Kızlık zarı

konu sahibinin yazdıgına bakarsanız bozulmuş mudur acaba diye yazöıs bebfe ona istinaden yazdım herkesin kendi görüşüdür arkadasımız daha deneyimi olmamış geri görüşlü de olabilirim etrafımda çok duydum ilk deneyimini sewgilisiyle yasayıpta ikerde zar diktirmek için kapı kapı gezeni saçma bakıs açı demekte size yakışmamış

işte bu kafayla yaklaşırsanız kapı kapı gezenler bitmez.. siz tam tersi destek olacaksınız sağlam mağlam demeyeceksiniz ki azalarak bitsin bu saçma zihniyet.. erkeğe her şeyi hak görüp kadına yüklenmek bu toplumun en büyük kusuru.

işte bu kafayla yaklaşırsanız kapı kapı gezenler bitmez.. siz tam tersi destek olacaksınız sağlam mağlam demeyeceksiniz ki azalarak bitsin bu saçma zihniyet.. erkeğe her şeyi hak görüp kadına yüklenmek bu toplumun en büyük kusuru.
benim ne demek istedigim gayet ortadada siz polemik arıyorsunuz he tmm haklısınız

Yav ben evlendikten sonra ilk ilişkimde müthiş bir acı ve zarın delinmesiyle vajina içinde vıcık vıcık bir şey hissetmiştim, tuvalete gittiğimde de löp diye bir şey koptu gitti. Babalar gibi de kanamıştı, öyle 2-3 damla değil yani.

Hiç acı duymadan, donla sürtünerek, 2-3 damla kanla kızlık bozuluyorsa benimki zar değil, taş duvardan kapıymış mübarek 😂

Yapman, etmen anneeeemmm. Accık mantıklı olun. Beyin loblarınıza biraz egzersiz yaptırın. Oraya bir şey girmeden zar bozulmaz 😉

Sürtünmeyle hamile kalınsaydı her sürtünmede birkaç kere hamile kalmış bazıları kürtaj bazıları ise ınga ınga sesleriyle evlerimizi çınlatıyorlardı..
Hadi sen bilmiyorsun sürtünmeyle kızlık zarım bozuldu mu yazıyorsun donunu indiren erkek arkadaşın herşeyi biliyordur bari ona danışaydın canım ya..
Sonuç hamile değilsin hadi by 😎😉

zarı bilmem ama şimdi sen ilerde başka birisiyle evlenirsen ona bakireyim mi diyeceksin ? bekaret zar la kanla ilgili bir durum değil.
Ben olaya oyle bakmiyorum yani kandirma gozuyle. Cunku erkeklerde her halti yiyor biz onlara hesap soruyomuyuz. Bende evlenmeden biseyler yasadim esimle ama iliskiye girmedim birinden korktugumdan ve cekindigimden degil. Evlenmeden herseyi yasayinca evliliginde anlami yok gibi geliyor. Ki o kisiyle evlenmesen bile evlendigin kisiyle hic yasamadigin seyleri yasamalisin . Yani ben oyle dusunuyorum . Yoksa zara takildigimdan degil. Ki evlenincede hic kanamam olmadi. Sonrasinda bi ara doktora gittigimde sormustum. Oda zarin yirtilmis dedi

Arkadaşlar selam ben 1 sene önnce erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımda iç çamaiırı vardı fakat bende birley yoktu adetimin son günüydü lavboya gittigimde iç çamaşırımı giymiştim baktım kan gelmiş sizce kılım zarıma birşey olmuşmudur
Olsun, önemli olan can sağlığı. Zara zarar geldiyse bile sağlık açısından bir sakıncası yok.

Ben olaya oyle bakmiyorum yani kandirma gozuyle. Cunku erkeklerde her halti yiyor biz onlara hesap soruyomuyuz. Bende evlenmeden biseyler yasadim esimle ama iliskiye girmedim birinden korktugumdan ve cekindigimden degil. Evlenmeden herseyi yasayinca evliliginde anlami yok gibi geliyor. Ki o kisiyle evlenmesen bile evlendigin kisiyle hic yasamadigin seyleri yasamalisin . Yani ben oyle dusunuyorum . Yoksa zara takildigimdan degil. Ki evlenincede hic kanamam olmadi. Sonrasinda bi ara doktora gittigimde sormustum. Oda zarin yirtilmis dedi

kimseye hesap soramayız kimsede bize soramaz sadece sorabiliriz sorarım.
herkes farklı bakıyor bana göre bakire demek bakir demek cinsel yakınlaşma yaşamamış kısaca zina etmemiş demek. ruhuyla ve bedeni ile

Birincisi adetin son günü diyorsunuz ve nasil bir cesaret ise camasirsiz durmussunuz erkek de camasirli neyse burayi geç zevk alinca rahim kasilinca kan gelmesi olası yani adet tam sökülmemişte olabilir.
İkincisi ilişki yaşayacaksınız tam anlamiyla yaşayın zar gidince ah vah ama zar yerindeyse ne ala. Zar gitmeyince de bakire olmuyorsunuz hic bir sekilde aklinizda bulunsun.
üçüncüsü burda herkes istedigi herseyi yazabilir elestiriye de acik olmaniz lazm
Dördüncüsü cok kafanıza takiliyorsa gidip doktora baktırın. Kizlik zari dediginiz et parçasına

X