Kızlık zarı

111eceeeee111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
6
0
25
Arkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur

Türkçe dersinden kaçıp sürtünmeye gittiniz sanırım.

Tehlikeli işler yapıyosunuz yani yapıyorsanız hakkını verin,yok çamaşırla yok adet günüydü olmaz böyle
Aslında adetim bitti abdestimi almıştım sabahına bu olay yaşandı adetim bittikyem sonrada bende kanama oluyor sürtünme yoluyla kızlk zarı bozulmaz diye düşünüyorum (((

ayyy yazıp yazıp geri sildim ne diyeceğimi bilemedim . ya sizin aklınızda bi problem var ya bizim ne diym yani o işler o kadar kolay değil! çamaşır varken içine girmeden nasıl bozulsun o kadar kolay mı yahu. öyleyse bu kadar kadın neden vajinismus illetiyle mücadele ediyor?

Mızrak çuvalı delip geçmediyse kutsal zar delinmemiştir. Ama zara bir şey olsa ne olacak yani sürtüşeyim ama zar sağlam kalsın mı amaç.Sevismekse sevişiyorsun yani sonuç olarak. Zar kırmızı çizginiz sanırım Bir daha sevgilinizin üstünde don , içlik ve kot pantolon olmadan sürttürmeyin carttt diye gidiverir neye ugradiginizi şaşırırsınız.

Şimdi kapı çalmış. Açmışsın misafir kapıya yaslanmış sohbet etmişsiniz kapının eşiğine bile basmamış. Sonra da gitmiş. İçeri girip koltuğa oturmamış yani. Sen kalkmış misafir içeri girip oturdu mu acaba diyorsun. Akıl işi mi?
Ayrıca adetimin son günüydü demişsin. Evde temizlik yaparken neden misafir çağırıyorsun ki? Hiç hijyenik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…