- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Superwomangirl
-
Arkadan yasadin galiba? Allah akil fikir versin size.
Diğer konusuna baktım da hislerin kuvvetliymisArkadan yasadin galiba? Allah akil fikir versin size.
Hadi ya cok iyi anlarim bu konulariDiğer konusuna baktım da hislerin kuvvetliymis
Hadi ya cok iyi anlarim bu konulari
nick konusunda da ikilemde kalmış zaar kadın mı kız mı bilememişSuperwomangirl nedir ya? Kız oglan kız gibi bir şey mi?
acı hissederdinKorkuyorum gitmekten ya yırtılmışsa diye
gelmesin kan nolcak sanki zarı olan herkesin kanıyor gibiArkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben daha önce hiç bir erkekle önden ilişki yaşamadım fakat kışlık zarımın yırtıldığından korkuyorum çok küçükken 11 yaşlarında meraktan kalem sokmuştum ama sadece 1 cm kadar herhangi bi kanama olmamıştı olsa çok iyi hatırlardım sonuçta korktuğum için aklımda kalırdı ama ben evlendiğimde kan gelmez diye çok korkuyorum iyice paranoyaklaştım yatıyorum kalkıyorum aklımda hep bu var sizce yırtılmış mıdır bu kadar kolay mıdır yırtılması lütfen benim içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin evlendiğim kişi bana inanmaz diye çok korkuyorum sevgilime bile sordum kan gelmezse ne yaparsın diye oda benden şüphelendi sanırım ama gerçekten yapmadım((
yalnız önceki konuyu okudun mu koptumÖnceki konunda anal yaşadığını yazmışsın acaba hamileyim mi ben diye sormuşsun.Şimdi de yıllar önce kalem soktum acaba benim kızlığım bozulmuş mudur??Kusura bakma da sen zaten cinselliği yaşamışsın, hem de farklı yollardan.Kızlığın bozulmadıysa bile tampon bozulmuş..Yani canım bakire değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?