- 23 Eylül 2020
- 6
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi 111eceeeee111
Türkçe dersinden kaçıp sürtünmeye gittiniz sanırım.Arkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Aslında adetim bitti abdestimi almıştım sabahına bu olay yaşandı adetim bittikyem sonrada bende kanama oluyor sürtünme yoluyla kızlk zarı bozulmaz diye düşünüyorumTehlikeli işler yapıyosunuz yani yapıyorsanız hakkını verin,yok çamaşırla yok adet günüydü olmaz böyle
Bilmiyorum çok kaygılandım adetim bitmişti abdest almıştım sabahına bu olay yaşandı benim adetim bittikyen sonrada 2 3 gün kan gelmeye devaö ediyor bozulmamıştır degil miYazarken bari düşünün bu işte bir tezatlık var iç çamaşırı varken nasıl olur diye
Dini inanclarini sorgulamak haddime deil ama daha 2 3 kan geliyor deyipte iliskiye girmek ne bilimBilmiyorum çok kaygılandım adetim bitmişti abdest almıştım sabahına bu olay yaşandı benim adetim bittikyen sonrada 2 3 gün kan gelmeye devaö ediyor bozulmamıştır degil mi
Böyle şüpheyle yaşamak yerine bi doktora git ama sürtünmeyle olacak birşey değilAslında adetim bitti abdestimi almıştım sabahına bu olay yaşandı adetim bittikyem sonrada bende kanama oluyor sürtünme yoluyla kızlk zarı bozulmaz diye düşünüyorum(((
Doktora gidemem malesef . İç çamaşırıyla bozulmaz degil miBöyle şüpheyle yaşamak yerine bi doktora git ama sürtünmeyle olacak birşey değil
doktorlarkulubu mu burası arkadasım biz nerden bilcez bozulup bozulmadığını hissiyatla mı?Doktora gidemem malesef . İç çamaşırıyla bozulmaz degil mi
BilmiyorumDoktora gidemem malesef . İç çamaşırıyla bozulmaz degil mi
Mune abla yine türedi bunlar :)
Ay su halimde beni guldurdunuz ya Allahim da sizi tez zamanda guldursunBizim komşunun kızı da böyle sürtünmüş sürtünmüş, sen zar git yırtıl.
Dikkatli olun