Regl değil ya alakası yok hatta HamilesinizKendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Özür dilerim kusura bakmayın gerçekten biraz cahilim bu konuda 1 aydır bunu düşünüyorum sadeceYani böyle bir soruya ne desin? Sürtünene kadar biraz biyoloji oku öğren önce, sonra sürtünürsün.
Niye fark ediyor? İkisinin de sağlığa bir zararı yok. Ayrıca kızlık zarından dolayı olsa da olmasa da zaten artık bakire sayılmazsınız.
Çok teşekkür ederim abla dalga geçmeden cevap verdiğin için gerçekten pişmanım yemek yiyemez oldum yiyince üzüntüden midem bulanıyor rahatladım olumlu cevapları görünceCiddi cevap veriyorum. Bak kuzum daha yaşın küçük ama her insanın olduğu gibi cinsel ihtiyaçların olabilir çok normal.
Üstünüzde kıyafetler ile sürtünmüssünüz.
Zaten bilimsel olarak mümkünü yok.
Ne zar bozulur ne de hamile kalırsın.
Kızlık zarının zarar görmesi için bir şeyin oraya girmesi gerek
Aksi halde asla bozulmaz.
Şimdi boşuna evham yapma adet düzenini bozarsın stres yaparsın psikolojin bozulur hiç problem yok ne Hamilesin ne de kızlık zarın zarar gördü her şey gayet doğal her şey gayet normal.
Böyle kafaya takarsan adet düzenin bozulur stresten , hiç düşünme artık gayet her şey normal sıkıntı yok senin içinÇok teşekkür ederim abla dalga geçmeden cevap verdiğin için gerçekten pişmanım yemek yiyemez oldum yiyince üzüntüden midem bulanıyor rahatladım olumlu cevapları görünce
Gerçekten çok pişmanım yinede teşekkür ederimNiye fark ediyor? İkisinin de sağlığa bir zararı yok. Ayrıca kızlık zarından dolayı olsa da olmasa da zaten artık bakire sayılmazsınız.
Kusura bakmayın bukadar ağır tepkiler alacağını bilsem sormazdım sadece gerçekten tecrübesizim içim rahat değildiKimsenin zevkine karışmak haddime değil ama bu kadar tecrübesizkende bu işlere kalkışmayın lütfen.
Zarar görmüş olması imkansız. Regl başlangıcıdır o..Kendime hakim olamayıp sürtünmeyle ilişki yaşadım ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi bende tayt vardı ondada kot pantolon ondan sonra lavaboya falan gittim bir kaç kere birşey yoktu 6 saat sonra bir kanamam olup kesildi pembemsi kırmızımsı ertesi günüde regl oldum sizce zarar görmüş olabilirmi böyle??? Regl başlangıç kanımıydı
Gerçekten ilk defa böyle birşey yaşadım ve bu şekilde bozulur diye düşünmüyordum bir kaç saat sonra kanama olunca üzüldümMadem korkuyorsunuz o zaman cinsellik yaşamayın kardeşim ondan sonra gelip buraya yok sürtündük yok eli şeyime kaçtı
Zarar görmüş olması imkansız. Regl başlangıcıdır o..
Kendine hakim ol ya da olma diyemem ama pişman olacağın şeyleri yapma :) nd
Kaç yaşındasın canım sen ?Ne dersiniz haklısınız ders oldu bana gerçekten ):
17 bunun için muanneye de gittim yasal olmadığı için muanne etmedi bir kaç soru sadece birşey falan soktunmu diye bende hayır dedim okadarKaç yaşındasın canım sen ?
Gerçekten internette öyle bir ihtimal var diye yazıyor diye evli ablalara sormak istedimKot pantolon ve taytı delip gectiyse hamile bile kalmıs olabilirsin sen bir terminatörle sevismişsin
Imkansiz hani oyle bir durumda kızlık zari diye bahsedilen seyin(ki öyle bir sey yok)zarar görmesi cok sacmaGerçekten internette öyle bir ihtimal var diye yazıyor diye evli ablalara sormak istedim
Teşekkür ederimImkansiz hani oyle bir durumda kızlık zari diye bahsedilen seyin(ki öyle bir sey yok)zarar görmesi cok sacma
Muayene*muanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?