Arkadaşımın hesabından yazmak durumundayım,yeni üyelik onaylanmadı henüz. Mune hanım burada biraz durursa çok mutlu olurum çok endişeliyim.
Geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken yirmili yaşlarında bisiklet sürerken bisikletin oturduğumuz kısmına düşünce kızlık zarı zedelenmiş. Yırtılma olmadığı için zedelenme de zamanla onarırmış kendini. Doktor öyle söylemiş. Bende çok şaşırdım öyle bir zarar geliyor mu diye,çünkü bisikletin oturak kısmı o kadar o bölgemi acıtmıştı ki küçükken defalarca da düşmüşümdür. Çok kez vajinamın acıdığını sızladığını hatırlarım eve gelince. Arkadaşımla görüşüp ayrıldıktan sonra eve geldim hemen inceleyim diye epey araştırdım. Yabancı bir sitede kendi kendine kızlık zarına bakmanın yöntemi gösterilmiş, aynı zamanda doktorların baktığı yöntemmiş.
Aynanın karşısında bir baktım, çok değişik. (Lütfen kusuruma bakmayın açık yazdığım için) Ikınınca üst tarafından birkaç milimlik üstteki et parçası ikiye ayrılıyor, ama kenarları çentikli gibi dümdüz değil ayrılan parçanın kenarları... Görsellerde gördüklerimle alakası yok. Parçalanmış gibi. Çok kafama taktım.. Daha önce hiçbir şekilde ilişki de yaşamadım. Önem veriyorum bu konuya. Canım çok sıkıldı... Görsellerde çeşit çeşit kızlık zarı tipleri var ama benimki asla hiçbirine benzemiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, bu zedelenmiş veya bozulmuş anlamına mı geliyor? doktora gitmeye de epey çekiniyorum..