Kızlık zarı

Arkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Adetinizin son günü ama içinizde iccamasiriniz yok,erkek arkadasinizda var sürtünmeyle kızlık zari bozulmasi :işsiz:

Arkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Ben eşimle ilişkiye doğru dürüst giremediğimden yırtılmadı seninki sürtünmeyle olduysa helal olsun kendini rekor kitaba yazdır😁

Kızlık zarın patlamamiş, patlasa sesini duyardınız zaaarrtt diye bi ses gelirdi. Bi dahakıne aranıza yastık koyun bihter öyle yapıyodu hiç ses duymadıydık

Off valla sıkıldım su tarz konulardan... sex mi yapmak mı istiyorsunuz ya tam yapın hakkını verin , korkuyorsunuz pisman mi olucaksiniz hic yapmayin onleminizi mesafenizi alin. Cahillikle yapilacak isler degil bunlar

zarı bilmem ama şimdi sen ilerde başka birisiyle evlenirsen ona bakireyim mi diyeceksin ? bekaret zar la kanla ilgili bir durum değil.

ah beee niye böyle seyler yaparsınız canım benim ateşle barut hesabsınız bak, basına iş alırsın oğlan donunu ceker gider ömrü billah sen uğrasırsın saglamsın merak etme ama bu kadarını yapan erkek dewamını bigün isticektir

Hem her b.ku yaşamak isteyip hem bakire kalmak istemek..

Beyaz'ın Pisişik karakteri gibi..
benim halam hep derdi kızım buralar 10 kişilik(memeleri kastederek) burası tek kişilik(, apış arası) derdi halama uysaydım 10 kişinin elledigi memelerle 100 bedene kadar çıkardım memeye elleyen aşağıyı affetmez iyiki büyük sözü dinlememişim😂😂

ah beee niye böyle seyler yaparsınız canım benim ateşle barut hesabsınız bak, basına iş alırsın oğlan donunu ceker gider ömrü billah sen uğrasırsın saglamsın merak etme ama bu kadarını yapan erkek dewamını bigün isticektir

cinsellik kadınlar da keyif aldığı bir şey sadece erkeklere has görmeyin. yani kadın da donunu çekip gidiyor :)
bir de ne demek sağlamsın?
cinsellik yaşayan sağlam olmuyor mu?
çok saçma bir bakışın var acilen değiştirmen lazım.

cinsellik kadınlar da keyif aldığı bir şey sadece erkeklere has görmeyin. yani kadın da donunu çekip gidiyor :)
bir de ne demek sağlamsın?
cinsellik yaşayan sağlam olmuyor mu?
çok saçma bir bakışın var acilen değiştirmen lazım.
konu sahibinin yazdıgına bakarsanız bozulmuş mudur acaba diye yazöıs bebfe ona istinaden yazdım herkesin kendi görüşüdür arkadasımız daha deneyimi olmamış geri görüşlü de olabilirim etrafımda çok duydum ilk deneyimini sewgilisiyle yasayıpta ikerde zar diktirmek için kapı kapı gezeni saçma bakıs açı demekte size yakışmamış

X