kendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Zarın nerede olduğunu biliyor musunuz?Kendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Herkes farklı birşey söylüyor 2 cm ilerde galiba Google sitelerindeZarın nerede olduğunu biliyor musunuz?
Teşekkür ederim haklısınızDaha küçücük çocuksun. Sakın bir daha bunu yapma. O adamı şikayet etsen tecavüzden içeri girer. 16 yaşında bir kardeşim var aklıma o geliyor daha çiçek gibisiniz . Nasıl kıyıyorsunuz kendinize. Lütfen reşit olun o şekilde hayatınızı yaşayın. Bu arada kızlık zarı diye bir şeyi takma yıl 2023. Bir şey de olmamıştır
Gerçekten regl oldumBu “olayın” ertesinde de hep regl oluyor kızlar. Ben de anlamıyorum bu işi ya..
Özür dilerim haklısınızSürtüne sürtüne yanacaksınız.
Kendi vücudunuzu öğrenmekle başlayın işe. O zaman bu manasız sorulara gerek kalmaz.
Üzerinizde kıyafetler varken ne hamile kalırsınız ne de hymen zarar görür hiçbir şey olmamıştır endişe etmeyin, yaşınız küçük vücudunuzu da tanımıyorsunuz, hem aile korkusu hem bir şey olmuş mudur korkusu yaşamamak için sürtünerek bile olsa kimseyle yakınlaşmayın, ilişki yaşadığınız çocuk da henüz 18’indeymiş, aileniz bir duyarsa sizin de o çocuğunda hayatı kararır, üniversite sınavları meslek sahibi olmak gibi dertler yerine, ikinizde çocuk yaşta evlenip ev geçindirme gibi kocaman bir derdin içinde bulursunuz kendinizi, biz ne yaptık dersiniz, çocuk yaşta evleneceğiniz için kayınvalide himayesinde olmanız kayınvalideyle aynı evde yaşayıp dert sahibi olmanız da cabası.Kendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Çok haklısınız abla gerçekten ilk ve son hatam çok üzülüyorumÜzerinizde kıyafetler varken ne hamile kalırsınız ne de hymen zarar görür hiçbir şey olmamıştır endişe etmeyin, yaşınız küçük vücudunuzu da tanımıyorsunuz, hem aile korkusu hem bir şey olmuş mudur korkusu yaşamamak için sürtünerek bile olsa kimseyle yakınlaşmayın, ilişki yaşadığınız çocuk da henüz 18’indeymiş, aileniz bir duyarsa sizin de o çocuğunda hayatı kararır, üniversite sınavları meslek sahibi olmak gibi dertler yerine, ikinizde çocuk yaşta evlenip ev geçindirme gibi kocaman bir derdin içinde bulursunuz kendinizi, biz ne yaptık dersiniz, çocuk yaşta evleneceğiniz için kayınvalide himayesinde olmanız kayınvalideyle aynı evde yaşayıp dert sahibi olmanız da cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?