- Emoji Skoru
- 267
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamasını istemiyorum dur. Yardımcı olucak bir cevap biliyormusunuz?Anlasa ne olacak merak ettimde
Tabiki de takmiyorum ama sadece cevabı merak ediyorum anlaşılır mı anlaşılmaz mi diyeBakire olmadığınızdan millete ne?
10 seans taksitli 1700 peşin 1500 tl bencede yaptırım çünkü gerçekten kadınların derdi hiç bitmiyoryok canım nerden anlasınlar ki.. doktor değil hemşire değiller.. hem afedersin içini açıp bakacak değiller ya.
bende bişiy sormak istiyorum, kaç seans? ne kadar ücret? bende yaptırmak istiyorum da
Ha ha ha iyidi bu yok ben sadece merak yani anlar mı diyekardeşine mi göz diktin kız lazer yapan kişinin
anlasa ne anlamasa ne?Açıp içine bakacak hali yok ya tövbestafurullah. Konuya gel.
Bu da mantıklı..Tabikide anlamaz. Günde kactane şey görüyorlar. Kimsede "aa bana bugün iki bakire denk geldi" diye düşünmüyordur orda
Yok anacım millet ne?Ha ha ha iyidi bu yok ben sadece merak yani anlar mı diye![]()
Merhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Kiz orda acip lazer yaptiracaksin cekinmiorsunda bakire olmadigini anlar diyemi cekiniyorsunBu da mantıklı..anlarsınız ya arkadaşlar cekingenlik oluyor öyle
Hmm olabilirKesin anlaşılır.çünkü genital çevresini yaparken belli oluyor.bakan kişi de sürekli yapa yapa anlamıstır düye düşünüyorum.
Ha ha haKiz orda acip lazer yaptiracaksin cekinmiorsunda bakire olmadigini anlar diyemi cekiniyorsunne sanslisiniz ben zamaninda tek seansa 500 euro vermiştim
![]()
Espiriyi tuttum gayet iyi..Evet anlaşılır tıpkı AVM lerin giriş çıkış kapısındaki alarm gibi öter![]()