- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi 111eceeeee111
Adetin son gunu diyorsunuz kan gelmiş olmasindan daha doğal ne olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim komşunun kızı da böyle sürtünmüş sürtünmüş, sen zar git yırtıl.
Dikkatli olun
Adetinizin son günü ama içinizde iccamasiriniz yok,erkek arkadasinizda var sürtünmeyle kızlık zari bozulmasiArkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Ben eşimle ilişkiye doğru dürüst giremediğimden yırtılmadı seninki sürtünmeyle olduysa helal olsun kendini rekor kitaba yazdırArkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Kızlık zarın patlamamiş, patlasa sesini duyardınız zaaarrtt diye bi ses gelirdi. Bi dahakıne aranıza yastık koyun bihter öyle yapıyodu hiç ses duymadıydıkArkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Kızlık bozulmamış da abdest bozulmuş tekrar abdest alınAslında adetim bitti abdestimi almıştım sabahına bu olay yaşandı adetim bittikyem sonrada bende kanama oluyor sürtünme yoluyla kızlk zarı bozulmaz diye düşünüyorum (((
Bizim komşunun kızı evlendi, gece de top patlamış gibi ses geldiydi demek oymuşKızlık zarın patlamamiş, patlasa sesini duyardınız zaaarrtt diye bi ses gelirdi. Bi dahakıne aranıza yastık koyun bihter öyle yapıyodu hiç ses duymadıydık
Doktora gidemezsen buraya da sormaya gelme biz doktor değiliz ne bilelim sen nasıl haltlar yedin üf bi bitmediniz ya site yöneticileri de biz de bıktık (yaka silkme emojisi yaka silkme emojisi yaka silkme emojisi)Doktora gidemem malesef . İç çamaşırıyla bozulmaz degil mi
Bıktıysanız bu başlık altında açılan konulara bakmayın o zaman .Doktora gidemezsen buraya da sormaya gelme biz doktor değiliz ne bilelim sen nasıl haltlar yedin üf bi bitmediniz ya site yöneticileri de biz de bıktık (yaka silkme emojisi yaka silkme emojisi yaka silkme emojisi)
benim halam hep derdi kızım buralar 10 kişilik(memeleri kastederek) burası tek kişilik(, apış arası) derdi halama uysaydım 10 kişinin elledigi memelerle 100 bedene kadar çıkardım memeye elleyen aşağıyı affetmez iyiki büyük sözü dinlememişimHem her b.ku yaşamak isteyip hem bakire kalmak istemek..
Beyaz'ın Pisişik karakteri gibi..
ah beee niye böyle seyler yaparsınız canım benim ateşle barut hesabsınız bak, basına iş alırsın oğlan donunu ceker gider ömrü billah sen uğrasırsın saglamsın merak etme ama bu kadarını yapan erkek dewamını bigün isticektir
konu sahibinin yazdıgına bakarsanız bozulmuş mudur acaba diye yazöıs bebfe ona istinaden yazdım herkesin kendi görüşüdür arkadasımız daha deneyimi olmamış geri görüşlü de olabilirim etrafımda çok duydum ilk deneyimini sewgilisiyle yasayıpta ikerde zar diktirmek için kapı kapı gezeni saçma bakıs açı demekte size yakışmamışcinsellik kadınlar da keyif aldığı bir şey sadece erkeklere has görmeyin. yani kadın da donunu çekip gidiyor :)
bir de ne demek sağlamsın?
cinsellik yaşayan sağlam olmuyor mu?
çok saçma bir bakışın var acilen değiştirmen lazım.