• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
267
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.

yok canım nerden anlasınlar ki.. doktor değil hemşire değiller.. hem afedersin içini açıp bakacak değiller ya.

bende bişiy sormak istiyorum, kaç seans? ne kadar ücret? bende yaptırmak istiyorum da

yok canım nerden anlasınlar ki.. doktor değil hemşire değiller.. hem afedersin içini açıp bakacak değiller ya.

bende bişiy sormak istiyorum, kaç seans? ne kadar ücret? bende yaptırmak istiyorum da
10 seans taksitli 1700 peşin 1500 tl bencede yaptırım çünkü gerçekten kadınların derdi hiç bitmiyor

Tabikide anlamaz. Günde kactane şey görüyorlar. Kimsede "aa bana bugün iki bakire denk geldi" diye düşünmüyordur orda

Kesin anlaşılır.çünkü genital çevresini yaparken belli oluyor.bakan kişi de sürekli yapa yapa anlamıstır düye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.

Mümkün değil. Düşünmeniz bile son derece saçma.

Bu da mantıklı.. o_O anlarsınız ya arkadaşlar cekingenlik oluyor öyle
Kiz orda acip lazer yaptiracaksin cekinmiorsunda bakire olmadigini anlar diyemi cekiniyorsun :D ne sanslisiniz ben zamaninda tek seansa 500 euro vermiştim:(

Kiz orda acip lazer yaptiracaksin cekinmiorsunda bakire olmadigini anlar diyemi cekiniyorsun :KK70: ne sanslisiniz ben zamaninda tek seansa 500 euro vermiştim:KK43:
Ha ha ha :KK48: bildiginiz üzere bakire lik toplumda saflığı simgeliyor ondan yani

Hayir anlasilmaz da anlasalar ne olacak. Teee epilasyona gittiginiz, sizin icin hic onemli olmayan birinin ne dusundugunu bile umursayacak kadar tabulariniz varsa nasil cesaret ettiniz cinsellik yasamaya, ilginc.

Back